صفحه 37 از 39 نخستنخست ... 2733343536373839 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 361 تا 370 , از مجموع 387

موضوع: برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -مجانی-معرفی سرویس magicvps.com

عضو دائم MagicVps.Com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    683
    تشکر تشکر شده 
    3,445
    تشکر شده در
    1,995 پست

پیش فرض برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -مجانی-معرفی سرویس magicvps.com

این سرویس تا این لحضه در ایران توسط هیچ گروه سایت فروم شرکت و کلا هرگونه سیستمی که در ارتباط با هاستینگ سرورمجازی و یا اختصاصی بوده ارایه نشده

magicvps.com مجیک وی پی اس مفتخرهست که برای اولین بار این سرویس را در اختیار ایرانیان عزیز قرار دهد (توسط سایتهای خارجی این سرویس ارایه میشود )

به منظور تست و رفع مشکلات احتمالی این سرویس در حال حاضر به مدت 1 هفته بصورت و( شاید هم بیشتر )مجانی در اختیار کاربران شناخته شده فروم و یا کاربرانی که واقعا نیاز به همچین سرویسی دارند جهت اشنایی و تست این سرویس
    میتوانند درخواست بدهند

توجه
    توی این مدت که بصورت مجانی و تست و رفع مشکلات احتمالی هست ممکنه چندین بار سرور ریستارت شده و یا اینکه ساعاتی در دسترس نباشد جهت تنظیمات احتمالی

دوستان توجه کنند که سرور در انگلستان هست و لینکی که تست شده در هلند هست و لینک داخلی دیتا سنتر نمیباشد

بصورت پیش فرض نرم افزارهای زیر روی سرور نصب میباشد و تغریبا مواردی هست که کلیه نیاز کاربران را رفع میکند چنانچه نرم افزار خاصی مد نظرتون هست بفرماید که به سرور اضافه شود

•Mozilla Firefox
    •Google Chrome
    •DVDFab Virtual Drive
    •Net Transport
    •FTP Transport
    •VMware vSphere Client 5
    •Internet Download Manager
    •WinRar
    •Thumbnail Me
    •uTorrent
    •Deluge
    •Media Player Classic
    •Filezilla
    •CuteFTP Professional
    •Mipony
    •abcAVI Tag Editor
    •Zoom File & Image Uploader

منتظر نظرات دوستانی که تست میکنند این سرویس را هستم همچنین بجز نرم افزارهای زیر از نظر شما یه چه نرم افزارهای دیگری نیاز هست که باید اضافه شود

در حال حاضر سرور فوق داری 32 گیگ رم و 22 کور میباشد که جهت تست ارایه شده

برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -40 تومن فقط همچنین با توجه به نیاز کاربر میتواند هاردهای 100- 200 -300 و 500 گیگ موقع انتخاب سرویس خود سفارش دهند البته بعداز اتمام تستها و شروع سرویس پولی
    MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید

2. تعداد تشکر ها ازMagicVps.Com به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن ehsan_296 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    226
    تشکر تشکر شده 
    490
    تشکر شده در
    347 پست

پیش فرض پاسخ : برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -مجانی-معرفی سرویس magicvps.com

نقل قول نوشته اصلی توسط MagicVps.Com نمایش پست ها
    این سرویس تا این لحضه در ایران توسط هیچ گروه سایت فروم شرکت و کلا هرگونه سیستمی که در ارتباط با هاستینگ سرورمجازی و یا اختصاصی بوده ارایه نشده

magicvps.com مجیک وی پی اس مفتخرهست که برای اولین بار این سرویس را در اختیار ایرانیان عزیز قرار دهد (توسط سایتهای خارجی این سرویس ارایه میشود )

به منظور تست و رفع مشکلات احتمالی این سرویس در حال حاضر به مدت 1 هفته بصورت و( شاید هم بیشتر )مجانی در اختیار کاربران شناخته شده فروم و یا کاربرانی که واقعا نیاز به همچین سرویسی دارند جهت اشنایی و تست این سرویس
    میتوانند درخواست بدهند

توجه
    توی این مدت که بصورت مجانی و تست و رفع مشکلات احتمالی هست ممکنه چندین بار سرور ریستارت شده و یا اینکه ساعاتی در دسترس نباشد جهت تنظیمات احتمالی

دوستان توجه کنند که سرور در انگلستان هست و لینکی که تست شده در هلند هست و لینک داخلی دیتا سنتر نمیباشد

بصورت پیش فرض نرم افزارهای زیر روی سرور نصب میباشد و تغریبا مواردی هست که کلیه نیاز کاربران را رفع میکند چنانچه نرم افزار خاصی مد نظرتون هست بفرماید که به سرور اضافه شود

•Mozilla Firefox
    •Google Chrome
    •DVDFab Virtual Drive
    •Net Transport
    •FTP Transport
    •VMware vSphere Client 5
    •Internet Download Manager
    •WinRar
    •Thumbnail Me
    •uTorrent
    •Deluge
    •Media Player Classic
    •Filezilla
    •CuteFTP Professional
    •Mipony
    •abcAVI Tag Editor
    •Zoom File & Image Uploader

منتظر نظرات دوستانی که تست میکنند این سرویس را هستم همچنین بجز نرم افزارهای زیر از نظر شما یه چه نرم افزارهای دیگری نیاز هست که باید اضافه شود

در حال حاضر سرور فوق داری 32 گیگ رم و 22 کور میباشد که جهت تست ارایه شده

برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -40 تومن فقط همچنین با توجه به نیاز کاربر میتواند هاردهای 100- 200 -300 و 500 گیگ موقع انتخاب سرویس خود سفارش دهند البته بعداز اتمام تستها و شروع سرویس پولی

با سلام تست شد . واقعا عالی بود

5. تعداد تشکر ها ازehsan_296 به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    683
    تشکر تشکر شده 
    3,445
    تشکر شده در
    1,995 پست

پیش فرض پاسخ : برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -مجانی-معرفی سرویس magicvps.com

نقل قول نوشته اصلی توسط mizbandownload نمایش پست ها
    سلام خدمت شما
    مجیک جان بی زحمت یکی هم واسم بفرست ببینیم چجوری هست واسه یکی از دوستان میخام نیاز به سرور مجازی داشت
    موفق باشید
    تست 50 گیگ ارسال شد
    MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید

7. تعداد تشکر ها از MagicVps.Com به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    683
    تشکر تشکر شده 
    3,445
    تشکر شده در
    1,995 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط اشکان نمایش پست ها
    اگه میشه برای من هم ارسال کنید با تشکر
    تست 50 گیگ ارسال شد

عضو انجمن mizbanaval آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    32
    تشکر تشکر شده 
    98
    تشکر شده در
    71 پست

سلام الان سرور هنگ هست؟؟؟؟دوستانی که سرور رو دارن یک چک کنند
    ریست نکنید بزارین به نتیجه برسیم
    اگه اینجور باشه که همه ی سرور کلا هنگ هست واسه فروش پیشنهاد نمیشه مگر اینکه یکی 24 ساعته پاش باشه مانیتور کنه
    در غیر این صورت چون یوزر ها رو همدیگه تاثیر بزارن خوب مشکلات زیادی رو داره درضمن پیشنههاد میشه از لحاظ امنیتی به چند نفر که خوراک اینکارن بگین چک کنند
    با تشکر
    ویرایش توسط mizbanaval : August 30th, 2012 در ساعت 21:40
    مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
    منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
    تلفن : 02188339415
    ایمیل: info@mizbanaval.com

تشکر تشکر کرده 
    683
    تشکر تشکر شده 
    3,445
    تشکر شده در
    1,995 پست

اگه اینجور باشه که همه ی سرور کلا هنگ هست واسه فروش پیشنهاد نمیشه مگر اینکه یکی 24 ساعته پاش باشه مانیتور کنه
    در غیر این صورت چون یوزر ها رو همدیگه تاثیر بزارن خوب مشکلات زیادی رو داره درضمن پیشنههاد میشه از لحاظ امنیتی به چند نفر که خوراک اینکارن بگین چک کنند
    با تشکر

شما فرض کنن هنگ هست من که متوجه منظورت شدم ولی مهم نیتس اونهای که باید بدونستن چی هست تست کردن خودشون هم میگرن شما توی این فکر نباش

این عکس سرور هم دستش نزدم بابت چی باید هنگ کنه وقتی لودی نیست جالب بود

فقط شما تنها متوجه شدی توی این دو هفته که تست بود مشکل داره هنگ میکنه همش بدرد نیمخوره

تشکر تشکر کرده 
    683
    تشکر تشکر شده 
    3,445
    تشکر شده در
    1,995 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط MagicVps.Com نمایش پست ها
    شما فرض کنن هنگ هست من که متوجه منظورت شدم ولی مهم نیتس اونهای که باید بدونستن چی هست تست کردن خودشون هم میگرن شما توی این فکر نباش

این عکس سرور هم دستش نزدم بابت چی باید هنگ کنه وقتی لودی نیست جالب بود

فقط شما تنها متوجه شدی توی این دو هفته که تست بود مشکل داره هنگ میکنه همش بدرد نیمخوره

دوستان کسی نیاد بخره که کلاه سرش رفته

درضمن پیشنههاد میشه از لحاظ امنیتی به چند نفر که خوراک اینکارن بگین چک کنند
    چه از توی تاپیک چه بیرون زا تاپیک به حداقل 6 یا 7 نفر داده شد برای قضیه کالا این سیتم طور یهست که به این سادگی نمیشه نفوذ کرد خودت یکم چک کن شاید به نتیجه رسیدید
    ویرایش توسط MagicVps.Com : August 30th, 2012 در ساعت 22:17

12. تعداد تشکر ها از MagicVps.Com به دلیل پست مفید

عضو انجمن hossein7441 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    48
    تشکر تشکر شده 
    275
    تشکر شده در
    169 پست

سلام
    درصورت امکان یک تست هم برای بنده ارسال کنید.

تشکر تشکر کرده 
    683
    تشکر تشکر شده 
    3,445
    تشکر شده در
    1,995 پست

با تشکر
    الان این فیلم سینمایی که بازی کردین ما خودمون استاد و کارگردانش هستم هدفتو منظورت مشخص بود

راستی داستان چی بود تا من تاپکی زدم این تاپکی زدی ولی ادم وقتی میخونه ادم واقعا مینونه چی بگه

سرور مجازی رم 8 فقط 25 هزار تومان!!!

دوستان این ربطی به فروشنده های تابستونی نداره این یک ازمایش هست با یک تکنولوژی جدید که برای اولین بار داریم انجامش میدیم فعلا نمیتونیم در موردش توضیح بدیم تا اینکه به نتیجه برسه این کار حاصل زحمت چند سال تحقیق و تلاش در مورد سرور های مجازی هست
    دوستانی که نیاز به این سرور دارند توجه فرمایند این سرویس برای اولین بار به طور ازمایشی از طرف ما انجام میشه سرور ها پیش فروش میشن و تاریخ تحویل انها دهم شهریور به بعد میباشد
    رم 8
    پردازشگر 4 هسته ای
    هارد : 50 گیگ ( sas)
    پورت 1
    ماهیانه 25 هزار تومان
    سیستم عامل : ویندوز سرور 2003
    دوستان اگه تعداد به حدی که میخایم برسه ابن ازمایش انجام میشه در غیر این صورت هزینه ی دوستان برگشت داده میشه
    تیم تا 4 ام تعطیل هست به دلیل جلسه و مرور این پروژه و مسایل دیگر
    تا 4 ام نه پشتیبانی به شما حواب میده نه بنده ایجا هستم
    دوستان گرامی
    نمیتونستم کاملا توضیح بدم
    واقعیتش چند تا از همکاران اصلی که قسمت پشتیبانی و کارای فنی بودند در خارج از کشور برای اموزش همین تکنولوژی جدید بسر میبردند دلیل فرستادنشونم داستان پیچیده ای داره و نمیتونم همه رو این جا توضیح بدم دلیل اصلی اینکه نمیتونستیم جواب بدیم همین بود
    شما هنوز توش موندی که سرور بفروشی و هزنیه سرورت در بیاد طبق حرفهای خودت توی تاپیکها

بعد امدی تیم اعزام کردی خارج از کشور جل الخالق تا کسانی مثل شما هستند وضعیت این کارو ویا شغل همینه که هست

15. تعداد تشکر ها از MagicVps.Com به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

با سلام
    من یه سوال در مورد این سیستم شما دارم آیا میتونم با این سیستم شما لیچ هم بکنم یعنی اون فایل هایی رو که نیاز دارم روی هارد اختصاصی خودم بریزم و دیگه لازم به آپلود مستقیم نباشه....لطفا راهنمایی کنین که این سیستم شما چه جوری کار می کنه و یه اکانت برای تست بدید تا تست کنیم

عضو انجمن mizbanaval آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    32
    تشکر تشکر شده 
    98
    تشکر شده در
    71 پست

[QUOTE=mizbandownload;530401]دوست عزیز چرا ناراحت میشی؟؟
    ما فقط واسه شما تست انجام دادیم !!!
    فک کنم حرف من رو بد برداشت کردید
    فقط قصد کمک داشتم یک تست انجام دادم که حدودا کل رم رو میخوره
    داشتم به این فکر میکردم اگه یکی از این برنامه ها مشکلی واسش پیش بیاد ایا واسه تمام سرور مشکل ایجاد میشه یا فقط یوزر
    من از شما پوزش میخام ببخشید که تست کردیم حرف شما صحیح فروش خوبی داشته باشید
    در ضمن در مورد اون تاپیکی که خودم زده بود نگرش داشتم حرف شما صحیح بود اول باید تست داد ولی بخاطر حرمت و احترام با اینکه اصلا موضوع مال ما چیز دیگست نگرش داشتم تا اون اقایی که این تاپیک رو زده فعلا کاراش رو انجام بده سپس ما سرویسمون رو ارایه میدیم اگه دقت کرده باشید ما از همون اول میخاستیم تست ندیم
    ولی کاش اصلا این سرورتون رو تست نمیکردم شما واسه تست و عیب یابی گذاشتین و نوشتین تست ها رو انجام بدین نظرتون رو بگیم ما هم نه با شما مشکلی داریم نه موضوع خاضی وجود داره
    بهر حال پوزش میخایم
    پ.ن : من فک کردم این سرورا واقعا واسه تست هست هرکی یک قسمتش رو تست کنه که اگه مشکلی بود برطرف بشه ولی اگه نظر میخاین بفرمایید : اقا ایشون سرویساشون 20 هست حرف نداره سرعت دانلود عالی هست و کیفیتش خوب هست تست کردم خودم و واقعا اینشکلی هست فقط یک نکته داشت که اینجا نوشتم ولی نباید مینوشتم ! موضوع خاصی نبود ربطی هم به کیفیت نداشت و فقط تستی بود که امکان داشت شاید شاید یک بارم اتفاق بیوفته
    موفق باشید
    ویرایش توسط mizbanaval : August 30th, 2012 در ساعت 23:32
    مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
    منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
    تلفن : 02188339415
    ایمیل: info@mizbanaval.com

صفحه 37 از 39 نخستنخست ... 2733343536373839 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)