سلام
اگر منظور شما کلید رمزنگاری مربوط به کارت هست که باید از طریق فایل config تغییر بدید
سلام
اگر منظور شما کلید رمزنگاری مربوط به کارت هست که باید از طریق فایل config تغییر بدید
ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است
ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ
ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !
دوستان کسی نیست مشکل منو حل کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشکل من اینه که وقتی ادرس دامینم رو عوض کردم دیگه نمی تونم وارد تنظیمات اسکریپت freer بشم یعنی وقتی توی ادرس بار back رو میزنم صفحه سفید میاد ولی توی صفحه اصلی هیچ مشکلی نیست و اسکریپت بالا میاد ولی نمی شه وارد تنظیمات شد
به نظر شما باید چه کار کنم ؟
دوستان Virtual Freer
را نصب کردم و دسته بندی انجام دادم و محصول اضافه کردم حالا لینکی که باید بدم به مشتری را که بتونه خرید کنه را کجا اسکریپت باید پیدا کنم؟
سلام
این اسکریپ مازوالی داره که هر کس از روی سایت خرید کنه یه ایمیل برای مدیر بفرسته؟
برای خردار نمیخوام هیچی بفرسته.
فقط برای مدیر
این ماژول برای شما کاستومایز می شود :
گروه برنامه نویسی سافت ایران | پلاگین ارسال ایمیل بعد از خرید به مدیر و کاربر اسکریپت فریر virtual freer
برنامه نویسی => www.SOFTIRAN.org
----------------------------------------------------------
سلام
من این اسکریبت رو نصب کردم
بعد نصب موقع ورود به کنترل پنل میگه رمز و نام کاربری اشتباه هست
با اینکه درسات وارد میشه یعنی من اون صفحه بعد نصب که اطلاعات ورود رو هم میده نگه داشتم هیچ تفاوتی با اطلاعاتی که من میزنم نداره ولی وارد نمیشه چیکار کنم؟
من مشکلی تو مرحله ی آپلود عکس محصول داشتم! هم بخش دسته ها و هم در قسمت محصولات...بعد از زدن ذخیره مینویسه با موفقیت ویرایش شد ولی داخل پوشه ی ای که اسکریت نصب شده چنین فایلی آپلود نمیشه و تو فروشگاه هم عکس محصول نمایش داده نمیشه
- - - Updated - - -
کسی را حل این مشکلو میدونه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)