سلام
درصورت امکان یک تست هم برای بنده ارسال کنید.
سلام
درصورت امکان یک تست هم برای بنده ارسال کنید.
با سلام
من یه سوال در مورد این سیستم شما دارم آیا میتونم با این سیستم شما لیچ هم بکنم یعنی اون فایل هایی رو که نیاز دارم روی هارد اختصاصی خودم بریزم و دیگه لازم به آپلود مستقیم نباشه....لطفا راهنمایی کنین که این سیستم شما چه جوری کار می کنه و یه اکانت برای تست بدید تا تست کنیم
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
[QUOTE=mizbandownload;530401]دوست عزیز چرا ناراحت میشی؟؟
ما فقط واسه شما تست انجام دادیم !!!
فک کنم حرف من رو بد برداشت کردید
فقط قصد کمک داشتم یک تست انجام دادم که حدودا کل رم رو میخوره
داشتم به این فکر میکردم اگه یکی از این برنامه ها مشکلی واسش پیش بیاد ایا واسه تمام سرور مشکل ایجاد میشه یا فقط یوزر
من از شما پوزش میخام ببخشید که تست کردیم حرف شما صحیح فروش خوبی داشته باشید
در ضمن در مورد اون تاپیکی که خودم زده بود نگرش داشتم حرف شما صحیح بود اول باید تست داد ولی بخاطر حرمت و احترام با اینکه اصلا موضوع مال ما چیز دیگست نگرش داشتم تا اون اقایی که این تاپیک رو زده فعلا کاراش رو انجام بده سپس ما سرویسمون رو ارایه میدیم اگه دقت کرده باشید ما از همون اول میخاستیم تست ندیم
ولی کاش اصلا این سرورتون رو تست نمیکردم شما واسه تست و عیب یابی گذاشتین و نوشتین تست ها رو انجام بدین نظرتون رو بگیم ما هم نه با شما مشکلی داریم نه موضوع خاضی وجود داره
بهر حال پوزش میخایم
پ.ن : من فک کردم این سرورا واقعا واسه تست هست هرکی یک قسمتش رو تست کنه که اگه مشکلی بود برطرف بشه ولی اگه نظر میخاین بفرمایید : اقا ایشون سرویساشون 20 هست حرف نداره سرعت دانلود عالی هست و کیفیتش خوب هست تست کردم خودم و واقعا اینشکلی هست فقط یک نکته داشت که اینجا نوشتم ولی نباید مینوشتم ! موضوع خاصی نبود ربطی هم به کیفیت نداشت و فقط تستی بود که امکان داشت شاید شاید یک بارم اتفاق بیوفته
موفق باشید
ویرایش توسط mizbanaval : August 30th, 2012 در ساعت 23:32
مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
تلفن : 02188339415
ایمیل: info@mizbanaval.com
سلام
من اکانت تست رو تست کردم سرعت خوبی داشت
untitled0000.JPG
ولی چند تا سوال داشتم میشه از این سرور ها برای لیچ از تورنت استفاده کرد
و ایا با قانون کپی رایت مشکلی ندارید
و نصب رپید لیچ چطور مشکلی نداره یا نه
دوستان همنطوریکه توی 2 پیج قبل گفتم اخرین سری تست بود که ارسال شد و دیگه تست ندرایم تا روی سرور اصلی که تاپیک فروش زده میشود که هرکس نیاز به این سرویس داشت میتونه سفارش بده
توی این مدت در حدود 130 تا 140 عدد اکانت تست چه برای اعضای این فورم چه از طریق سیستم کلاینت خودمون یا چه از طریق مسنجر برای کسانی که درخواست داده بودن ارسال شد
بزودی تاپیک فروش زده خواهید شد قیمت این سرویس هم با این مشخصات در حدود 40 تا 45 هستش برای پلان دیفالتش که با 48 گیگ رم و 24 کور و هارد 100 هست
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
میتونید از تورنت خصوصی یا همون تراکرهای خصو صی استفاده کنید از این نظر مشکل نیست ولی تراکر عمومی نباید باشه
لیچ تا زمانی که اکانت نداشته باشدی فرق چندانی نمیکنه پس اگر اکانت دارید از خود برنامه دانلود منجر میتونید براحتی استفاده کنید
ویرایش توسط MagicVps.Com : August 31st, 2012 در ساعت 00:09
با سلام
میشه یکی هم برای من ارسال کنید.........
در ظمن یه سوال دارم آیا می توانیم از vps به عنوان سرور شخصی و (لیچ شخصی)دانلود لینک های رپید شیر و تورنت و هات فایل وووو....بر روی هاست شخصی استفاده کرد..و بعدا اگر لازم بود بر روی کامپیوتر شخصی دانلود کرد
با تشکر منتظر جوابم هستم
داداش بنده مسافرت هستند و ایشالا فردا عصر میرسند و پاسخگو خواهند بود.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)