صفحه 34 از 76 نخستنخست ... 2430313233343536373844 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 331 تا 340 , از مجموع 754

موضوع: نظر شما در مورد سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی ؟

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,075
    تشکر تشکر شده 
    1,426
    تشکر شده در
    919 پست

پیش فرض پاسخ : نظر شما در مورد سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط سرزمین نمایش پست ها
    دیگه خیلی حرف جالب زدی شما به بانکداری اعتماد نداری چه طوری به ایشون اعتماد داری؟ ایشون از طریق سیستم بانکداری به صورت واسط عمل میکنه.
    نقل قول نوشته اصلی توسط mihankid نمایش پست ها
    البته به جهان پی کاملا اعتماد هست ولی دیگه این حرفی که این دوست ما زدند هم جالب بود
    شما حاضر هستید بابت اینکه پول انتقال بدید 1درصد کارمزد بدید؟
    بعد شما که به بانک ها اعتماد ندارید متوجه هستید که دارید از طریق درگاه همین بانکها پول را واریز میکنید؟
    به نظرم یکم تناقض وجود داره
    فک کنم درست متوجه موضوع نشدین

این سایت درسته یه درگاه واسطه بین کاربران و یانک هست و تمامی پول ها آخر سر از بانک گذر میکنه اما بانک داری کشور کمی میلنگه ...

من پولم رو از بانک به حساب این سایت انتقال میدم اینگونه پول بنده که 10 روز قبل از تمدید سرورم به حساب جهان پی انتقل دادم به مدت 10 روز نگه میدارم و سپس به حساب خودم و سریعا به شرکت مربوطه پرداخت میکنم !

زیرا با اشنایی کاملی که از جهان پی توی این 16 ماه دارم کوچک ترین مشکلی نداشتم باهاشون و اگه پولی رو ثابت هم قرار دادم هیچ مشکلی پیش نیومده ...(بعضی وقت ها تراکنش هایی که کاربران انجام دادن چند ماه بعد برداشت شده و بدون کوچک ترین مشکلی در سریع ترین زمان ممکن به حساب من ریخته شده ... )

از این نظر میگم که به بانک اعتماد ندارم اما به جهان پی اعتماد دارم زیرا آقای زارع رو کاملا میشناسم و اعتماد کامل بهشون دارم ...

2. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    206
    تشکر تشکر شده 
    64
    تشکر شده در
    57 پست

سلام
    خدماتتون واقعا عالیه

لطفا پلاگین پرداخت برای اسکریپت بازدید ساز بنویسید

4. تعداد تشکر ها از hamad به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    586
    تشکر تشکر شده 
    980
    تشکر شده در
    668 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Pouria نمایش پست ها
    فک کنم درست متوجه موضوع نشدین

این سایت درسته یه درگاه واسطه بین کاربران و یانک هست و تمامی پول ها آخر سر از بانک گذر میکنه اما بانک داری کشور کمی میلنگه ...

من پولم رو از بانک به حساب این سایت انتقال میدم اینگونه پول بنده که 10 روز قبل از تمدید سرورم به حساب جهان پی انتقل دادم به مدت 10 روز نگه میدارم و سپس به حساب خودم و سریعا به شرکت مربوطه پرداخت میکنم !

زیرا با اشنایی کاملی که از جهان پی توی این 16 ماه دارم کوچک ترین مشکلی نداشتم باهاشون و اگه پولی رو ثابت هم قرار دادم هیچ مشکلی پیش نیومده ...(بعضی وقت ها تراکنش هایی که کاربران انجام دادن چند ماه بعد برداشت شده و بدون کوچک ترین مشکلی در سریع ترین زمان ممکن به حساب من ریخته شده ... )

از این نظر میگم که به بانک اعتماد ندارم اما به جهان پی اعتماد دارم زیرا آقای زارع رو کاملا میشناسم و اعتماد کامل بهشون دارم ...
    دوست عزیز پول شما در حساب بانکی جهان پی نگهداری میشه (حالا این حساب میخواد برای هر بانکی باشه) سایت که چیزی داخلش نیست! سایت فقط عدد و ارقامه

6. تعداد تشکر ها از سرزمین به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,075
    تشکر تشکر شده 
    1,426
    تشکر شده در
    919 پست

دوست عزیز پول شما در حساب بانکی جهان پی نگهداری میشه (حالا این حساب میخواد برای هر بانکی باشه) سایت که چیزی داخلش نیست! سایت فقط عدد و ارقامه
    دوست عزیز شما منظور بنده رو متوجه نمیشید واگه در نوشته های بنده دقت نکنید این حرف ها بی نتیجه میمونه ...

مهم نیست حساب جهان پی در کدام بانک هست مهم اینه که اگه پسفردا بانک x که حساب جهان پی در اون هست اگه به هر دلیلی اتفاقی برای حساب یا پول بیوفته وکلای جهان پی پیگیر میشن و هم چنین در صورت کلاه برداری بانک x بیمه سقفی از پول رو بر میگردونه ...

اما حال در مقابل من اگه پول تو حساب خودم باشه و هر موردی پیش بیاد باید به شخصه دنبال کاراش باشم ...

(مثل مئسسه y که 3 سال پیش یه مبلغ بسیار زیاد کلاه برداری کرد و نزدیک به 100 شعبه خودشو بست و از کشور خارج شدن (میگن فرار کردن اما شاید هم در داخل کشور باشن ! اینجا ایران است !) مدیرانش و مسئولین محترم نظام هم هیچ پیگیری نکردن که پول این آدم هایی که سرشون کلاه رفته رو بهشون حتی یک ریالشو پس ندادن !! )

برای همینه که من به نظام بانکی و ... کشور اعتماد ندارم و در مقابل به جهان پی اعتماد دارم زیرا لاعقل برای پول خودشون هم شده باشه پیگیر کار ها میشن به شخصه پیگیری قوی جهان پی برای من در حدودا 11 ماه پیش ثابت شده که یک تراکنش موفق بود و پول به حساب جهان پی رفته بود اما به حساب من (در جهان پی) واریز نشده بود که با پیگیری که جهان پی خودشون انجام دادن طی گزارش من در کمتر از 24 ساعت پول به حساب بنده واریز شد و همچنین با تماس تلفنی از بنده معضرت خواهی به دلیل مشکل به وجود اومده کردن ...

(مورد داریم که یکی از دوستان حدودا وسط های سال 91 یک پرداخت نیم ملیونی به سایتی که از یه درگاه واسطه معروف استفاده میکرد انجام داد که برای پول ایشون هم همون موردی دقیقا شبیه بنده پیش اومد که پول به حساب شخص مورد نظر نرسیده بود اما پول واریز شده بود از سمت ما ! این دوست بنده خدا ما و اون شخص پذیرنده کلی پیگیری کردن خودشون (پشتیبانی سایت x از پیگیری موضوع تفره میرفت و میگفت پیگیری تراکنش ها باید توسط پذیرنده انجام بشه !) خلاصه این دوست ما چند ما دویین اما آخر سر هم به پولش نرسید و بیخیال شد آخر سر ...)

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    586
    تشکر تشکر شده 
    980
    تشکر شده در
    668 پست

دوست عزیز خوب شما پولتو بذار توی بانکی که معتبر باشه مثل بانک ملی، ملت و ... این همه بانک معتبر در ضمین آدم هایی با پول های خیلی بیشتر همچین فکری نمیکنن و هیچ اتفاقی هم تا الآن براشون اتفاق نیفتاده که شما میکنی من کاری ندارم شما ختار هستی ولی داری سیتم بانکی یه کشور رو میبری زیر سؤال پیشنهاد میدم رفتارتون رو عوض کنید

شما هم پولات رو نذار مؤسسه y که هیچ کس نمیشناسه بذار بانک x که میشناسن و اعتبار داره در ضمن خود شما هم که میگی مورد داریم از یه درگاه واسط فلان ... شده من بین حرفای شما تناقض میبینم

9. تعداد تشکر ها از سرزمین به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,075
    تشکر تشکر شده 
    1,426
    تشکر شده در
    919 پست

دوست عزیز خوب شما پولتو بذار توی بانکی که معتبر باشه مثل بانک ملی، ملت و ... این همه بانک معتبر در ضمین آدم هایی با پول های خیلی بیشتر همچین فکری نمیکنن و هیچ اتفاقی هم تا الآن براشون اتفاق نیفتاده که شما میکنی من کاری ندارم شما ختار هستی ولی داری سیتم بانکی یه کشور رو میبری زیر سؤال پیشنهاد میدم رفتارتون رو عوض کنید

شما هم پولات رو نذار مؤسسه y که هیچ کس نمیشناسه بذار بانک x که میشناسن و اعتبار داره
    دوست عزیز اول جمله گفتم

دوست عزیز شما منظور بنده رو متوجه نمیشید واگه در نوشته های بنده دقت نکنید این حرف ها بی نتیجه میمونه ...
    الان در باره شما دارم فکر میکنم دنبال یه تفریح و یه سوژه برای تفریح میگردین و گیر دادین و دنبال حاشیه میگردین که سرگرم بشید ...

همون بانک های x که معتبر هستن هم به شخصه ده ها بار شاهد اختلاساشون بودم .

در صورت ادامه بحث پاسخی از سمت بنده دیگر نمیگیرید ...

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    586
    تشکر تشکر شده 
    980
    تشکر شده در
    668 پست

عزیز من نه دنبال حاشیه هستم و نه چیز دیگه چشمم افتاد نمیدونم از کجا گفتی به سیستم بانکی اعتماد ندارم ولی به جهان پی دارم این تناقض داره من کاری ندارم شما به چی اعتماد داری به چی نداری من کاری با بانک ندارم ولی دیگه شما یه حرفی میزنی که دیگران گمراه میشن و این حرف غلطه، من کاری با بانک ندارم ولی حداقل مقایسه بانک با جهان پی خیلی غلطه در حالی که جهان پی از بانک داره استفاده میکنه و قابل قیاس نیست من دیگه ادامه نمیدم بحث کردن نتیجه ای نداره

- - - Updated - - -

از مدیریت جهان پی هم عذرخواهی می کنم وسط تاپیک ایشون این حرف ها زده شد اما به نظر من لازم بود.

12. تعداد تشکر ها از سرزمین به دلیل پست مفید

عضو جدید mehrangta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    378
    تشکر تشکر شده 
    246
    تشکر شده در
    166 پست

طی 7 ماهی که باهاشون همکاری داشتم تقریبا سیستم بی نقصی دارند

عضو جدید Jahan Pay Co آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,130
    تشکر تشکر شده 
    795
    تشکر شده در
    338 پست

دوستان اینجا فقط تاپیک معرفی خدمات و ارائه نظرات خودتون در مورد جهان پی است لطفا تاپیک را به حاشیه نکشین
    جهان پی فروشگاه نیست و مرجع بررسی ما نیز نماد نمی باشد جهان پی یک شخیصت حقوقی با موضوع فعالیت "طراحی,تولید,ارائه,نوآوری و پشتیبانی انواع سامانه ها , خدمات بانکی و تجارت الکترونیک از جمله پرداخت آنلاین
    ... می باشد که طی قرارداد و تفاهم نامه با شرکت های پرداخت الکترونیک زیرمجموعه شاپرک فعالیت می کند. با این حال وب سایت های رسمی شرکت که به نوعی کالا یا خدماتی ارائه میدهند دارای نماد اعتماد می باشند
    برای کسب اطلاعات بیشتر"لطفا به منوی " درباره ما یا به وب سایت رسمی شرکت رساکو - روزنامه رسمی کشور.. مراجعه فرمایید
    https://www.jahanpay.com/xpages/about

15. تعداد تشکر ها ازJahan Pay Co به دلیل پست مفید

عضو انجمن sor آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    3,395
    تشکر تشکر شده 
    986
    تشکر شده در
    734 پست

با سلام بنده هم خیلی وقته دارم باهاشون کار میکنم

از همه نظر عالی هستن .

قابل توجه بعضی دوستان عرض بشه که برای بنده تسویه حساب بین 1 ساعت و بیشتر زمان 6 - 7 ساعت بود ( تغریبی بگم بین 3 تا 4 ساعت بوده )

چند پیشنهاد : اگر بتونید از بانک ملت هم درگاه بدین عالی میشه
    + اگه هزینه دریافت درگاه رایگان بشه خیلی خوب میشه

اگر بشه یک کارت بانکی متصل به حساب جهان پی هم ارایه بدین عالی عالی میشه.

17. تعداد تشکر ها از sor به دلیل پست مفید

صفحه 34 از 76 نخستنخست ... 2430313233343536373844 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)