پنل رایگان اس ام اس-خط اختصاصی-ارسالbts
پوپک اس ام اسwww.popaksms.ir
برای اینکه دچار مشکل نشی وقتی ثبت شد منتقل می کردی رایگان به پنل کسی دیگر :|
قطع شدی؟
خدایا شکرت
دوست عزیز . ما هر موقع میریم . تو سایت خرابه . الان تکلیف ما چیه میخوام dns عوض کنیم
این پنل ریسلو هم گذاشتین خرابه پسورد ارسال نمیکنه ....
سلام
دوستان اکثرا ناراضی بودن ، درست یا غلطش رو بنده کاری ندارم
اما واقعا یه سوال
شما وقتی نمیتونید یه سایت معمولی رو برای خودتون بالا بیارید ، و نگهداری کنید چطور میاید برای دامنه این همه افراد میزبانی میکنید؟
واقعا؟
سایتتون همیشه همینطور غیر فعاله!
مورد بعدی ، در پنل دامنه ، کنار دامنه زده canceled
از زمان 1 سال هم 180 روز مونده
الان یعنی چی؟
برای تغییر دی ان اس هم از همون پنل دامنه اقدام کردم ، اما روز اول هم شما خودتون از قسمت دیگه ای تغییر دادید غیر از این پنل
لطفا یه راهنمائی کنید ، تشکر
متاسفانه ارسال تیکت انجام نمیشه ، رمز مجدد هم به ایمیل ارسال نمیشه ، البته یاهو هم نیست که گفتید مشکل داره
- - - Updated - - -
آقا چرا پاسخگو نیستین؟
لطفا جواب بدید
سایت که مشکل داره
دامنه چرا کنسل شده؟؟؟؟
البته بالاخره مشکل برای هر کسی پیش میاد
نباید وقتی مشکلی دارن نمیتونن انلاین باشن هی به ایشون تهمت زده بشه
اما اگه یه نفر رو میزاشتن برا پشتیبانی بد نبود ، یا وقتی نمیتونن اقدام نمیکردن
یکی از دوستان راهنمائی کرد و ان شاءالله مشکل برطرف میشه
تا ببینیم
حرف های مسخره
تازه واردا
لهجه شهرستانی...
2 خط نشد پیام شما ، این همه موارد جالب!!!
اتفاقا بنده از روی تجربه گفتم ، خودمون هم شده خیلی وقت ها نتونستیم انلاین باشیم ، پس نباید اینطور تهمت زنی کرد
ضمنا این اکانت فقط برای موضوع همین دامنه باز کردیم همون روز، خیلی وقته نیومدیم اینجا و اطلاعات کاربری فراموش شده بود
مشکلمون هم یکی از دوستان که واقعا دستشون دردنکنه ، راهنمائی کردن و حل شد
پس دلیلی نداره ، شکایت از ایشون ، دامنه که فعاله ، شما ببین مشکلت چی هست با ایشون ، یا اگه واقعا دامنتون لغو شده خودتون قانونی پیگیری کنید نه اینکه تو محیطی بر علیه ایشون اظهار نظر کنید ، البته این اقا که اصلا فایلشون نمیدونیم ، بهتر بود فروش نمیزاشتن وقتی نمیرسن ، اما به هر حال مشکلی نیست برای ما
موفق باشید،
راستی ، یکمی سن و سالتون بگذره ، میبینید سر هر چیزی نباید جنگید ، گاهی با صبر و دوستی کار ادم زودتر راه میفته
دوست عزیز حرف شما کاملا صحیح هست ، وقتی هزینه گرفته میشه باید خدمات درست انجام بشه.
اگر شماره تماسی دارید از ایشون لطف برام پ.خ کنید من ایشونو میشناسم و میتونم خوب باهاشون صحبت کنم که بیان و به تاپیک رسیدگی کنن و به مشکلات دوستان.
- - - Updated - - -
5 تا سایتهای مشتریام مونده رو هوا میخوایم تغییر سرور بدیم.تلفن هم جواب نمیدن
ویرایش توسط AliFatehi : April 21st, 2015 در ساعت 16:49
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)