سلام
اگه امکانش هست برای من هم تست ارسال کنید. ممنون
سلام
اگه امکانش هست برای من هم تست ارسال کنید. ممنون
خیلی ممنون از تست.
فقط من تست کردم موقع خارج کردن فایل از حالت فشرده نهایتا 2 درصد از سی پی یو درگیر میشد.. همینطور رم...
آیا لیمیت شده؟
خیر عزیز لیمت نشده بعنی فکرکردین با یک فایل رار کل 32 گیگ رم یا کل 24 کور درگیر میشه یا فول میشه تا جای که برنامه بتونه از منابع میکشه
چیزی لیمیت نشده وقتی منابع زیاد باشه همیشه خیلی منابع زیادی ازاد میمونه مگر اینکه کاربران زیادی همزمان در حال مصرف باشن که درصد بیشتر ی از منابع پر میشه
ویرایش توسط MagicVps.Com : August 29th, 2012 در ساعت 12:11
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
ُلام . تست می خواستم لطفا
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
ببخشید این همون rdp هست دیگه درسته ؟
یا من اشتباه متوجه شدم
براتون مقدور هست یه تست هم بدید بکنم من قبل تجربه کار و مدیریت rdp را داشتم ولی کلا متوجه نشدم شما میخوای چی کار کنیشرمنده اگه مقدور بود یه تست بدید ممنونتون میشم
سپاس و موفق باشید
با سلام بله همون هست فقط اینکه اون نمونها که دیدین اکثرا با رم های 12 16 یا 24 و سپیهای ای سون و یا 3440 یا 5620 نحایتا هستند که ما با این منابع که اعلامم کردیم هست سرورمون و خیلی قوی تر هستش از این نظر همچنین از نظر قیمت بخواهی مقایسه کنی با نمونهای مشابه خیلی خیلی مناسبتر هست تست هم براتون تا اخر شب حتما میفرستم
ویرایش توسط MagicVps.Com : August 28th, 2012 در ساعت 19:02
با سلام
لطفا یه تست هم به من بدید . ممنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)