این اخبار رو بخونید خیلی جالبه..
ظرفیت ترانزیت پهنای باند اینترنت هفت برابر شد
به جای اینکه وضعیت بهتر بشه بدتر شده
عجیبه بعضی جاها راضی هستند بعضی جاها ناله می کنن یعنی سرویس دهیشون در مناطق متفاوته ؟!
اینکه این مشکلات باشه زیاد مشکل نیست.. مشکل اصلی اینه که هیچی نمیگن همه بلاتکلیفن که درست میشه یا نه؟ یا اصلا کی درست میشه. اینه که آدم رو اذیت میکنه.. اگه بگن به این دلیل مشکل پیدا شده و تا فلان روز درست میشه حداقل وضعیتمون مشخص بود.. والا تو قیامت هم نوبت هر کس معلومه
احتمالا مشکل سراسریه پارس انلاین شاتل مخابرات و بقیه اطلاع ندارم دچار مشکل شدن. نهایت توضیحی که بدن کابل به وسیله یک کشتی پاره شده. البته با سایت هایی که روی سرور ایران هستند مشکلی نداره و با سرعت بالا دانلود می کنم. شایدم بحث پیش زمینه اینترنت ملی و ... باشه.
سلام
آقا خیلی چیز ها رو نمیشه ملی کرد..... کمی فکر کنیم بد نیست..ول کن این حرف رو مهم خدمات رسانی ضعیف هست ...
مخابرات به هیچ عنوان توصیه نمی شود......
کارمندان پشتیبانی بسیار ضعیف ... طریقه پاسخگویی ولحن حرف زدن از اونهم بدتر..
مشکل از ظهر شروع میشه تا ساعت 8 شب بعدش درست میشه
به سرور آمریکا ریموت میزنم سرعت خوبه به سرور انگلیس اصلا وصل نمیشه :|
سرعت دانلود از سرورای داخلی خوبه ولی از خارج افتضاخ
خدا میدونه کی میخواد درست بشه
احتمال میدادم که برای بقیه هم چنین مشکلی پیش اومده باشه اما فکر میکردم فقط مخابرات دچار چنین مشکلیه!
الان سرعت به حالت سابق برگشته ظاهرا مخابرات این صفحات رو میخونه! :دی
اگه مسئولین مخابرات این تاپیک رو دنبال میکنند لطفا یه کاری کنند این ثاکث با سرعت بهتری کار کنه لامصب یه روز اصلا وصل نمیشه یه روز سرعتش خوبه بقیه روزها هم سرعت 63 ما رو نصف تا یک چهارم ریسیو میده!
تبدیل psd به html | طراحی psd | طراحی سی ام اس ، فروشگاه ساز و پروژه های اختصاصی
Mobile: +98 930 001 1212 | Telegram : meysam_biz
انجمن کد ایگنایتر فارسی | وب سایت من
مشکل تایم اوت و پینگ دارم برنامه ای وجود داره واسه حل مشکل؟
بابا شما ها به خدا نت مفت گیر اوردید اگه جای من بودید چی کار می کردید نت شما شارژ اضافه نهایت 3000-4000 تومن ماله من هر گیگ 7000 تومن که قبال 8000 تومن بود
امدن نت 1 مگ رو تو روز سرعت دو برابر می دن اونوقت تو شب سرعت دانلود رو نصف کردن یعنی 65 بعدش کاش همون رو هم بدن دیشب به خدا هر کار کردم تو 4 ساعت فقط 30 مگ دان شود که ادامه ندادم چون resume نداشت پرید همش
پینگ با گوگل گرفتم 4350 شما برید خدا رو شکر کنید بخدا گوگل واسه من از 24 ساعت شبانه روز فقط 2 ساعت باز می شه بقیش رو باید با *** شکن باز کنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)