هر وقت هر کدوم از فایل ها رو کوچکترین تغییری بدم (مثلا آدرس callback رو عوض کنم) دیگه به قسمت ودیریت وارد نمیشه و صفحه سفید لود میشه و هیچ اروری نمیده
هر وقت هر کدوم از فایل ها رو کوچکترین تغییری بدم (مثلا آدرس callback رو عوض کنم) دیگه به قسمت ودیریت وارد نمیشه و صفحه سفید لود میشه و هیچ اروری نمیده
زمان رزو رو زیر ده دقیقه نکنید/چون ممکنه موقع خرید مبلغ رو کم کنه بحسابتون هم بیاد ولی کارت بهش نده /ولی از مسیر include/configuration.php میتونید تغییر بدین
باید ببینید از کدوم فایل ایراد میگیره. باید دقیقا به همون نام باشه. بهترین کار اینه دوباره آپلود کنید و نصب کنید و پلاگین ها رو نصب کنید. دیتابیس کارت ها هم بعد برگردونید'reserveExpire' => '20', //-- مدت زمان رزرو کارت به دقیقه
آدرس رو اشتتباه تغییر میدین/ فایل رو برام بفرستین تا رفع ایراد کنم
دوستان ما یه فروشگاه کارت شارژ داشتیم سر این قضیه رزرو شدن خیلی مشکل برامون ایجاد میشد.
مثلا موجودی 2 تا کارت شارژ داشتم، یکی میومد دو تاش رو به قصد خرید انتخاب میکرد، میرفت تا درگاه بانک و بعد پرداخت نمیکرد. کارت شارژ ها تا یه مدت زمانی غیر قابل خرید میشن توی سایت. مثلا اگه بعدش یکی دیگه بیاد بخواد خرید کنه اونی RadioButton ها غیر فعاله که نوع شارژ رو انتخاب کنه. از کجا میشه زمان این رزرو شدن رو کم و زیاد کرد؟ اصلا امکانش هست؟ مشکلی پیش نمیاد؟
سلام
دوستان من به مشکل بر خوردم لطفا کمکم کنید
توی cpanel هاستم بودم که اشتباهی کلا فولدر پلاگین فریر و پاک کردم .از این اسکریپت جاهای دیگه ام استفاده می کنم که از اونجا از پوشه ی پلاگین کپی گرفتم و توی این اسکریپت که پاک شده بود کپی کردم
ولی وقتی وارد تنظیمات پلاگین میشم با ارور page cannot find مواجح می شم
لطفا کمکم کنید وباید چیکار کنم
من یه مشکلی دارم زمان خرید ایمیل به مشتری نمیره چی کار باید کرد ؟
مشکل از ورژن php هست که میزبان عوض نمی کنه!!!!
از دیروز تا حالا بعد از خرید و برداشت پول از حساب دیگه رمز شارژ رو نشون نمیده و صفحه callback.php?gateway=mellat لود نمیشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)