من اسکریپت رو روی هاست ویندوز با موفقیت نصب کردم و صفحه آخر هم یوزر و پسورد و کلید تبادل رو نمایش داد ولی وفتی روی پنل مدیریت کلیک میکنم باز نمیشه و تصویر و خطای ضمیمه نمایش داده میشه
bb.jpg
من اسکریپت رو روی هاست ویندوز با موفقیت نصب کردم و صفحه آخر هم یوزر و پسورد و کلید تبادل رو نمایش داد ولی وفتی روی پنل مدیریت کلیک میکنم باز نمیشه و تصویر و خطای ضمیمه نمایش داده میشه
bb.jpg
اسکریپت فروشگاهی فریر بهترین راه اینه که به متخصص امنیت هکینگ بدید برقراری امنیت کند یک هزینه 100تومان یا بیشتر میدید البته اگر براتون سایت و امنیت مهم هست من که این کارو کردم به تیم امنیتی هکینگ ایران هک دادم مدیرش برام درست کرد . دیگه مشکل هک نداشتم البته هاست هم مهم هست اینجا کانفیگ سرور هاست . اما از نظر اسکریپت مورد تایید من هست کارشون درسته به این تیم بدید درست کنند امنیت اسکریپتتون رو iranhack.org موفق باشید
سلام خسته نباشید من وقتی پرداخت رو میزنم 10 دقیقه طول میکشه تا به صفحه پرداخت آنلاین بره و این که تو error log همچین متنی میاد ...
- - - Updated - - -[21-Jul-2014 14:22:42 Asia/Tehran] PHP Warning: gettimeofday() [<a href='function.gettimeofday'>function.gettimeofday </a>]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Asia/Tehran' for 'IRDT/4.0/DST' instead in /home/asanchar/public_html/include/libs/nusoap.php on line 856
کسی نیست مشکل من رو داشته باشه یا اینکه جواب بده ؟؟؟
سلام دوستان کسی میدونه چطوری میشه برای هر درگاهی عکس گذاشت که رو عکس کلیک کنن انتخاب بشه
دوباره نصب کنید ولی این دفعه پوشه نصب رو حذف نکنید فقط اسمش رو تغییر بدین
اگه درست شد که هیچی اگر نه به مدیر سرور اطلاع دهید تا راهنماییتون کنه
شرط زیر رو حذف کردم اما خطای دیگه ای نمایش داده شد:
شرط:
if (file_exists('../install') OR file_exists('install'))
echo '<div style="background: #F9B8B8; color:#B70C0C; border: 1px solid #B70C0C; padding:5px; text-align:right; direction: rtl;">اخطار امنیتی: فولدر نصب حذف نشده است٬ هر چه زودتر آن را حذف کنید.</div>';
----------------------------------------------------------------
خطا:
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\Inetpub\vhosts\...\httpdocs\...\include\prepare .php:1) in C:\Inetpub\vhosts\...\httpdocs\...\include\prepare .php on line 12
سلام خسته نباشید
می خوام وارد منو ادمین بشم ولی هی چی یوزر و پسورد وارد میکنم میگه اشتباه هست
چطوری میتونم از هاست پسورد عوض کنم خواهشا راهنمایی کنید !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)