در قالب سایت جدیدتون چرا قسمت پلاگین ها کامل نیست فقط 3 اسکریپت پلاگین گذاشتید ؟
virtual freer card store و غیره نیست اپدیت شده کامل تکمیل کنید اون قسمت را.
زیرا در قالب قبلی شما بود این ها با تشکر.
در قالب سایت جدیدتون چرا قسمت پلاگین ها کامل نیست فقط 3 اسکریپت پلاگین گذاشتید ؟
virtual freer card store و غیره نیست اپدیت شده کامل تکمیل کنید اون قسمت را.
زیرا در قالب قبلی شما بود این ها با تشکر.
خب زرین کارت هم محدودیت داره. حیفه سیستم خوب شما از بقیه سرویسها عقب بیفته. منتظر خبرهای خوش هستیمبا توجه به مکاتباتی که با برخی از شرکت ها و بانکهایی خصوصی داشتیم کارت های صادر شده محدودیت هایی دارند که عملا از طرف مدیریت شرکت تایید نشد به همین دلیل فعلا از ارائه این سرویس صرف نظر کردیم.![]()
سلام
من که خیلی ازش راضی راضیم و پشتیبانی عالی دارن نصب شبی هم جواب میدن:D. و کار کردن از سایر سامانه ها برام راحتره.
اون قضیه پلاگین ها به پشتیبان که گفتم گفت هنوز ست نشده ، پلاگینی که می خواستم لینک دانلودش بهم داد. می تونید از آدرس زیر دانلودش کنید.
http://www.jahanpay.com/main/plugins
ولی اگه ی خورده حد نساب پایین تر می آوردند بهتر بود 5 هزارتومان کافیه.
بسیار عالی
کاش بصورت پیش فرض، لاگین و ثبت نام سرویس با ssl انجام میگرفت. از سرویسی مانند شما توقع رعایت این موضوع میره.
مطمئنید سایت دیگه نمیرفتید؟ :D
بله دوست عزیز. شما تشریف ببرید: سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی | Jahan Pay و در بالای صفحه ، روی دکمه ثبت نام یا ورود (دکمه سبز / آبی) کلیک کنید. اگر به صفحه HTTPS منتقل شد، ما را هم در جریان بگذارید.
این پیام جهان پی را هم ببینید. مربوط به امروزه:
jpay.png
سلام
اینکه دیفالت نیست نشون نمیده استفاده نمی کنن: من منظورم این بوده
https://www.jahanpay.com/
درضمن یک زمانی یادم هست که این اس اس ال دیفالت بود الان دیفالت نیست کار اشتباهی هست که باید اصلاحش کنن به نظرم
منم الان چون همیشه استفاده میکردم فکر کردم دیفالت هست نگو من میزدم حهان پی توی کروم خودش همون اس اس ال رو می آورد
اشتباه از طرفین قابل برگشت است
دوس دار شما
ارادت
ویرایش توسط 007 : October 30th, 2014 در ساعت 16:02
بخشی از راه حل باشین نه باعث ایجاد مشکلات
با سلام
اول تشکر بابت تمامی سایت خوب جهان پی
تا الان با درگاه های زیادی کار کرده ام ولی خداییش در طول این 4 سال هیچ درگاه بانکی مطمئن تر و کامل تر از جان پی نبوده
امکاناتش بسیار عالیه-تسویه حساب-پشتیبانی-درگاه مستقیم-و امنیت و..... خیلی عالی بوده
خوشحالم که جزو اولین های جهان پی بود ام.منظورم جزو زیر 100 نفر اول کاربراش بوده ام.و الان جایگاهم از نظر سطح کارکرد تراکنش ها در سایت الان تقریبا 800 هست
به هر حال کل صحبت هام این بود .خیلی عالی هستی جهان پی--تشکر بابت خدمات خوب و ارزنده ات به کابران خوب ایرانی
عدم رعایت قوانین امضاء ! [ ویرایش توسط ادمین]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)