چي شد مگه گفته نشد سه شنبه
چي شد مگه گفته نشد سه شنبه
اینطور رفتار کردن با مشتری اصلا صحیح نیست.شما می گید تیکت جواب نمی دید که به کار های سرور برسید اما با این وجود پیشرفت چندانی در کار نیست.شما زحمت خودتونو می کشید اما بهتر نیست بیشتر به فکر مشتری ها باشید؟ اونا به شما اعتماد می کردن که از شما سرویس خربدن. پس وقتی مشکلی پیش می یاد به جای اینکه سایت رو قطع کنید و دیر یا اصلا جواب ندید.به طور کامل واسه مشتریان توضیح بدید.شما در تالار اعلام خرابی می کنید. در کل اگه شما بیشتر به مشتری ها توجه کنید حتی اگه فطعی 2 روز بشه 3 روز اوناهم شما رو درک می کنند.
آقا من که اب از سرم گذشت به خیال خودم اومدم سود کنم که هیچ کلی هم تا الان ضرر کردم نصفی از مشتریام پریدن او نصفیه باقی مونده هم اگر تا امشب درست نشه پریدن رفتن![]()
من که کلشون پریدن :|
خوب بیان جواب بدین؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اول گفتین 3 شنبه امروز که 4 شنبس بابا اگاهمون کنید حد اقل تکلیف خودمون رو بدونیم
دوستان، این قطعی هیچ ربطی به انتقال سرویس ندارد که گفته شده بود تا روز سه شنبه که انتقال نیز انجام شد و فقط تعداد محدودی ( 2 یا 3 کاربر ) باقی مانده بود که این مشکلات جدید برای ما ایجاد شد (از سرویس ایبوز ارسال شده و سرویس را suspend نمدند و ما نیز ناچار میبایست در تمامی سرویس ها پورت 25 را ببندیم)
طبق پست قبل که عرض کردم سرویس های غیر از ویندوز (لینوکس و میکروتیک ) فعال میباشد، دوستانی سرویس ویندوز دارند با آنها تماس گرفته میشود تا پسورد سرویس خود را مجددا ارسال نمایند برای اعمال تغییرات پورت در سرویس (با تعداد زیادی نیز در حال حاظر تماس گرفته شده است )
مشکل دوستان ویندوز تا روز جمعه حل خواهد شد (البته با همکاری مشتریان و ارسال مشخصات سرویس بدون تاخیری )
موفق باشید
ویرایش توسط alireza.076 : February 20th, 2013 در ساعت 17:15
پس آقا یه دفعه بگوو مشتری هامون پرررررر؟؟؟ زحمت 2 سالمون به باد رفت![]()
بستن یک پورت 4 روز طول نمی کشه
امیدوارم فکر جبران کردن خسارتم بوده باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)