-
April 5th, 2012, 19:32
عضو جدید
پاسخ : سامانه ساده پرداز برای استفاده از پرداخت آنلاين زرين پال
همون کد 30 چند رقمی دیگه؟
من هر کاری می خوام بکنم که یک دامنه رو ثبت کنم این ارور رو می ده
"دامنه مورد نظر برای ثبت آزاد نمی باشد و يا چنانچه برای تمديد اقدام کرده ايد رابط مالی به درستی به sa1601-irnic تغيير داده نشده است."
در صورتی که این طور نیست.
چکار کنم خوب شه؟
ببخشید که اینقدر مزاحم می شم.
-
-
April 5th, 2012 19:32
# ADS
-
April 5th, 2012, 19:38
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
gamentech
همون کد 30 چند رقمی دیگه؟
من هر کاری می خوام بکنم که یک دامنه رو ثبت کنم این ارور رو می ده
"دامنه مورد نظر برای ثبت آزاد نمی باشد و يا چنانچه برای تمديد اقدام کرده ايد رابط مالی به درستی به sa1601-irnic تغيير داده نشده است."
در صورتی که این طور نیست.
چکار کنم خوب شه؟
ببخشید که اینقدر مزاحم می شم.
بله.
دوست عزیز سوالتان را نباید اینجا بگید این بخش فقط مال دروازه پرداخته.اما جوابش می دهم
این دامنه ای که می خواید ثبت کنید قبلا توسط خود شما ثبت شده یا برای بار اول می خواهید ثبت کنید؟
-
-
April 5th, 2012, 19:40
عضو جدید
برای اولین بار می خواهم ثبت کنم!
برای تست کردن
-
-
April 5th, 2012, 19:43
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
gamentech
برای اولین بار می خواهم ثبت کنم!
برای تست کردن
قبلا دامنه مورد نظرتان ثبت شده است.
لطفا اگر در این مورد سوالی دارید یک تاپیک ایجاد کنید و آدرس تاپیک ارسال کنید تا پاسخ دهیم.
-
-
April 7th, 2012, 15:22
با سلام،
من قصد فعال سازی پرداخت از طریق درگاه زرین پال رو وب سایت خودم داشتم. در این زمینه سه تا سوال داشتم ؛
- کد زیر چه کاری انجام میدهد ؟ ( من اطلاعات خیلی زیادی در زمینه نوشتن PHP ندارم، ولی یه مقداری برنامه نویسی بلدم. )
کد HTML:
$client = new nusoap_client('http://www.zarinpal.com/WebserviceGateway/wsdl', 'wsdl');
- مشابه سوال بالا، کد زیر چه کاری انجام میدهد ؟
کد HTML:
$res = $client->call("PaymentVerification", array($merchantID, $au, $amount));
- سوال آخر، res آیا قادر به Verify کردن هستش ؟ اگر آره، چه کدی رو برای من برمیگردونه ؟
یعنی
res=؟؟
به جای علامت سوال در هنگام صحت پرداخت چه متغییری به من گزارش داده میشه، و در صورت عدم پرداخت چی.
این سوال آخر مهمترین سوال ام هستش، چون میخوام این سامانه رو در سورس template خودم وارد کنم که متاسفانه مربوط به paypal هستش. حالا میخوام اگه جواب 0 رو برمیگردونه که مشکل من حل میشه. چون در سورس اصلی من اینو دارم :
کد HTML:
if(strcmp($res, "VERIFIED") == 0)
ممنون.
-
-
April 10th, 2012, 02:13
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Siwa
با سلام،
من قصد فعال سازی پرداخت از طریق درگاه زرین پال رو وب سایت خودم داشتم. در این زمینه سه تا سوال داشتم ؛
- کد زیر چه کاری انجام میدهد ؟ ( من اطلاعات خیلی زیادی در زمینه نوشتن PHP ندارم، ولی یه مقداری برنامه نویسی بلدم. )
کد HTML:
$client = new nusoap_client('http://www.zarinpal.com/WebserviceGateway/wsdl', 'wsdl');
- مشابه سوال بالا، کد زیر چه کاری انجام میدهد ؟
کد HTML:
$res = $client->call("PaymentVerification", array($merchantID, $au, $amount));
- سوال آخر، res آیا قادر به Verify کردن هستش ؟ اگر آره، چه کدی رو برای من برمیگردونه ؟
یعنی
res=؟؟
به جای علامت سوال در هنگام صحت پرداخت چه متغییری به من گزارش داده میشه، و در صورت عدم پرداخت چی.
این سوال آخر مهمترین سوال ام هستش، چون میخوام این سامانه رو در سورس template خودم وارد کنم که متاسفانه مربوط به paypal هستش. حالا میخوام اگه جواب 0 رو برمیگردونه که مشکل من حل میشه. چون در سورس اصلی من اینو دارم :
کد HTML:
if(strcmp($res, "VERIFIED") == 0)
ممنون.
دوست عزیز چرا از ماژول های اماده استفاده نمیکنید
خودتون هم میتونید به هر صورت ویرایش کنید
-
-
April 10th, 2012, 09:55

نوشته اصلی توسط
m_hdi
دوست عزیز چرا از ماژول های اماده استفاده نمیکنید
خودتون هم میتونید به هر صورت ویرایش کنید
ممنون از پیشنهادتون دوست عزیز. میتونید لطفا راهنمایی کنید کدوم ماژول بیشتر به درد من میخوره و کار باهاش راحتتره.
-
-
April 10th, 2012, 10:07
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Siwa
ممنون از پیشنهادتون دوست عزیز. میتونید لطفا راهنمایی کنید کدوم ماژول بیشتر به درد من میخوره و کار باهاش راحتتره.
درود
آخرین ویرایش ماژول ها در خود زرین پال موجود است!
Contact us : Email : info@intelvps.in | Skype : m.tkarimi | Mob : 0939-6963596 █
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
-
-
April 10th, 2012, 10:26

نوشته اصلی توسط
taghi.karimi
درود
آخرین ویرایش ماژول ها در خود زرین پال موجود است!
بله، درست میفرمایید. اما متاسفانه من آشنایی با برنامه نویسی تحت وب و زبان های این برنامه نویسی ندارم.
اگر امکانش هست راهنمایی کنید که استفاده از کدوم ماژول برای من راحت تر هستش و با زبان برنامه نویسی php سازگارتره.
ممنون.
-
-
April 10th, 2012, 20:07
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Siwa
بله، درست میفرمایید. اما متاسفانه من آشنایی با برنامه نویسی تحت وب و زبان های این برنامه نویسی ندارم.
اگر امکانش هست راهنمایی کنید که استفاده از کدوم ماژول برای من راحت تر هستش و با زبان برنامه نویسی php سازگارتره.
ممنون.
مازول اماده نیازی به دانش برنامه نویسی ندارد
با این حال میتونید با ایدی من در تمامس باشید تا راهنمایی کامل رو بصورت گفتاری بهتون بگم البته بصورت رایگان
h34390@yahoo.com
-
تعداد تشکر ها از m_hdi به دلیل پست مفید