صفحه 34 از 38 نخستنخست ... 24303132333435363738 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 331 تا 340 , از مجموع 393

موضوع: فروش ویژه VDS آمریکا با امکانات عالی ، پورت 1GBit شرکت رسمی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    163
    تشکر تشکر شده 
    87
    تشکر شده در
    65 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه VDS آمریکا با امکانات عالی ، پورت 1GBit شرکت رسمی

به قول بچه ها تاپیک رفت تو باقالیا مدیران محترم لطفا تاپیک و لاک کنن !
    به نظر بنده هم مشکل خصوصی حل بشه بهتر و زودتر نتیجه میده.

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

اطلاعیه شرکت نوین وی پی اس ( novinvps)
    با سلام خدمت تمام دوستان چه اونایی که شاکی هستن و چه اونایی که طرفدار ما
    خوب میبینم که در غیبت کوتاه ما دار و دهل به دست گرفتین و هی دارین میکوبید
    که آقا اینا کلاه بردارن و آقا اینا ***ن آقا اینا فلانن واقعا شرم داره که از چنین ادبیات رقیقی
    استفاده میکنید و بعدا ابراز میکنید که ما روش برخورد با مشتری رو بلد نیستیم و احراز میدارن
    برای بالا بردن سطح ادبیاتت برو چند تا کتاب و چند تا مقاله بخون همه اینا رو هم شنیدیم و هم دیدم
    دم نزدم تا ببینم شما به کجا میرسید توی تاپیک هیچی نگفتم تا ببینم واقعا چی به چی هست
    هر کی محترمانه ایمیل زد محترمانه جوابش رو دادم هر کی هم بد و بیراه بارم کرد تا حد تحمل چیزی بهش
    نگفتم ولی هر چیزی هم حدی داره آقا تمام حرفهایی که در مورد فرستادن ایمیل شده با تمام صداقت باید عرض
    کنم دقیقا ددرسته قسم جایز نیست ولی به همونی که میپرستید جز حقیقت چیزی بیان نشده به قول دوستمون که
    میگه اگه نگاه کنید تعداد معترضین رو میفهمی که تعدادشون زیاد هم نیست شاید به 10 نفر هم نرسن , حالا هم بشن 10 نفر
    منظور اینه که روی یه سرور 30 نفر به بالا اکانت دارن که همه ی اونا با موفق به گرفتن بکاپ یا انتقال دادن اطلاعت خودشون شدن
    فی الحال دوستانی که میگین وظیفه شما بوده که از سرویسهای ما بکاپ بگیرید باید عرض کنم جایی گفته نشده که ما به خاطر 12000
    تومان یا حالا همون پلن بالا 33000 تومانی بریم بکاپ مشتریها رو هم بگیریم مگر در شرایطی که خود مشتری درخواست چنین امری رو کرده
    بوده انجام گرفته و تنها راهی که ما تونستیم با دیتا سنتر به تفاهم برسیم این بود که اونایی که بکاپ اطلاعاتشون رو ندارن باید برای گرفتن اطلاعات
    این مبلغ هایی که همه دوستان زحمت کشیدن و با نوای غم سر داده اند باید پرداخت بشه حالا اگه دیگران اطلاعاتشون رو نمیخوان همون یک نفری که میخواد
    می بایست کل مبلغ رو برای باز شدن دوباره سرور به مدت محدود برای برگشت اطلاعات بدن اگر همه ی کاربرای که نتونستن اطلاعات خودشون رو انتقال بدن یا
    بکاپ بگیرن با هم به تفاهم برسن با گذاشتن مبلغ های خودشون کنار همدیگه که باید ببیند چه مقدار میشه و دادن اون به دیتا سنتر تا اطلاعات برگشت داده
    بشه

در آخر باید عرض کنم تمامی دوستانی که هنوز موفق به دریافت سرویس جایگزین نشده اند به بخش پشتیبانی ایمیل بزنند و با تحمل بیشتری منتظر بمانند تا
    سرویس جایگزین بهشون تحویل داده بشه اگر هم جواب ایمیل داده نشد جای نگرانی نیست چون من تا ظهر نیستم تا شب یا نهایتا تا فردا به همه اونایی که نتونستن سرویس جایگزین تحویل بگیرن سرویس داده خواهد شد و همچنین باید به رامین عرض کنم که داداش مرده رو از مرگ نترسون
    و از دوستای که به حمایت ما برخاستند کمال تشکر ازشون دارم از جمله آقای
    elshan و fox و دیگر دوستان عزیز

حالا ازتون خداحافظی میکنم و امیدوارم که برای رفع مشکل به جای اینکه اینجا جار و جنجال راه بندازید
    به بخش پشتیبانی ایمیل کنید و باز هم تکرار میکنم در صورت بروز این مسله که بخواهید اینجا دوباره تاپیک بزنید باید بگم واقعا معذور میشوم از دادن هر گونه ساپورت به این عزیز و همچنین دادن سرویس جایگزین, من در خدمت تمام دوستان هستم

ما هستیم و خواهیم بود

3. تعداد تشکر ها از ahmad_novinvps به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    163
    تشکر تشکر شده 
    87
    تشکر شده در
    65 پست

امیدوارم مشکلات حل بشه و شرکت نوین با قدرت به کارش ادامه بده.
    دوستان هم لطفا دیگه اسپم نکنن مشکلی داشتن خصوصی با خوده آقای عباسزاده یا مسئولان مطرح کنند.
    صد در صد حل میکنن.
    با تشکر و موفق باشید.

5. تعداد تشکر ها از elshan به دلیل پست مفید

عضو جدید Hoborg آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    26
    تشکر تشکر شده 
    17
    تشکر شده در
    11 پست

منم دو روز پیش تمام اطلاعات 4-5 ماهم به ملکوت اعلا سفر کردن...

واقعاً تصورشم نمیتونید بکنید از بین رفتن اونهمه فایل، کلی کار روی چند تا اسکریپت و تمام اون فایلا چقدر فاجعه ـس واسه یکی مثل من...

تصورشم در ذهن کمتر کسی میگنجه.......... . . .

just another coffee-addict earthling

عضو جدید ArashMiniStar آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    52
    تشکر تشکر شده 
    27
    تشکر شده در
    23 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Hoborg نمایش پست ها
    منم دو روز پیش تمام اطلاعات 4-5 ماهم به ملکوت اعلا سفر کردن...

واقعاً تصورشم نمیتونید بکنید از بین رفتن اونهمه فایل، کلی کار روی چند تا اسکریپت و تمام اون فایلا چقدر فاجعه ـس واسه یکی مثل من...

تصورشم در ذهن کمتر کسی میگنجه.......... . . .
    به نظرم باید شما یاید از اطلاعاتتون نسخه پشتیبان تهیه می کردید.آخه اطمینان به یک وی پی اس ارزان دور از ذهن است.بالاخره این مشکل کشورماست که تحریمه.

عضو جدید Hoborg آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    26
    تشکر تشکر شده 
    17
    تشکر شده در
    11 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ArashMiniStar نمایش پست ها
    به نظرم باید شما یاید از اطلاعاتتون نسخه پشتیبان تهیه می کردید.آخه اطمینان به یک وی پی اس ارزان دور از ذهن است.بالاخره این مشکل کشورماست که تحریمه.
    ما اینهمه سرویس داشتیم تو چند سال اخیر از افراد بسیار متفاوت و همیشه اون دیتاسنتر محترم یه ندایی میداده به صاحاب سرور که تا فلان تاریخ فلان میکنیم و اونم به مشتریا یه ندا میداده نه اینکه انطور همه چی بی اطلاع نابود بشن...

بعدش حالا شده ، خوب عزیزان دل بیاید رک و راست بگین به مشتریا "آره همه چیز نابود شد و مائم خبرتون نکردیم برید بخورید" نه اینکه بگی چی شده میگه ویندوز خراب شده ارور میده به خاطر همین سرویس داونه (به یکی مثل من میگه!) بعد کلی راه جلوش بزاری که به راحتی بتونی اطلاعات رو از درایو اون ویندوز دربیاری و اونم هی بامبول دربیاره...

خرابکاری شده حداقل واقعیت رو به مشتری بگن...!!
    ویرایش توسط Hoborg : February 21st, 2011 در ساعت 05:16

just another coffee-addict earthling

9. تعداد تشکر ها ازHoborg به دلیل پست مفید

عضو انجمن novinvps.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    839
    تشکر تشکر شده 
    3,024
    تشکر شده در
    2,194 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Hoborg نمایش پست ها
    ما اینهمه سرویس داشتیم تو چند سال اخیر از افراد بسیار متفاوت و همیشه اون دیتاسنتر محترم یه ندایی میداده به صاحاب سرور که تا فلان تاریخ فلان میکنیم و اونم به مشتریا یه ندا میداده نه اینکه انطور همه چی بی اطلاع نابود بشن...

بعدش حالا شده ، خوب عزیزان دل بیاید رک و راست بگین به مشتریا "آره همه چیز نابود شد و مائم خبرتون نکردیم برید بخورید" نه اینکه بگی چی شده میگه ویندوز خراب شده ارور میده به خاطر همین سرویس داونه (به یکی مثل من میگه!) بعد کلی راه جلوش بزاری که به راحتی بتونی اطلاعات رو از درایو اون ویندوز دربیاری و اونم هی بامبول دربیاره...

خرابکاری شده حداقل واقعیت رو به مشتری بگن...!!
    با سلام
    واقعیت همینه که جلوی چشمهای شما قرار گرفته ولی انگار شما چشم هاتونه بستین
    یا بهتره بگم سرتون کردین زیر برف و هیچی نمی بینید و هر چی ما میگیم که این بابا این عکس
    بابا این سند باز هم میگین خبر ندادین بعدش نمیدونم که شما چه سرویسی از کدوم سرور داشتین ولی اگه گفتتن سرویستون ویندوزش خراب شده حتما همینجور بوده و الی ما که از شما ترسی نداریم آقا که بخواهیم قایمش کنیم یا بخواهیم دروغ بگیم چون که نه شما بلکه تمام ایران و ایرانی و فارسی زبان و هر قوم قبیله ای
    از تحریم سرورهای ما خبر دار شده ماشالله با این دهلی که دستتون گرفتین و هر جایی که میرید میکوبید به رسوایی ما که آقا اینا فلانن
    نه دوست عزیز ما پاکیم و به خودون اطمینان داریم حالا هر چی هر کی میخواد بگه
    ما هستیم سر جامون مجکم

11. تعداد تشکر ها از novinvps.com به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    4 پست

من رو از روزی که سرور ها دان شده سر کار گذاشتن و هر روز یه چیز الکی بهم جواب میدن...
    جالبه که طوری حرف میزنن که خودشون رو خوب جلوه بدن...
    من 2تا vps بهم دادن جایگزین از سوئیس هرکی نیاز داره با قیمت پایین بهش میدم...
    من از همون اول گفتم آمریکا نیاز دارم و سوئیس نمیخوام ولی 5 روز هست میگن داریم روی آمریکا ویندوز نصب میکنیم...
    فقط بلدن سر کار بزارن مشتری رو...
    متاسفم..

13. تعداد تشکر ها از jangbogo به دلیل پست مفید

عضو انجمن novinvps.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    839
    تشکر تشکر شده 
    3,024
    تشکر شده در
    2,194 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط jangbogo نمایش پست ها
    من رو از روزی که سرور ها دان شده سر کار گذاشتن و هر روز یه چیز الکی بهم جواب میدن...
    جالبه که طوری حرف میزنن که خودشون رو خوب جلوه بدن...
    من 2تا vps بهم دادن جایگزین از سوئیس هرکی نیاز داره با قیمت پایین بهش میدم...
    من از همون اول گفتم آمریکا نیاز دارم و سوئیس نمیخوام ولی 5 روز هست میگن داریم روی آمریکا ویندوز نصب میکنیم...
    فقط بلدن سر کار بزارن مشتری رو...
    متاسفم..
    با سلام
    چطوری حرف میزنیم که خودمون رو خوب جلوه میدیم
    نه آقا جون ما که کلاه بردار و *** و همه چی هستیم
    خوبی ما کجاست دیگه؟
    بعدش انگار ما اشتباه کردیم که به شما همون لحظه ی اول دوتا سرویس جایگزین دادیم
    البته 3 تا داده بودیم که یکی به خاطر پرداخت نکردن صورحساب های قبلی ساپند شد
    بعدش در ابتدا من فکر میکردم سرویس جایگزین به شما ندادم که باعث تعجبم شده بود بعد از چک
    کردن متوجه موضوع شدم الان هم اینجا در جمع همه عرض میکنم هیچ سرویس آمریکای وجود نداره که به شما بدم
    قبلش بود ولی الان دیگه نیست
    در ضمن این تصور رو از سرت خارج کن که بتونی اینا رو به فروش برسونی چون مانیتور خواهی شد
    و در صورت این اشتباه سرویسهای شما خاموش میشوند بدون هیچ تاملی
    حالا اینجوری صحبت کردن خوبه آقای حسینی دیگه لازم نیست بگی طوری حرف میزنن که بگی اینا آدمای خوبی هستن
    در ضمن از همین الان هم سرویسهای سوییس شما ساسپند خواهد شد به علت اینکه قبلا هم گفته بودم هر کی بخواد اینجا جار و جنجال درست کنه
    چنین برخوردی باهاش میشه اگه کاری بود مستقیم پشتیبانی
    خوش باشی

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    4 پست

من 3 روزه میگم تاریخ دقیق شروع و پایان سرویس منو بگید تا بتونم بفروشم ولی میان تیکت جواب میدن شما سرویس میخوای یا نه؟!!!
    من میگم تاریخ میخوام اینا یه چیز دیگه جواب میدن یه بار میگن داریم ویندوز نصب میکنیم یه بار میگن اینترنت قطع هست یه بار میگن برق رفته
    بابا مگه ویندوز نصب کردن چقدر طول میکشه؟!
    بعد این همه سر کار گذاشتن که داریم ویندوز نصب میکنیم و این حرفا اومده میگه اگه آمریکا میخوای تعهد بده که اگه تحریم شد چیزی نمیگی ما بهت آمریکا میدیم..
    اینه بعد این همه روز جواب من؟!!!
    بعد میان میگن ما آدم های خوبی هستیم ما فلانیم...

16. تعداد تشکر ها از jangbogo به دلیل پست مفید

صفحه 34 از 38 نخستنخست ... 24303132333435363738 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)