سلام حق با پی 30 هسا کافیه یوزر پس بدی
سلام حق با پی 30 هسا کافیه یوزر پس بدی
ممنون از راهنمایی.
دوستات علت بروز خطای من میتونه این باشه که چون اسکریپت فروشگاه رو توی SubDomain سایتم نصب کردم و نه در پوشه Root ، این خطا رخ داده باشه؟یا فرقی نداره؟
چون من واسه به پرداخت ادرس(مثال) www.mysite.com رو فرستادم ولی الان اسکریپت رو درون www.shop.mysite.com نصب کردم...
نه عزیز به اون ربطی نداره
نه عزیز
پلاگین مشکل داره.بانک ملت به من هم ایراد گرفته میگه یکسری توابعی که ما لازم داریم درونش نیس و باید اضافه بشه.
شما از چه ورژنی استفاده میکنید؟
من از اسکریپت ورژن 1.55 استفاده میکنم.شما چی؟ اگه پلاگین اصلاح شده رو دارید لینک دانلود بدید ممنون میشم.
---------- Post added at 12:34 PM ---------- Previous post was at 12:01 PM ----------
کسی از این اسکریپت استفاده نکنه شرکت "به پرداخت " پشتیبانی این اسکریپت رو قبول نداره و همچنین ماژول اون رو.
تماسی که با شرکت داشتم میگفتن که در صورت بروز مشکل و خطایی در خرید پیشتیبانی این اسکریپت که فقط یک ایمیل ظاهری هم میباشد اصلا پاسخگو نیستن.
کسی از این اسکریپت استفاده نکنه شرکت "به پرداخت " پشتیبانی این اسکریپت رو قبول نداره و همچنین ماژول اون رو.
تماسی که با شرکت داشتم میگفتن که در صورت بروز مشکل و خطایی در خرید پیشتیبانی این اسکریپت که فقط یک ایمیل ظاهری هم میباشد اصلا پاسخگو نیستن.![]()
دوستان من الان 4ماهه نصب کردم و بدون مشکل با بانک ملت دارم کار میکنم....اصلا هم به مشکل بر نخوردم...فقط یک بار پول کم شد یوزر پس نداد که پس از نیم ساعت دوباره به حساب برگشت
من هم 3 4 ماه نصب کردم و بدون مشکل استفداه میکنم
حرف رضا واقعا خندس
من با نیویسنده اسکریپت دوستم و ایشون شخص بسیار با احترام و ... جواب گو هستن و این اسکریپت هم واقعا الی هست و توپ اگه شما برنامه خوبی سراغ داری بگو که مجانی هم باشه به این شکل رضا بیست
دوستانی که میگن ما نصب کردیم میتونن یه کمکی به ما کنن و نحوه نصب رو بگن؟ ما یک هفتست گیریم و هیچ کس راه حلی ارائه نمیده...
یا اگه زحمتی نیست تا یوزر پس رو بدیم خودشون دست بکار بشن...
باتشکر
مشکلت دقیقا چیه داش ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)