ازشون سرویس داشتم راضی نبودم به هیچ وجه
پنل ریست و شات دان ندارند بهشون میگی بگیرید میگن پول نداریم بگیریم . وی پی اس رو بخوای ریست بدی باید منتظر بمونی آقا از خواب بیدار شه یا ...
دانش فنی بسیار کمی در زمینه سرور دارند
ازشون سرویس داشتم راضی نبودم به هیچ وجه
پنل ریست و شات دان ندارند بهشون میگی بگیرید میگن پول نداریم بگیریم . وی پی اس رو بخوای ریست بدی باید منتظر بمونی آقا از خواب بیدار شه یا ...
دانش فنی بسیار کمی در زمینه سرور دارند
پنل ریست و شات دان نهایت ماژول داره که میتونن از وارز هاست بگیرند و روی whmcs نصب کنند که هزینه سالانه شاید 100 تومن باشه
اگر هم نخوان پول بدن میتون از روت مجازی ساز بدن که شما با viclient یا solus وصل شی و ریبوت کنید...درکل کار سختی نیست...ندادن پنل دلیل دیگه ای داره و اون هم اینه که شما نبینید منابغ مثل رم 2 گیگ رو مثلا 512 یا 256 لیمیت شده
ویرایش توسط HyperServer : April 17th, 2013 در ساعت 21:56
در مورد اینکه کسی اعتراض کنید مسدود میکنه که اصلا کار درستی نیست و پولشم درست نیست
و اگر واقعا کم میزاره و کم فروشی میکنه(که امیداورم این حرف اشتباه باشه و عکسش ثابت بشه). یاد این آیه قرآن می افتم
ویل للمطففین الذین اذا اکتالوا علی الناس یستوفون . و اذا کالو هم او وزنو هم یخسرون . الا یظن اولئک انهم مبعوثون . لیوم عظیم . یوم یقوم الناس لرب العالمین.
ترجمه: وای به حال کم فروشان آنان که وقتی چیزی را با پیمانه یا وزن از مردم تحویل می گیرند کاملاً حق خود را استیفاء می کنند ولی وقتی چیزی را تحویل مردم می دهند در پیمانه و وزن کمتر می دهند . آیا آنها عقیده ندارند که بعد از مرگ زنده خواهند شدو به روز بزرگ رستاخیز ایمان ندارند . روزی که تمام مردم در پیشگاه خداوند برای تعیین سرنوشت خود می ایستند
سرویس ایشون به دلیل بی احترامی که در تاپیک داشتن بسته شد و بعد از اینکه تاییدشد نظرشون این نبوده سرویس فعال شدبله
ایشون سرویس من را هم به دلیل اینکه ناراضی بودم و انجا عنوان کردم مسدود کردند
البته چون منابع سرورشن اشتراکی هست طبیعی هست که سرعت پایین باشه یه کم
من کاری به نظرات بیخود و بیجهت کاربران که سرویس خریداری کرده اند و سطح انتظارشون فراتر از سرویس مورد نظر هست و میام نو این تاپیک هر چی دوست دارند میگن و همکارانی که قصد تخریب یا به چالش کشاندن تاپیک بنده دارن ندارم هر چی دوست دارن واسه خودشون بگن دور هم حرف بزنید ووو
ولی کاربر حق نداره از کلمات و الفاظ استفاده بکنه که به بنده توهین بشه
با تشکر
ویرایش توسط kingserver : April 17th, 2013 در ساعت 23:43
اولا که شما وقتی اطلاعاتی نداری و اشنا نیستی به فروش و پشتیبانی من نظر بیخود خودت رو اینجا مظرح نکنجالبه !!!
ایشون حتی به خودشون زحمت نمیدن به سوالات پاسخ بدن یا حداقل ئاسه رفع مشکلات اقدام کنن
به نظر بنده رفتار و برخورد شما حتی 1% هم حرفه ای نیست
اوایل تاپیک واسه بازار گرمی گفته بودید سرویسهاتون اورسل نیست اما الان اورسل تا حدی به هارد سرورهاتون فشار میاره که عملاً سرورها قابل استفاده نیست
حرفه ای بودن یانوع برخورد .کاربر میدونه و میفهمه. شما که کاربر نیستی پس هیچی نگو
سلام دوست عزیز قصد توحین ندارم به شما ولی خداییش هرچی فکر کردم دیدم نمیشه که سرور رو با 10 هزار تومان فروخت با این مشخصات
وب سایت : www.irhosting24.com
تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820
کلا با کسانی که سرور کاربر را مسدود میکنند مشکل دارم و این گونه افراد کارشون موقته
خودم شخصا هرگز همچین کاری نکردم
انسان ها هرگز به آرزوهایشان نمی رسند , انها فقط به اهدافشان دست پیدا می کنند.
در تو چه می گذرد , آن گاه که جهان در گذر است.
( دکتر هلاکویی)
اگه کسی واقعا انتظار یک سرور 6دنگ و کاملا قوی رو داره میتونه از جایی تهیه کنه که یوزر کمتری دارند و قیمتاشون و پشتیبانیشون بالاست
سایتهایی هستند که دارند 50هزارتومن تنها پول کانفیگ بابت سرور میگیرند شما نباید انتضار داشته باشید که طرف با 10هزارتومن بیاد 1هفته براتون وقت بزاره
اقا چرا انقدر به این بنده خدا تیکه میندازید ؟من ازشون سرور دارم کاملا هم راضی هستم مطابق با استفاده ای که میکنم.
مگه میخواید با ۱۰۰۰۰ تومان سرور آپولو هوا کنید ؟
خوب انصاف داشته باشید.
این بنده خدا از همون اول گفته منابع اشتراکی هست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)