ایشون واقعا انسان کلاه برداری هستند
در این شکی نیست
اما جنابی که میدونم تاپیک رو دنبال میکنید
این پول ها خوردن نداره به والله شما و امثال شما کارتون کثیف تر از ***یه که از دیوار مردم میره بالا
شک نکنید چوبشو میخورید از جای دیگه
ایشون واقعا انسان کلاه برداری هستند
در این شکی نیست
اما جنابی که میدونم تاپیک رو دنبال میکنید
این پول ها خوردن نداره به والله شما و امثال شما کارتون کثیف تر از ***یه که از دیوار مردم میره بالا
شک نکنید چوبشو میخورید از جای دیگه
نه کیفیت نه پشتیبانی نه تیکت هیچی فقط موقع پول گرفتن که میرسه خوب هستن بعدش دیگه هیچی
من اینقدر دلم از ایشون پر هستش به والله هر موقع هر تاپیکی ببینم از ایشون میام واقعتا رو میگم
فقط ایشون نیست
نمیخوام اسم ببرم اما هستند مثل این اقا با یوزر های متفاوت میان تو انجمن سرور 2 زاری میفروشن به مردم بدبخت
من نمیدونم چه جوری اما به یه شکلی باید جلوی این کلاه برداری ها گرفته بشه
فقط ایشون نیستش که ! فقط هم سر من کلاه نرفته مطمئنم پول خیلیا اینجا خورده شده توسط این شیادا
هرچقدر بد بگم از اینا بازم کمه
متسفانه به دلیل آلوده بودن سرویس های ویندوز و حساس بودن شدید دیتاسنتر به ایبوز سرویس ساسپند شده است و از دسترس خارج شده است
در حال مذاکره با دیتاسنتر میباشیم برای حل مشکل اما ظاهرا بر قوانین خود پایبند میباشند
دوستان لطف نمایند تهمت نزنند، کلاه برداری کجا بود دوست عزیز!!! سرویس xlhost فعال میباشد و کاربران در حال استفاده میباشند، لطفا خیال پردازی ننمایید، مشکلی میباشد که از دسترس ما خارج میباشد
ویرایش توسط alireza.076 : February 25th, 2013 در ساعت 17:49
دوست عزیز شمایی که میدونی 99% مشتری های شما سرور رو برای فروش چیز پی ان میخوان اصلا چرا دیتا سنتری برای فروش میزاری که صبح تا شب مشکل ساز بشه ؟
قبلا گفتم الان هم میگم فقط شما نیستی مشکل ایجاد میکنید واسه مشتری ها ساده مثل من
خیلی ها هستند تجربه کافی تو کار ندارن میان یه گندی میزنن میرن
لطفا خیال بافی ننمایید
ویندوزی که بر روی سرویس ها نصب بوده آلوده بوده و این مشکل را ایجاد نموده. در دیتاسنتر synaptica پورت 25 از طرف دیتاسنتر بسته بوده و ما مشکلی نداشتیم، اما در این دیتاسنتر پورت 25 بسته نبوده و به دلیلی آلوده بودن ویندوز با بستن پورت 25 عمل ننموده و برای ما مشکل ساز شده است
احترام خود را نگه دارید، این چه وضع حرف زدنه؟
سرویس xlhost فعال میباشد
سرویس ما را هم منتقل نمیایید انجا شاید فعال شد
الا 3 روز هم بیشتر هست
آقا توی تیکت چرا چرت و پرت میگید!
میگم سرویس مشکل داره اصلا" پینگ نمیده ای پی ، میگه مشکلی دیده نشد ! الان 2 هفتس مارو الاف کردی ، یک هفته هم هست که میخوای سرویس رو منتقل کنی !! بنده دیگه نیازی به سرویس شما ندارم لطف کنید پول بنده رو به حسابم واریز کنید ... و گرنه ریپورت میکنم پلیس فتا ...
خوبه آبه پاکی رو ریختند رو دسمون ... ۱هفته![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)