1
1
ویرایش توسط hamedmj : December 16th, 2013 در ساعت 20:00
Hamed Rashnoo - Young web designer
-----------------------------------------------------
Free Web Design - Click Here
دوستان لطفاً تو اين تاپيک شرکت کنيد
http://www.webhostingtalk.ir/f41/100036/#post948924
میحواستم کامل توضیح بدم که چی شده که خدا رو شکر متوجه شدی
متاسفانه همین جناب عبید که میگید محترم هست قبلا هم سابقه ی اینجور کار ها رو داشتن . من تو تاپیک اختصاصی فروش آسمان شرق خیلی سعی کردم بگم این آدم اونطوری که وانمود میکنه نیست ولی نشد . متاسفانه این جناب داوود خان وقتی سرور اجاره میدن به کسی همیشه چششون دنبال مشتری های روی اون سرور هست . دوست عزیز شمایی که میگی من ایشون رو از یک سال پیش که دستش تنگ ... میشناسم باید خدمتت عرض کنم که متاسفانه دنیای هاستینگ اینجوری شده که آدم ها رو تغییر میده . وقتی فروشنده میبینه با پس ندادن حق مشتری هیچ اتفاقی نمیوفته همین روند رو ادامه میده .
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
از این تاپیکها تو این فروم زیاد بوده . تو این چند سالی که اینجا بودم و کلی هم سرور مجازی از این و اون خریداری کردم، کلی از این کلاهبردارا دیدم و چند باری ام سرم کلاه رفته، یکی از معروفتریناشون فردی بود بنام محمد خطیبی که خیلی ها رو ترکه کرد و جیم شد.
من مدتهاست که واسه سایتهام و اطلاعات مهمم اصلا از فروشنده های این فروم سرویس و سرور تهیه نمیکنم و همیشه از شرکتهای معتبر سرویس میگیرم، الآن هم از هاستیران و هم از میهن وب هاست سرویس نمایندگی هاست دارم و از همین میهن وب هاست وی پی اس 1 گیگ دارم که بابتش ماهی 69 هزار تومن میدم ولی خیالم همه جوره راحته. از فروشنده های اینجا معمولا همیشه چند تایی وی پی اس دارم واسه کارهای دم دستی و داون و آپ و اجرای چند برنامه، که برای این کارها معمولا از هرکی ارزونتر بده سرویس میگیرم ف چون بیشتر وقتها مشکلی پیش نمیاد و گاهی هم که مثل این مورد مشکلی پیش بیاد زیاد خیالی نیست واسم.
جهت اطلاع تمام دوستان عرض کنم
بنده 300 هزار تومان به ایشون دادم
نه برای کاربرای ایشون
300 تومان پرداخت شد به این منظور که اجازه بدن با نام کلون سرور بنده با کاربران در تعامل باشم
وگرنه سرور های شما به دلیل عدم پرداخت سرور اصلی هفته گذشته باشید کاملا خاموش می شد
بنده 300 هزار تومان به ایشون دادم - مدیریت ادمین سایت در اختیار بنده قرار گرفت
که به برخی از دوستان سرویس و به برخی دیگر نیز بک آپ داده بشه
بنده اصلا بابت هیچ کاربری هزینه ای پرداخت نکرده ام و نسبت به کسی هم مسئول نیستم تا قبل از برقرار ارتباط با ما
این و خدمت یکی از دوستان هم عرض کردم
در واقعیت همون دیشب کل سرور ها باید فرمت و واگذار میشد
که بنده ظاهرا اشتباه کردم و بک آپ تهیه کردم از سرویس های شما.....
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
دوستان که ساده نظر میدن
یک لحظه فکر کنن لطفا
چرا بنده باید بابت سروری که مال خودم هست و در اختیار من هست هزینه ای پرداخت کنم؟
می تونستم راحت سرور و از دسترس ایشون خارج کنم به کاربران هم اعلام کنم.....
ولی بنده 300 هزار تومان بابت مدیریت کلون سرور پرداخت کردم به بتونم به تیکت شما عزیزان جواب بدم
دوباره عرض میکنم
اگر در اون شرایط بنده به ایشون پول نمیدادم
چون عجله داشتن - سرور ها یا کنسل می شد یا اصلا معلوم نبود دست کی می افتاد.....
وای خدای من تاپیک پاک شد یعنی مدیرای سایتم اره با چه سرعتی پا کردن 5 دقیقه هم نشد خدا میدونه توی wht چه خبره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)