Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
بازم دستت درد نکنه جواب میدی ! بقیه که هیچی به هیچی دیگه خیلی به هم ریخته بودم چون کسی جوابمو نمیداد !
من 120 گیگ داشتم ماهی 40 که همین 2 روز قبل 10 تومن دادم که 100 گیگ اضافه بشه ! متاسفانه اضافه نشد فکر کنم به خاطر همین مشکلات !
آی پی هم این بود : 192.208.189.220
ممنون میشم راهنمایی کنید برای درست شدن سرورم !
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
ویرایش توسط fardfard : December 16th, 2013 در ساعت 19:49
آقا اين طور نميشه بايد برخورد بشه با دو کلاه بردار
نصف روز از وقتتون تو بزنيد و همه با هم شکايت کنيم به جای اينکه پول حرام بزاريم تو سفره اين کلاه بردار ها بخدا اينکيه بريم زير حرف زور و مبلغی هرچند کم رو تو حلق اينها بريزيم به خودمون و بقيه ضلم کرديم با اين کار فقط تعداد کلاه بردار ها زياد ميشه و حق ما خورده
خودم حتماً در سدد شکايت از داوود عبيد و حامد رشنو هستم بقيه هم اگه مايل به همکاری هستند پيام خصوصی ارسال کنند
عجب تاپیکی شد این تاپیک!!!
فرض ميگريم صحبت های عبيد درست باشه شما وقتی کاربر های يک سرور رو به قول خودتون ميخريد (کالا هم شديم!) پس بايد تمام مسؤليت های اون ها هم به عهده بگيريد و تا آخر قرارداد قبلی باقی ميمونديد و ماه بعد تعرفه های جديدتون رو ارائه ميداديد
خیر عزیزم بنده کاربران ایشون و که اگر خریده بودم که اصلا سرور ها خاموش نمیشد
بنده کلون سرور و برای مدتی در دست گرفتم جهت تعامل با شما
نمی دونم دوستی که سرویس بخواد من حتی حاضر شدم پولی که کلون سرور گرفته و به عهده خودم بزارم....
دوستی هم که سرویس و نخواهد اگر شکایت کنه از هر کس مشکلی نیست
من کار که از دستم بر بیاد و انجام می دم
به یکی از دوستان هم عرض کردم
برای میزبانی شما احتیاج به هارد هست ( یکی از موارد مورد نیاز)
4 هزارتومان شما فقط بخشی از این هزینه ها میشه و بنده چیزی و داخل جیب خودم نمیزارم
قصدم همکاری بوده همین
کسی هم اجبار نکردم که حتما تمدید کنه من هر دو راه و قرار دادم برای کاربرای عزیز
ویرایش توسط fardfard : December 16th, 2013 در ساعت 20:12
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)