با سلام
میخواستم ببینم که چطور میشه ساعت سرور رو با اسکریپت تنطیم کرد اخه ساعت روی سرور تنظیم هست اما اسگریپت روی هر خرید یه تایم دلخواه که معمولا 2.30 تا 3 ساعت اختلاف داره ممنون میشم که راهنمایی کنید
با سلام
میخواستم ببینم که چطور میشه ساعت سرور رو با اسکریپت تنطیم کرد اخه ساعت روی سرور تنظیم هست اما اسگریپت روی هر خرید یه تایم دلخواه که معمولا 2.30 تا 3 ساعت اختلاف داره ممنون میشم که راهنمایی کنید
سلام. پیشنهاد بنده اینه قبل از سوال حتما جستجو نمایید تا سریعتر به نتیجه برسید:
http://www.webhostingtalk.ir/f42/77361/#post728945
سلام دوستان من تو قسمت دسته ها وقتی عکس آپلود میکنم لود نمیشه چه کنم لطفا جواب بدییییییییییین
دوستان چرا تو قسمت پلاگین های من همه حروف بزرگ نوشته شده
حتی یه بار پاک کردم مجدادا نصب کردم باز به همین شکله این یعنی پلاگین هام مشکل دارن؟
ssss.jpg
سلام. این مورد هم قبلا در همین تاپیک مطرح شده. دوستان عزیز اگه بخوان یک بار جستجو کنن هم حجم تاپیک کمتر میشه و هم سریعتر به هدفشون میرسند.
http://www.webhostingtalk.ir/f42/343...tml#post942789
برای رفع مشکل ساعت در خرید ها کسانی که این روش رو انجام دادن توی ورژن جدید فریر و هنوز جواب نگرفتن
توی فایل htaccess داخل فولدر freer که نصب کردید کد زیر رو اضافه کرده اند و هنوز مشکل پا برجا هست
php_value date.timezone"Asia/Tehran"date_default_timezone_set('Asia/Tehran');
باید برای درست کردن ساعت و تاریخ دقیق خرید های جدید و همچنین درست شدن تمام تاریخ ها و ساعت های خرید های قبلی در اسکریپت فریر خط زیر رو
به اولین خط در فایل include/pdf.php اضافه کنن به این صورت هست که این فایل با
<?php
شروع میشه و کافی هست جلوش کد بالا اضافه بشه مثل نمونه پایین
<?php date_default_timezone_set('Asia/Tehran');
با اینکار ساعت و تاریخ تمام خرید ها و ایمیل ها و همچنین خرید های قدیم و جدید با ساعت سرور ست خواهد شد درضمن باید حتمآhtaccess رو هم قبلش ست کرده باشید
سلام دوستان تو هاسته من فایلhtaccess وجود نداره و نمایش داده نمیشه باید چه کار کرد ؟
آخه نیاز به ویرایش داره و وقتی که میخام فایلو آپلود کنم تو هاست میزه موجود هست در حالی که نشون نمیده !
ویرایش توسط yasersol : April 27th, 2014 در ساعت 17:35
رفتم عزیز ... ولی والا وارده فایل منیجر که میشه میزنم که فولدرو باز کنه فقط move folder delete folder ba trash folder میاد
ویرایش توسط mexxana : April 27th, 2014 در ساعت 17:43
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)