بهترین دوست بنده هستند. البته خارج از نت ! صرفا جهت احترام از واژه داداش استفاده کردم عزیزم
بهترین دوست بنده هستند. البته خارج از نت ! صرفا جهت احترام از واژه داداش استفاده کردم عزیزم
با تنشکر از عرفان عزیز تازه رسیدم با خودم یه مبین نت 512 هم اوردم برای اینکه دسترسی به نت داشته باشم دلم خوش بود که فکرمیکنم نمی اوردم راحتر بودم میگفتم نت نیست
پینگ بالای 500 بهمزاه تایم اوت همین پیج من حداقل 10 بار ریفرش کردم تا باز شده
در حد چک کردن کارهای فوری و ضرروی و برسی تیکتها ازش استفاه کنم چاره ایی نبست انشالا از 48 ساعت اینده در خدمت دوستان هستم
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
با سلام
با تشکر از magicvps عزیز
من سرور رو دو روز تست کردم سرعت دانلود عالی تورنت هم خوب بود
دو تا فیلم رو هم ریپ کردم سرعت Cpu هم خوب بود از لحاظ ram هم که هیچ مشکلی نداشت
با سلام
یه اکانت تست میخاستم ممنون میشم واسم ارسال کنید
همانطور یکه توی پیج قبلی گفتم اکانت تست دیگر ارایه نمیشود دو هفته برای تست گراشته بودیم که بعداز این دو هفته دیگه هر شخصی نیاز به سرور با این مشصخات داره میتونه خرید کنه حدود 45 تومن ماهاینه
توی این مدت در حدود 130 تا 140 عدد اکانت تست چه برای اعضای این فورم چه از طریق سیستم کلاینت خودمون یا چه از طریق مسنجر برای کسانی که درخواست داده بودن ارسال شد
بزودی تاپیک فروش زده خواهید شد قیمت این سرویس هم با این مشخصات در حدود 40 تا 45 هستش برای پلان دیفالتش که با 48 گیگ رم و 24 کور و هارد 100 هست
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
رم 1 با هارد 1 چند ؟! رم 1 با هارد 1 چند ؟!
رم 1 گیگ هارد 150 گیگ پورت سرور اصلی 1گیگ پهنای باند نامحدود ماهاینه 60 تومن(تفاوت فقط بخطار حجم هارد نیتس همکور و هم فرکنس بیشتر نسبت به افر 28 تومن اختصاص داده میشود)
رم 1 گیگ هارد16 گیگ پورت سرور اصلی 1گیگ پهنای باند نامحدود ماهاینه 28 تومن
بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ این هم هست به قیمت 45 تومن
این3 تا افرهست اگرمایل بودین هارد 1 ترا بایت روی سرور ارایه نمیدیم
البته بیشتر دوستانی که از هتزنر سرویس ارایه میدن با این حجم 1 ترا بایت و قیمت مناسب میتونید تهیه کنید
سلام
پ خ کردم![]()
مشیه لینک خرید بدید برای افر صفحه اول
در حال حاضر عزیز این سرویس فعال نمیباشید
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)