Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
عزیزم جمله ی زیر رو بخون
1 میلیون درامد با 1میلیون فروش تفاوت داره . 800 تومن با 980 تومن فرق داره . شما که میدیدی ایشون دروغ میگه چرا همون جا جلوشو نگرفتی ؟سایت دارای 2تا سرور اختصاصی هست. حدود 50-60 تا یوزر و ماهانه بیشتر از 1 میلیون تومان درامد داره و قیمت سرورها هم با آی پی ها حدود 800 هست جمعا. پشتیبان هم فعلا خودم بودم . میتونید استخدام کنید.
اینم عین پست شما
http://www.webhostingtalk.ir/f160/99...tml#post948019
دروغ گویی حد و مرزی داره . همه رو هالو فرض کردی ؟ دوستان سریعا بک آپ بگیرید از جای دیگه خرید کنید . دروغگویی واضح تر از این ؟1 میلیون تومان سود
وارد جزئیات نشو
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
ویرایش توسط fardfard : December 16th, 2013 در ساعت 18:34
من ۲ تا سرور داشتم که ۱۰ روز مونده بود تا تموم بش - الان باید چیکار کنم ؟
از صبح تا الان قطعه سرویس - نه سرویس جایگزینی داده شده نه پشتیبانی خوبی ارائه شده -
آقا یکیم به من بگه چه خبر شده ؟ متاسفانه از صبح تا حالا سرورم کانکت نمیشه ! اصلا کلا خاموشه ! خلاصه خیلی ناراحتم حاصل دو سه ماه زحمتم تو آپلود خراب شده !
و دوباره متاسفانه به شماره که زنگ میزنم و حتی تیکت هم که میزنم کسی جواب نمیده ! :'(
ما که کاری از دستمون بر نمیاد از اوناشم نیستیم که بخوایم بی احترامی کنیم ! فقط به خدا قسم که این فایلام واسم مهمه اگه میشه یه کاری بکنید((( خیلی ناراحتم
هيچی نشده کلاه برداری شده پول يه 40 نفری هم هاپولی شده اين وسط هيچی نيست نگران نباش
چقدر باید بدم ؟
هیچی عزیزم اگر شما 15 تومن دادی یه 4 تومن دیگه میدی با این تفاوت رم 256 هارد 20
تحویل میگیری فقط همین اگر اطلاعاتتو میخوایی اگر که نمیخوایی مثل منو بقیه سرت کلاه رفته
ویرایش توسط fardfard : December 16th, 2013 در ساعت 18:26
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)