صفحه 37 از 39 نخستنخست ... 2733343536373839 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 361 تا 370 , از مجموع 387

موضوع: برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -مجانی-معرفی سرویس magicvps.com

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن hossein7441 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    48
    تشکر تشکر شده 
    275
    تشکر شده در
    169 پست

پیش فرض پاسخ : برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -مجانی-معرفی سرویس magicvps.com

سلام
    درصورت امکان یک تست هم برای بنده ارسال کنید.

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

پیش فرض پاسخ : برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -مجانی-معرفی سرویس magicvps.com

با سلام
    من یه سوال در مورد این سیستم شما دارم آیا میتونم با این سیستم شما لیچ هم بکنم یعنی اون فایل هایی رو که نیاز دارم روی هارد اختصاصی خودم بریزم و دیگه لازم به آپلود مستقیم نباشه....لطفا راهنمایی کنین که این سیستم شما چه جوری کار می کنه و یه اکانت برای تست بدید تا تست کنیم

عضو دائم MagicVps.Com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    683
    تشکر تشکر شده 
    3,445
    تشکر شده در
    1,995 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط harajserial نمایش پست ها
    با سلام
    من یه سوال در مورد این سیستم شما دارم آیا میتونم با این سیستم شما لیچ هم بکنم یعنی اون فایل هایی رو که نیاز دارم روی هارد اختصاصی خودم بریزم و دیگه لازم به آپلود مستقیم نباشه....لطفا راهنمایی کنین که این سیستم شما چه جوری کار می کنه و یه اکانت برای تست بدید تا تست کنیم
    میتونید با دانلود منجر توی فولدر خودتون بریزید اگر نیاز بود جای که نیاز هست اپلود کنید و از اونجا اگر نیاز باشه دانولد کنید و یا اینکه بصورت لینک مستقیمهم دانولد کنید از روی سرور این امکان هم هست
    MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید

عضو انجمن mizbanaval آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    32
    تشکر تشکر شده 
    98
    تشکر شده در
    71 پست

[QUOTE=mizbandownload;530401]دوست عزیز چرا ناراحت میشی؟؟
    ما فقط واسه شما تست انجام دادیم !!!
    فک کنم حرف من رو بد برداشت کردید
    فقط قصد کمک داشتم یک تست انجام دادم که حدودا کل رم رو میخوره
    داشتم به این فکر میکردم اگه یکی از این برنامه ها مشکلی واسش پیش بیاد ایا واسه تمام سرور مشکل ایجاد میشه یا فقط یوزر
    من از شما پوزش میخام ببخشید که تست کردیم حرف شما صحیح فروش خوبی داشته باشید
    در ضمن در مورد اون تاپیکی که خودم زده بود نگرش داشتم حرف شما صحیح بود اول باید تست داد ولی بخاطر حرمت و احترام با اینکه اصلا موضوع مال ما چیز دیگست نگرش داشتم تا اون اقایی که این تاپیک رو زده فعلا کاراش رو انجام بده سپس ما سرویسمون رو ارایه میدیم اگه دقت کرده باشید ما از همون اول میخاستیم تست ندیم
    ولی کاش اصلا این سرورتون رو تست نمیکردم شما واسه تست و عیب یابی گذاشتین و نوشتین تست ها رو انجام بدین نظرتون رو بگیم ما هم نه با شما مشکلی داریم نه موضوع خاضی وجود داره
    بهر حال پوزش میخایم
    پ.ن : من فک کردم این سرورا واقعا واسه تست هست هرکی یک قسمتش رو تست کنه که اگه مشکلی بود برطرف بشه ولی اگه نظر میخاین بفرمایید : اقا ایشون سرویساشون 20 هست حرف نداره سرعت دانلود عالی هست و کیفیتش خوب هست تست کردم خودم و واقعا اینشکلی هست فقط یک نکته داشت که اینجا نوشتم ولی نباید مینوشتم ! موضوع خاصی نبود ربطی هم به کیفیت نداشت و فقط تستی بود که امکان داشت شاید شاید یک بارم اتفاق بیوفته
    موفق باشید
    ویرایش توسط mizbanaval : August 30th, 2012 در ساعت 23:32
    مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
    منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
    تلفن : 02188339415
    ایمیل: info@mizbanaval.com

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    8
    تشکر شده در
    8 پست

سلام

من اکانت تست رو تست کردم سرعت خوبی داشت

untitled0000.JPG

ولی چند تا سوال داشتم میشه از این سرور ها برای لیچ از تورنت استفاده کرد

و ایا با قانون کپی رایت مشکلی ندارید

و نصب رپید لیچ چطور مشکلی نداره یا نه

تشکر تشکر کرده 
    683
    تشکر تشکر شده 
    3,445
    تشکر شده در
    1,995 پست

دوستان همنطوریکه توی 2 پیج قبل گفتم اخرین سری تست بود که ارسال شد و دیگه تست ندرایم تا روی سرور اصلی که تاپیک فروش زده میشود که هرکس نیاز به این سرویس داشت میتونه سفارش بده

توی این مدت در حدود 130 تا 140 عدد اکانت تست چه برای اعضای این فورم چه از طریق سیستم کلاینت خودمون یا چه از طریق مسنجر برای کسانی که درخواست داده بودن ارسال شد
    بزودی تاپیک فروش زده خواهید شد قیمت این سرویس هم با این مشخصات در حدود 40 تا 45 هستش برای پلان دیفالتش که با 48 گیگ رم و 24 کور و هارد 100 هست
    MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید

تشکر تشکر کرده 
    683
    تشکر تشکر شده 
    3,445
    تشکر شده در
    1,995 پست

میتونید از تورنت خصوصی یا همون تراکرهای خصو صی استفاده کنید از این نظر مشکل نیست ولی تراکر عمومی نباید باشه

لیچ تا زمانی که اکانت نداشته باشدی فرق چندانی نمیکنه پس اگر اکانت دارید از خود برنامه دانلود منجر میتونید براحتی استفاده کنید
    ویرایش توسط MagicVps.Com : August 31st, 2012 در ساعت 00:09

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

با سلام
    میشه یکی هم برای من ارسال کنید.........
    در ظمن یه سوال دارم آیا می توانیم از vps به عنوان سرور شخصی و (لیچ شخصی)دانلود لینک های رپید شیر و تورنت و هات فایل وووو....بر روی هاست شخصی استفاده کرد..و بعدا اگر لازم بود بر روی کامپیوتر شخصی دانلود کرد
    با تشکر منتظر جوابم هستم

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    110
    تشکر تشکر شده 
    418
    تشکر شده در
    337 پست

داداش بنده مسافرت هستند و ایشالا فردا عصر میرسند و پاسخگو خواهند بود.

10. تعداد تشکر ها از ERfan.Taleghani به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    45
    تشکر شده در
    40 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ERfan.Taleghani نمایش پست ها
    داداش بنده مسافرت هستند و ایشالا فردا عصر میرسند و پاسخگو خواهند بود.
    آقای کیانی داداش شماست ؟

صفحه 37 از 39 نخستنخست ... 2733343536373839 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)