-
December 13th, 2012, 11:53
عضو انجمن
فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
با سلام
بعد از فروش موفق سرورهای 24 هسته ای از دیتاسنتر Redstation انگلستان این بار با پیشنهاد شگفت انگیز سرور 32 هسته ای از همین دیتاسنتر بر آمدیم تا محبتی که کاربران عزیز در این مدت نسبت به ما داشتند را جبران کنیم . مشخصات سرور و پیشنهاد شگفت انگیز اسمارت وی پی اس را در ادامه تاپیک مشاهده میفرمایید .
CPU : 2 x Eight Core 2.60Ghz (E5-2670) / Intel® Xeon® processor E5-2600 product famil
Ram : 384GB DDR3
H.D.D : 12 x 3TB SAS 7,200RPM
Port : 10Gbps
Raid configuration : Raid 10
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پلان شگفت انگیز 1 :
نوع پردازنده: Dual Eight Core 2.60Ghz E5-2670
پردازنده اختصاصی برای هر کاربر : 1500MHz بر روی 2 هسته
هارد: 100GB
رم: 4096 مگابایت اختصاصی
پهنای باند نامحدود بر روی پورت 10Gbps
سیستم عامل: ویندوز / لینوکس / میکروتیک /...
Self Manage
وضعیت دسترسی به روت: کامل
مجازی ساز: Vmware ESXI 5.1
تحویل سرویس : 10/2/2013
قیمـــت : 29.900 تومان / ماهــیانه
سفارش : www.client.sv24.co/cart.php
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پلان شگفت انگیز 2 :
نوع پردازنده: Dual Eight Core 2.60Ghz E5-2670
پردازنده اختصاصی برای هر کاربر : 1100MHz بر روی 2 هسته
هارد: 100GB
رم: 2048 مگابایت اختصاصی
پهنای باند نامحدود بر روی پورت 10Gbps
سیستم عامل: ویندوز / لینوکس / میکروتیک /...
Self Manage
وضعیت دسترسی به روت: کامل
مجازی ساز: Vmware ESXI 5.1
تحویل سرویس : 10/2/2013
قیمـــت : 19.900 تومان / ماهــیانه
سفارش : www.client.sv24.co/cart.php
لازم به ذکر است که آرایش هارد دیسک ها به صورت رید 10 میباشد که به هیچ وجه شاهد افت سرعت نخواهید بود و از این سرورها که با منابع 100% اختصاصی میباشند میتوانید برای کارهای پردازشی سنگین و هاستینگ و غیره استفاده بفرمایید .
قابلیت اختصاصی کردن (CPU , RAM , HARD) این پلان شگفت انگیز برای کاربران فراهم میباشد.
برای افزایش هارد هر 100 گیگ هارد اضافه 10000 تومان می باشد.
اســــکرین شات از سرعـــــت دانــــلود سرور 24 هسته ای قبلی:
- مجازی ساز Vmware Esxi 5.1 میباشد.
- کنترل پنل جهت ریبوت سرور
- پهنای باند تمامی پلان ها نامحدود میباشد
- منابع کاملا اختصاصی و تضمین عدم oversell توسط اسمارت وی پی اس
- استرداد وجه تا 48 ساعت با ذکر دلیل قانع کننده
- برای مشاوره سفارش : Yahoo! ID : mostafacar20 , sv24_co
- شماره تماس برای مشاوره سفارش : 09194846370 و 09195536711
- زمان تحویل سرور مجازی اختصاصی 10/2/2013
- ارسال پیام کوتاه خودکار به منظور اطلاع رسانی صورت حساب ها
- پشتیبانی 24 ساعته از طریق تیکت
- به درخواست مشتری Windows/Linux/Mikrotik نصب می شود. ( هزینه نصب و کانفیگ رایگان)
- نصب و کانفیگ انواع برنامه ها برای دور زدن تحریم ها
ویرایش توسط SV24.CO : February 4th, 2013 در ساعت 11:37
-
تعداد تشکر ها ازSV24.CO به دلیل پست مفید
.K.H.A., amir.kik, codec_pack, dland, ehsan_296, eskelet-sokhte, foumanco, gidgid, heshi, mahdavi001, mirhendi, mojtaba_azad, redbull, REDEMPTION, reza.tehrani786, riki, se7en-host, sr.majid, tanhasystem, zio
-
December 13th, 2012 11:53
# ADS
-
February 14th, 2013, 18:08
عضو جدید
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب

نوشته اصلی توسط
shitoonn
مشتی این ای پی منه 80.243.184.25 تا شب وصلش نکردی خشتکتا سرت میکشم .*** .روانی .تا الان 200 بار نفرینت کردم
همه با هم بیاید نفرینش کنیم
دوست عزیز من بالای 20 تا سرور مجازی از همه جا دارم قعطی چیز عادی هست خودمم سرورم هنوز دان هست فقط یه تیکت کردم قطع هست پیگیری کنید دیگه این چه نوع برخورد هست نمیدونم برای خودت میگم همه چی با قلدر بازی بد دهنی حرف فحش حل نمیشه یه کمی تو رفتارتون تجدید نظر کنید
-
تعداد تشکر ها ازsorrowrock به دلیل پست مفید
-
February 14th, 2013, 18:08
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
دوستانی که وی پی اس هاشون آپ شده ، توجه کنید که شما هم اگه از ضعف پشتیبانی این فروشنده شکایت داشته باشید سرویستون عین سرویس ما قطع خواهد شد ، این یعنی به فروشنده مسئول !!! واقعا که
-
-
February 14th, 2013, 18:09
منم سرورم دان شده بود، اما با توجه به رفتاری که تو این چند روز از ایشون دیدم ،مطمئن بودم که ایشون اینکاره نیست
بازم ممنون بابت پیگیری که اوکی شد
حتما ایشون یکاری میکونه که از دل همه بچه ها در بیاد این مشکلی که پیش اومده
-
تعداد تشکر ها ازagha_mehran به دلیل پست مفید
-
February 14th, 2013, 18:10

نوشته اصلی توسط
agha_mehran
دوستان به ی چیز توجه کردید
کسایی که اومدن به مصطفی فحش دادن و تشویق کردن که بقیه هم زود قاطی کنن، اکثرا پست 1و2و یا 3 شون بوده و همه تاریخ عضویتشون 2010 هست
به نظرتون این قضیه منطقی هست
طرف از 2010 تا حالا عضو یاشه، یعد اولین پستش دری وری به کسی باشه
الزاما این برداشت درست نیست. معلوم نیست مدیر فروم چیکار کرده بوده که بعضی از کاربرانی که 2010 عضو شدن (مثل من) نوشتههاشون شمرده نمیشه.
-
تعداد تشکر ها از mashomid به دلیل پست مفید
-
February 14th, 2013, 18:13
عضو انجمن
دوستان آی دی shitoonn همان آی دی kaveh.s هست که خودش مینویسه و با اون یکی آی دی هم تشکر میکنه ! نمیدونم هدفش از این کار چیه . حالا فحشی که تو پیام خصوصی میدن به کنار !
به هر حال سرویسشون مسدود شد .
واقعا بعضی ها هیچ چیزی از فرهنگ و ادب نفهمیدند .
-
تعداد تشکر ها ازSV24.CO به دلیل پست مفید
-
February 14th, 2013, 18:14
نوع رفتار و برخورد یک فرد گویای صداقت و اعتبار اون فرده.
معلوم بود که مشکل خاصی نیست و مساله حل میشه اما بعضی از دوستان عجله کردند.
ممنون از مصطفی عزیز سرور بنده هم وصل شد و مشکلی نداره.
-
تعداد تشکر ها ازFARID88 به دلیل پست مفید
-
February 14th, 2013, 18:17
-
-
February 14th, 2013, 18:18

نوشته اصلی توسط
SV24.CO
دوستان آی دی
shitoonn همان آی دی
kaveh.s هست که خودش مینویسه و با اون یکی آی دی هم تشکر میکنه ! نمیدونم هدفش از این کار چیه . حالا فحشی که تو پیام خصوصی میدن به کنار !
به هر حال سرویسشون مسدود شد .
واقعا بعضی ها هیچ چیزی از فرهنگ و ادب نفهمیدند .
تابلو بود که اینا یک نفر هستن، اما من فکر میکردم که اصلا از شما سرویس نداشته باشند و الکی اومدن اینجا شلوغش کنند، اما میگید که سرویس داشتن
-
-
February 14th, 2013, 18:24
آقای محترم من فحش به شما ندادم و دلیلی هم نمیبینم که بخوام به شما بقبولونم که shitoon من هستم یا نه ، در حالی که شما به من توهین کردی و فرهنگ بنده رو پایین میدونی ، نمیدونم ملاک شما واسه اینکه من اون شخصی که فحش میده هستم چیه ، من ضعف پشتیبانی شما رو مطرح کردم شما که جنبه نداری اشتباع میکنی میای تو این کار ، تقریبا همه ی فروم با من موافقن که نباید تلفنتو خاموش کنی ، نباید آی دی های یاهوتو آفلاین کنی ، نباید تیکت ها رو بی جواب بزاری
پولی که من به شما دادم رو هر هفته به گدا هم میدم ، برو خوش باش
-
-
February 14th, 2013, 18:26
ویرایش توسط ehsansystem : February 15th, 2013 در ساعت 16:53
-
تعداد تشکر ها ازehsansystem به دلیل پست مفید