دوستان چرا تو قسمت پلاگین های من همه حروف بزرگ نوشته شده
حتی یه بار پاک کردم مجدادا نصب کردم باز به همین شکله این یعنی پلاگین هام مشکل دارن؟
ssss.jpg
سلام. این مورد هم قبلا در همین تاپیک مطرح شده. دوستان عزیز اگه بخوان یک بار جستجو کنن هم حجم تاپیک کمتر میشه و هم سریعتر به هدفشون میرسند.
http://www.webhostingtalk.ir/f42/343...tml#post942789
برای رفع مشکل ساعت در خرید ها کسانی که این روش رو انجام دادن توی ورژن جدید فریر و هنوز جواب نگرفتن
توی فایل htaccess داخل فولدر freer که نصب کردید کد زیر رو اضافه کرده اند و هنوز مشکل پا برجا هست
php_value date.timezone"Asia/Tehran"date_default_timezone_set('Asia/Tehran');
باید برای درست کردن ساعت و تاریخ دقیق خرید های جدید و همچنین درست شدن تمام تاریخ ها و ساعت های خرید های قبلی در اسکریپت فریر خط زیر رو
به اولین خط در فایل include/pdf.php اضافه کنن به این صورت هست که این فایل با
<?php
شروع میشه و کافی هست جلوش کد بالا اضافه بشه مثل نمونه پایین
<?php date_default_timezone_set('Asia/Tehran');
با اینکار ساعت و تاریخ تمام خرید ها و ایمیل ها و همچنین خرید های قدیم و جدید با ساعت سرور ست خواهد شد درضمن باید حتمآhtaccess رو هم قبلش ست کرده باشید
سلام دوستان تو هاسته من فایلhtaccess وجود نداره و نمایش داده نمیشه باید چه کار کرد ؟
آخه نیاز به ویرایش داره و وقتی که میخام فایلو آپلود کنم تو هاست میزه موجود هست در حالی که نشون نمیده !
ویرایش توسط yasersol : April 27th, 2014 در ساعت 18:35
رفتم عزیز ... ولی والا وارده فایل منیجر که میشه میزنم که فولدرو باز کنه فقط move folder delete folder ba trash folder میاد
ویرایش توسط mexxana : April 27th, 2014 در ساعت 18:43
هاست شما چی هست ؟؟؟
دادا اوکی شد ! من مشکل عکس دارم میگن کدشو باید تغییر بدم باید چه کنم با این فایل ؟
cpanle 2014
ویرایش توسط mexxana : April 27th, 2014 در ساعت 19:35
با سلام و خسته نباشید
شاید تمامی سوالات من تکراری باشه ولی من تو این همه پست به نتیجه ای نرسیدم
1- چرا هنگامی که عکس انتخاب میکنیم اپلود نمیشه و مینویسه عکسی انتخاب نشده؟
2- چطور میشه صفحات دیگری مثل راهنما یا توضیحات به این اسکریپت اضافه کرد؟
3- هنگامی که از درگاه بانک ملت انصراف میدید با ارور 404 مواجه میشیم ولی اکانت برای شخص رزرو میشه
4- من میخوام کار خدماتی قرار بدم چطور میشه تعداد یک محصول را نامحدود زد؟ چون من کدی برای فروش ندارم
5- ایا امکان اضافه کردن یک قسمت توضیحات زیر ایمیل و شماره وجود داره که مشتری برای فروشنده شرح خدماتی که میخواد را وارد کنه؟
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)