-
July 20th, 2014, 19:32
پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer

نوشته اصلی توسط
us12
کد کردن هم تاثیری ندارد ! هر کس میگه جلوگیری میکنه یک فایل کانفیگ کد شده به من تحویل بده و بعد اطلاعات داخلش را تحویل بگیره .
مشکل یک شل است که در کد های اسمارتی این اسکریپت وجود داشت . از طرف سایت فریر هم اعلام شده بود که اسمارتی ها عوض کنید
راه حل ساده داخل فولدر include این فایل که اتچ شده را قرار دهید . ( فایل داخل فایل زیپ مدنظر است )
همچنین در داخل سی پنل قسمت protection folders یک یوزر پسورد برای فولدر Back در نظر بگیرید.
فایل پیوست 21624
--
البته قبل از هر کاری پیشنهاد میکنم کل هاست را در صورت امکان رسیت کنید چون احتمالا در هر فولدر شما یک شل جاساز شده است .
خیلی ممنون که اطلاعات عملی ارائه کردین، من هم در اینترنت دیدم که خیلی ها عنوان کردن decode میکنن البته مثل اینکه چون encode کردن با نسخه های کرک شده یون کیوب انجام میشه امکان decode وجود داره، اما سایت خود یون کیوب هم به ازای هر فایل 0.5 دلار میگیره و فایل کد شده رو تحویل میده، به نظر شما امکان decode کردن این فایلها هم هست؟
ببخشید اگر سوال من از روی نا آگاهی هست، ولی راه حلی که شما ارائه کردن در صورت عملی بودن چرا از طرف نویسنده این اسکریپت ارائه نمیشه؟
-
-
July 20th, 2014 19:32
# ADS
-
July 21st, 2014, 01:14
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mehrzadism
خیلی ممنون که اطلاعات عملی ارائه کردین، من هم در اینترنت دیدم که خیلی ها عنوان کردن decode میکنن البته مثل اینکه چون encode کردن با نسخه های کرک شده یون کیوب انجام میشه امکان decode وجود داره، اما سایت خود یون کیوب هم به ازای هر فایل 0.5 دلار میگیره و فایل کد شده رو تحویل میده، به نظر شما امکان decode کردن این فایلها هم هست؟
ببخشید اگر سوال من از روی نا آگاهی هست، ولی راه حلی که شما ارائه کردن در صورت عملی بودن چرا از طرف نویسنده این اسکریپت ارائه نمیشه؟
اشتباه نشود من این فایل را دیکد نمیکنم ! ( توضیحات کامل در پ خ به شما داده شد این قسمت به دلیل اینکه کاربران بسیاری دارد نمیتوان عمومی مطرح کرد که خود این آگاه سازی باعث هک های بیشتر خواهد شد !!! )
ولی در خصوص این موضوع که این راه حل ساده چه میکند : با این کار شما دسترسی هر شخصی بجز فایلها اسکریپت به فولدر include را قطع میکنید . یعنی اگر من از قصد در این فولدر فایل شلی قرار داده باشم دیگر دسترسی برای اجرا کردنش ندارم و این موضوع ساده خیلی راه گشا است .
در خصوص اینکه چرا سایت اصلی این راه حل را ارائه نمیدهد من اطلاع ندارم .
لازم به ذکر است شل اصلی توسط سازنده قرار گرفته بود در این خصوص هم قبلا زیاد بحث شد :
http://www.webhostingtalk.ir/f42/77381/
ویرایش توسط us12 : July 21st, 2014 در ساعت 01:20
-
-
July 22nd, 2014, 00:57
سلام خسته نباشید من وقتی پرداخت رو میزنم 10 دقیقه طول میکشه تا به صفحه پرداخت آنلاین بره و این که تو error log همچین متنی میاد ...
[21-Jul-2014 14:22:42 Asia/Tehran] PHP Warning: gettimeofday() [<a href='function.gettimeofday'>function.gettimeofday </a>]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Asia/Tehran' for 'IRDT/4.0/DST' instead in /home/asanchar/public_html/include/libs/nusoap.php on line 856
- - - Updated - - -
کسی نیست مشکل من رو داشته باشه یا اینکه جواب بده ؟؟؟
-
-
July 22nd, 2014, 19:43
درود
ضمن تشکر از شما
آیا این اسکریپت روی هاست ویندوز نصب می شود؟
لطفا در صورت امکان شماره تماس را اعلام فرمایید
پیروز باشید
-
-
July 23rd, 2014, 01:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rpishbahar
درود
ضمن تشکر از شما
آیا این اسکریپت روی هاست ویندوز نصب می شود؟
لطفا در صورت امکان شماره تماس را اعلام فرمایید
پیروز باشید
بله نصب میشود . به شرطی که در هاست شما پی اچ پی ران شده باشد .
در پلکس چک کنید PHP و mySql وجود داشته باشد مشکلی نیست .
-
-
July 23rd, 2014, 04:08

نوشته اصلی توسط
mehrzadism
ممنون
خودم هم به این فکر بودم که چطور میشه اطلاعات دیتا بیسها رو کد گذاری کرد که شما اشاره کردین
لطفا اگر لینکی در مورد طرز کار و دانلود یون کیوب دارین ارسال کنید
فقط سوالی که برای من همچنان مطرحه این هست که چطور کسی که من رو هک کرده وارد پنل مدیریت من Cpanel شده یعنی ورود تا این اندازه راحت هست یا کسانی مثل خود هاست که این اطلاعات رو دارن میتونین همچین کارهایی بکنن؟
خود سایت فریر فایل کانفیگ رو میگیره و مبلغش رو و فایل کد شده رو میده !
سایت یون کیوب هم انلاین انکودینگ داره یه مبلغ جزئی (پرداخت ارزی) میگیره و کدینگ رو انجام میده
-
-
July 23rd, 2014, 15:55
من اسکریپت رو روی هاست ویندوز با موفقیت نصب کردم و صفحه آخر هم یوزر و پسورد و کلید تبادل رو نمایش داد ولی وفتی روی پنل مدیریت کلیک میکنم باز نمیشه و تصویر و خطای ضمیمه نمایش داده میشه
bb.jpg
-
-
July 23rd, 2014, 16:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rpishbahar
من اسکریپت رو روی هاست ویندوز با موفقیت نصب کردم و صفحه آخر هم یوزر و پسورد و کلید تبادل رو نمایش داد ولی وفتی روی پنل مدیریت کلیک میکنم باز نمیشه و تصویر و خطای ضمیمه نمایش داده میشه

slm
این ارور زمانی میاد که ورزن php از 5.3 به بالا باشه/ فکر کنم از همین بتونه باشه
-
-
July 23rd, 2014, 17:02
سلام دوستان کسی میدونه چطوری میشه برای هر درگاهی عکس گذاشت که رو عکس کلیک کنن انتخاب بشه
-
-
July 23rd, 2014, 18:33

نوشته اصلی توسط
mo_mohit1
slm
این ارور زمانی میاد که ورزن php از 5.3 به بالا باشه/ فکر کنم از همین بتونه باشه
چه ورژنی باید باشه؟
-