مند چند وقت پیش خیلی دنبال سرور های rdp بودم ( البته نمیشه سرور گفت دقیقا ) که برای دانلود آپلود برای سایت دانلود استفاده کنم
میشه استفاده کرد ؟ و لییچر هم نصب کنیم خودمون ؟
یک تست ارسال کنید لطفا
مند چند وقت پیش خیلی دنبال سرور های rdp بودم ( البته نمیشه سرور گفت دقیقا ) که برای دانلود آپلود برای سایت دانلود استفاده کنم
میشه استفاده کرد ؟ و لییچر هم نصب کنیم خودمون ؟
یک تست ارسال کنید لطفا
ویرایش توسط mehdi.gh : August 29th, 2012 در ساعت 10:54
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
سلام
اگر امکانش هست برای من هم یک اکانت تست بدید
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
سلام
لطفا یک تست هم برای من بفرستید ممنون
برای منم تست بفرستید ممنون میشم.
کسانی که درخواست کرده بودن و ارسال نشده بود براشون ارسال میشه و حداکثر درخواستهای که تااخر امشب درخواست داشته باشن ارسال میشود جهت تست و بعداز اون
سرور فوق تا 3 روز دیگه اکتیو هستش و بعداز اون کنسل میشه و تاپیک فروش جهت سرور اصلی زده میشود که کسانی که مایل بودن از سرویس خرید کنند توی تاپیک فورش میتونند اعلام کنند
دوست عزیز برای من هم ارسال کنید ..
همچنین من میخواستم با نرم افزار هایی کار کنم که رم بالایی نیاز داره مشکلی که پیش نمیاد؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)