واقعا متاسفم ! برای یه عده خیلی اندک بی فرهنگ که هر چی لایق خودشون و خانواده شون هست ....
از طرف خودم میگم ابله باباته اینم جواب بی ادبی که با بی ادبی بهت میدم
ممنون از جناب sv24 به خاطر سرویسهای عالیشون
واقعا متاسفم ! برای یه عده خیلی اندک بی فرهنگ که هر چی لایق خودشون و خانواده شون هست ....
از طرف خودم میگم ابله باباته اینم جواب بی ادبی که با بی ادبی بهت میدم
ممنون از جناب sv24 به خاطر سرویسهای عالیشون
لطفاً قابلیت افزایش موجودی رو هم به پنل اضافه کنید 100 گیگ هارد اضافه میخوام ولی نمیشه موجودی رو افزایش دادو باید حتماً فاکتور صادر بشه تا پرداخت رو انجام داد، این خودش زمان گیر هست ما باید منتظر صدور فاکتور بمونیم و شما هم منتظر واریز وجه
متشکر
ویرایش توسط sr.majid : February 14th, 2013 در ساعت 23:59
هیچ مصیبتی بدتر از جهل نیست .
Server Pardazan - www.serverpardazan.com
ممنون سرور منم بالا اومد
ولی خداییش کاملا به خودم حق میدم. دقیقا چند روز قبل پول مارو اون یارو ایلما خورد فشار کارای خودم و یوزرها مجبورم میکرد سرور بگیرم زود.
اینو شب سفارش دادم فرداش که اومدم دیدم ای داد بیداد باز نمیشه. گفتم خب حتما هنگ کرده. حتی تیکت زدم قربان سرور من مشکل داره اوکی کنید.
اومدم تاپیک که اگر آنلاینید اینجا هم بگم سریع تر بررسی کنید که دیدم به به چه خبره
بعد نشستم گفتم بزار بیاد اینجا حداقل خودش یه حرفی بزنه تیکت که جواب نداد. بازم منتظر مونید دیدیم همه دارن میگن و خود شما هم نمیاین حرفی بزنید و گوشی و تیکت و همه تعطیل
پس حق داشتم بخوام ناراحت بشم یا هرچیزی. چون ما هم واسه خودمون یوزر داریم و ما هم فحش کم نمیخوریم داداش من.
به هرحال ممنونم.
از تمام ارائه دهندگان سرور خواهش میکنم. ازتون خواهش میکنم اگرم روزی هر کدومتون خواستید رسما دیگه کار نکنید یا هرچیزی حداقل یه کلام به آدم بگین آقا فلان موقع درست میشه یا کلا درست نمیشه تا ما هم بدونیم باید چیکار کنیم. به خدا ما هم آدمیم و کار میکنیم.
ممنون از دوستان. جو رو عوض کنید دیگه کش پیدا نکنه![]()
با این اتفاقی که افتاد معلوم شد آقا مصطفی اینکاره نیست منم همیشه از ایشون سرور میگیرم
با تشکر از smart vps
لطفا یک آی پی برای تست پینگ قرار دهید
ویرایش توسط SV24.CO : February 15th, 2013 در ساعت 13:31 دلیل: privacy
آفر ویژه رم 2 گیگابایت هنوز موجوده ؟ عجله داریم فقط
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)