سلام
من بعد از نصب به این خطا بر می خورم :
Fatal error: Call to a member function fetchAll() on a non-object in /home/u291479140/public_html/index.php on line 105
مدیریتش کار میکنه
کسی می دونه ایراد از کجاست؟
سلام
من بعد از نصب به این خطا بر می خورم :
Fatal error: Call to a member function fetchAll() on a non-object in /home/u291479140/public_html/index.php on line 105
مدیریتش کار میکنه
کسی می دونه ایراد از کجاست؟
با سلام
لطفا یک نفر راهنمایی کنه این خطای Can't open files برای چی هست ؟
فقط در پنل kloxo این خطا را میده .
لطفا راهنمایی کنید .
سلام
جناب حسین پور رو بنده تاید میکنم و هزینه دادن برای اینکار ارزش داره دوست عزیز
دوستان من دسترسی همه چیز را گذاشتم روی 777 اما باز هم ارور Can't open files میده چرا ؟![]()
جناب حسین پور من واسه ماژول بانک پاسارگارد 40 تومان زدم به حساب شما !
شما تضمین دادید مازول کار می کند !
ولی کار نکرد
خودتونم نیومدید درستش کنید ماژول رو !!
من هزینه بکسال پشتیبانی دادم !!!
منتظر پاسخ شما هستم
سهامی خاص - سرور پردازان پرنیان شرق - شماره ثبت 46362
Contact us : +98.9128725054 - Office : +98.5138473327 +98.5138473328 ----- http:/ServerDL.com ----- Mail : Admin[@]ServerDL.com
مشکلی که امروز پیدا کردم!
من برای کارت ها و محصولاتم فقط یک فیلد تعریف کردم و کارت ها را ایجاد کردم. امروز درگاه پرداخت ملت را راه اندازی کردم. مشکل این است که همه اطلاعات که قبلا در فیلد اول بود به فیلد دوم رفته بود و ضمنا به کاراکترهای عجیل و غریب تبدیل شده اند!
---------- Post added at 02:25 AM ---------- Previous post was at 02:24 AM ----------
بعضی ها هم در همان فیلد اول مانده اند اما به کاراکترها دری وری تبدیل شده اند و مقدار کمی از آنها ظاهرا سالم مانده اند!
مجبور شدم همه کارت ها را حذف کنم!
---------- Post added at 03:55 AM ---------- Previous post was at 02:25 AM ----------
دوستان یک کمکی حد اقل بکنید! می خواهم فیلد تعداد را حذف کنم و همیشه یک عدد بخرند! چه کنم!؟
چرا اینطوری میشه! فیلد دوم فقط عدد هست و فیلد اول هم انگلیسی نوشتم مثلا perspolis
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)