-
September 26th, 2012, 20:20
پاسخ : ارائه درگاه پرداخت اختصاصی و واسطه با قابلیت مدیریت اطلاعات
-
تعداد تشکر ها از amiredge به دلیل پست مفید
-
September 26th, 2012 20:20
# ADS
-
September 26th, 2012, 20:48
یعنی پس دیگه س*اکس و وی*ی*ن تعطیل ؟ پس اینم در نظر داشته باشید که الان شما میگی روزانه 850 خورده ای تراکنش دارید مطمعن باشین این امکان قط بشه این تراکنشا روزی 85 تا هم نمیشه الان 80% سایتای س*اک*س و و*ی پی ان از سیستم شما استفاده میکنن
-
تعداد تشکر ها از ali.graph به دلیل پست مفید
-
September 26th, 2012, 21:12
آقا من میخوام درگاه بانک ملت استفاده کنم چی کار باید انجام بدم؟
-
تعداد تشکر ها از caspiannets به دلیل پست مفید
-
September 26th, 2012, 21:28
در ضمن آقا سپهر من تقریبا 5-6 نوع قالب آماده کردم که فقط کافیه فایل زیپ شده قالب رو در محل نصب unzip کرد قالب به راحتبپی تغییر می کنه و هیچ مشگلی پیش نمیاد اگه خواستید به من ایمیل بزنید .
payam_sts@yahoo.com
-
تعداد تشکر ها از caspiannets به دلیل پست مفید
-
September 26th, 2012, 22:08
با سلام
با تغییر جدید اگر از کلمه هایی که گفتین استفاده نکنیم امکان فروش چیز پی ان هست رو درگاه شما؟
-
تعداد تشکر ها از radinhost به دلیل پست مفید
-
September 26th, 2012, 22:32

نوشته اصلی توسط
WhitePrince
سلام
من آخرین ورژن 0.9.2 رو دانلود و نصب کردم ولی وقتی تو قسمت کارت ها مشخصات وارد می کنم بعد از تحویل کالا اون چیزی رو که وارد کردم نشون نمیده .
باتشکر و احترام
دوست عزیز احتمالا شما محصول که اضاف کردین فید هارو خالی گذاشتید . باید در قسمت محصول اسمی برای فید ها بگذارید
-
تعداد تشکر ها از shirazdownload به دلیل پست مفید
-
September 26th, 2012, 22:37

نوشته اصلی توسط
caspiannets
آقا من میخوام درگاه بانک ملت استفاده کنم چی کار باید انجام بدم؟
دوست عزیز هنوز سایت جی پاد درگاه بانک ملت رو اضاف نکرده . خودشون خبر میدن
-
تعداد تشکر ها از shirazdownload به دلیل پست مفید
-
September 26th, 2012, 22:45
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
sepadl71
با سلام خدمت شما کاربر گرامی
در رابطه با سامانه پرداخت امن پاسارگاد ، حرف های شما صحیح است ، اما جی پال ، با روزی 3 الی 4 میلیون تومان تراکنش جاری ، برترین فروشنده پی پاد می باشد و هم اکنون در حال ایجاد تغییرات مفیدی در سامانه برای استفاده بهتر و سریعتر می باشیم
کارمزد ثابت ما 1.4درصد و 2.4درص می باشد، که درصورت دریافت کارمزد توسط بانک از ما ، این مقدار به کارمزد ما اضافه خواهد شد. لازم به ذکر است ، بیش از 50 درصد بانک های دیگر ، کارمزد دریافت نمی کنند ، که پس از اضافه شدن آنها ، کارمزدشان ثابت است
در رابطه با هزینه ماهیانه ، تنها برای کاربرانی می باشد که مایل به استفاده از درگاه اجاره ای می باشند. بدین صورت که با پرداخت فعلا" 36 هزار تومان در ماه ، کارمزد خود را نصف می کنند! که البته این درگاه (درگاه اجاره ای) فعلا" غیر فعال می باشد
سیستم کاری و نوع فعالیت ما بر روی این اساس بسته شده ، تا چند هفته دیگر ، جی پال حقوقی شده و با توجه به فعالیت های قانونی ما ، ما باید 5% از سود دریافت شده را بابت مالیات بپردازیم که از این رو 5 % به کل کارمزد ما (یعنی 5 قسمت از 100 قسمت 2.4درصد) اضافه شده و از آن طرف ما بابت مالیات می پردازیم
در آینده ای نزدیک ، سیستم های جدیدی را رونمایی می کنیم ، اما همیشه به صورت دقیق و منطقی کارمزد دریافت می کنیم
موفق و پیروز باشید
سلام و احترام
ولی به نظر خودتون بنده کاربر به عنوان مثال ،شما رو انتخاب میکنم که شرایطی که عرض کردید رو دارید مثلا کارمزد از 2 درصد بیشتر هست و در صورت دریافت کارمزد بانک از شما این بیشتر از 3 درصد هم خواهد شد ( استفاده از درگاه پرداخت پی پاد برای ارائه دهنده درگاه پرداخت جالب نیست ) امنیت و تضمین خرید برای خریدار صفر هست!
یا درگاهی رو انتخاب میکنم که کارمزد یک درصد هست و استفاده از سیستم رایگان هست و سیستم کاربری پیشرفته و ... داره ؟
خوب قطعا گزینه دوم که شما نیستید رو انتخاب میکنم
منظور بنده این هست که امکان جدیدی اضافه کنید که هیچ سرویس دهنده ای در حال حاظر ارائه نمیده
به عنوان مثال در همین تایپیک اعلام کردید بلافاصله بعد از خرید با کسر کارمزد به حساب پذیرنده واریز بشه
به نظر من ایده خیلی جالی هست!
و بزرگترین مشکلی که از نظر من دارید
سیستمی هست که برای کاربرتون طراحی کردید!!!
موفق باشید
ویرایش توسط shahabhost : September 26th, 2012 در ساعت 22:59
-
تعداد تشکر ها از shahabhost به دلیل پست مفید
-
September 26th, 2012, 22:59

نوشته اصلی توسط
sepadl71
با سلام خدمت شما کاربر گرامی
لطفا" اطلاعات فروشگاه + اطلاعات مدیریت + کلید رمز نگاری را با پیام خصوصی برای بنده ارسال کنید تا بررسی گردد
پیروز باشید
سلام
باتشکر از شما مشکل رفع شد .
-
تعداد تشکر ها از WhitePrince به دلیل پست مفید
-
September 27th, 2012, 01:04
-