جناب امیری گفتند که این سامانه تا چند وقت دیگه اضافه میشه ( البته چند وقت دیگه از نظر گروه سامان سیستم , یعنی ده سال دیگه :دی )من می خوام بعد پرداخت یک پیام کوتاه به همراهم ارسال بشه یعنی بهش سامانه ارسال پیام کوتاه اضافه کنم .
یک سوال : زرین پال این امکان را دارد که نام فروشنده را مانند درگاه ملت و سایر بانک ها شخصا انتخاب کنیم؟ مثلا " فروشگاه وب هاستینگ تالک "
چون بعضا بنده مشاهده کرده ام که نام شخصی در درگاه زرین پال معمولا قرار داده شده است ! این برای بنده سوال شده است![]()
برای اشخاص حقوقی این کارو میکنندچون بعضا بنده مشاهده کرده ام که نام شخصی در درگاه زرین پال معمولا قرار داده شده است ! این برای بنده سوال شده است![]()
من قبلا ازشون پرسیدم گفتند فقط به شرکت ها میدن
مرسی . شرکت ،، زرین پال + 2.5 درصد کارمزد فکر نمی کنم استفاده کند.(شخص حقوقی با مدارک می تواند به راحتی از تمام خدمات الکترونیک بانک ها و .. استفاده کند ، بدون کارمزد ) همه ی " بانک ها " این خدمات را به مشتری ارائه میدن. از جمله بانک ملت. اگر قانون باشد این مسئله ، بانک ها اجرا می کردند . اگر قانون نیست پس چرا زرین پال قانون گذاشته؟ به هر حال عجیب است.
ویرایش توسط Ramin : January 31st, 2012 در ساعت 18:38
اگر از نوين پيامک خط داريد تيکت باز کنيد.
اگر از نمايندگان عصر اس ام اس خط داريد ازشون بخواين در سايت عصرنت تيکت باز کنند و پيگيری کنند.
---------- Post added at 11:32 AM ---------- Previous post was at 11:05 AM ----------
پرشين اس ام اس هم پشتيبانی ميکنه:
http://www.webhostingtalk.ir/f178/38530/
سلام آقای امیری
من اون فایل ها رو روی هاست ریختم،هاستم اون قابلیت رو داره و همچنین اون فایلی که فرمودید مخفیه هم ریختم اما متاسفانه بالا نمیاد و صفحه خالی نشون میده
لطف میکنید راهنمایی کنید؟؟
---------- Post added at 01:20 AM ---------- Previous post was at 12:40 AM ----------
وقتب کد رو به 2 تغییر دادم این ارور رو میده:
ممنون میشم راهنمایی کنیدکد PHP:
افزايش اعتبار آنلاين نام و نام خانوادگیآدرس پست الکترونيکیمقدار واريزی ( تومان )توضيحات اين صفحه توسط آزمايشگاه زرين پال توسعه داده شده است.
(default) 3 queries took 2 ms NrQueryErrorAffectedNum. rowsTook (ms) 1DESCRIBE `p_onlinetrans`
881 2DESCRIBE `p_settings`
10101 3SELECT `Setting`.`id`, `Setting`.`name`, `Setting`.`address`, `Setting`.`phonenum`, `Setting`.`desc`, `Setting`.`mail_address`, `Setting`.`mail_title`, `Setting`.`send_email`, `Setting`.`website`, `Setting`.`pin` FROM `p_settings` AS `Setting` WHERE 1 = 1 LIMIT 1
11
---------- Post added at 01:21 AM ---------- Previous post was at 01:20 AM ----------
صفحه اول pay.yoursite.com بالا میاد ، اما متاسفانه صفحه مدیریت بالا نمیاد
؟؟؟؟![]()
ديباگ رو طبق پست 20 همين تاپيک فعال کنيد تا مشخص بشه مشکل از چی هستش.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)