جناب شما اول سرور هایی رو که فروختید پشتیبانی کنید بعد سفارش جدید بگیرید
2 هفته گذشته اطلاعات سرورم رو پاک کردید(با وجود پرداخت فاکتور)
2 روز هم هست که سرور داون شده و هیچ پاسخگویی نمیکنید
جناب شما اول سرور هایی رو که فروختید پشتیبانی کنید بعد سفارش جدید بگیرید
2 هفته گذشته اطلاعات سرورم رو پاک کردید(با وجود پرداخت فاکتور)
2 روز هم هست که سرور داون شده و هیچ پاسخگویی نمیکنید
1-فروش ما اینجا به شما هیچ ربطی نداره
2- هر بوزر اماتوری میتونه بیاد اینجا هر چرت و پرتی که دلش خواست بگه. سروتون با اینکه تمدید کرده بودید اطلاعاتش رو پاک کردیم؟ !! تیکت هار و اطلاعات رو همینجا قرار بدید
3- دو روز هست سرورتون داون هست تیکت کردید جواب نگرفتید ؟؟؟ تیکت رو همینجا قرار بدید
4-بعد اینکه یوزرتون در سایت مشخص شد به دلیل تهمت و افترا باهاتون برخورد خواهد شد
مشتری های محترم دیگه هم توجه داشته باشیند اینجا پشتیبانی نیست.اگر مشکلی پیش اومده و قبل از در میون گذاشتن با پشتیبانی در اینجا مطرح کنید قطعا برخورد خواهد شد
موفق باشید
اول از همه این که سایت از جمعه برای من باز نمیشه(بعد از این تیکت متوجه شدم که این مشکل فقط برای منه و به زور ***** شکن وارد سایت شدم)
2. در تاریخ 13/12/2013 به دلیل عدم لینک فاکتور صادر شده از جانب شما و سرور من اطلاعات سرورم پاک شد که با مهندس افشار مکاتبه شد(تیکت شماره 799690)
3. از این که این موضوع را در این جا مطرح کردم عذر خواهی میکنم(به دلیل باز نشدن سایت چاره دیگری نداشتم) و از جواب مودبانتون! کمال تشکر را دارم
ادامه مشکل را از سایت پیگیری میکنم
ویرایش توسط davidsoft2 : December 23rd, 2013 در ساعت 01:32
موردی که متاسفانه جدیدا مشاهده میشه این هست که بعضی از کاربران عزیز با وقتی کوچکترین مشکلی مواجه میشند کنترل خودتشون رو از دست میدند و یک صحبت هایی رو مطرح میکنند که واقعا جای تعجب دارد و در بعضی موارد باعث بروز درگیری شده.در حالی که اگر با مقدار صبر و حوصله مشکل رو یگیری کنند قطعا مشکلی نخواهد بود الته منظورم شما نیستنید و کلی عرض کردم
در مورد سایت هم بله هموطنور که متوجه شدید سایت هیچگونه مشکلی نداره.وضعیت اینرتنت ایران کاملا مشخص هست و ممکن هست روی بعضی از isp ها سایت به کل لود نشه و ... که باید از نرم افزارهای دیگه استفاده نمایید
در مورد پشتیبانی هم از روز اول تاکییمون بر پشتیبانی در سایت و تیکتینگ بوده و این موضوع در امضا و صفحه اول تاپیک کاملا مشخص هست.در سایت به جز بنده یکی از همکاران عزیز هم تقریبا به صورت فول تایم فعالیت دارند و همونطور که در شات های گذشته نشان داده شد با توجه به حجم بسیار بالای تیکت ها زمان متوسط رسیدگی به اکثر تیکت ها کمتر از یک ساعت بوده.مشکل شما در حال بررسی هست و بزودی فیکس خواهد شد
فروش بر روی سرور جدید ادامه دارد ....
با احترام خدمت کاربر محترم بنده پشتیبان پرشین وی دی اس هستم مهندس داود بادپیما
دوست عزیز و برادر گرامی این درخواست شما این گونه پاسخ داده شد
Posted today at 20:52
اگر نمیتونید وی پی اس اماده کنید
لطفا مبلغ را بازگشت بزنید با تشکر
در پاسخ به شما با زمان مورد نظر
Posted today at 20:54
دوست عزیز شکیبا باشید در حال اماده سازی است پاسخ توسط من داده شده است
Posted today at 21:00
جناب همیشه یک ساعته و نیم ساعته سرور اماده می شده اما متاسفانه به دلیل مشکلی که برای من پیش امده بوده این تاخیر ایجاد شده است من از شما پوزش می خواهم و در سریع ترین زمان ممکن سرور راه اندازی می گردد با تشکر از شما
مهندس داود بادپیما
==========================
زمان سفارش شما
18:11
زمان تحویل سرور
Posted today at 21:47
با احترام خدمت شما دوست عزیز سفارش مورد نظر شما با توجه به درخواست راه اندازی گردید
اطلاعات سرور عبارت است از
IP:88.******
USER:administrator
PASS:***
==========================================
=======================
و در نهایت هم اطلاعات ارسال شد تمامی جزئیات ارسال شد که بگویم بنده در این زمان خدا را شکر توانسته ام حتی در 15 دقیقه یا 35 دقیقه یا یک ساعت سرور کاربر را ارائه نماییم دقت داشته باشید بنده ویندوز را نصب می کنم و فایلی را ایمپورت نمی کنم دوست عزیز کاربر محترم بنده 5 سال فعالیت کردم و تحویل سرور را می دانم و نصب سرور در جواب شما که بیان کردید اگر نمی توانیم پول را برگشت دهیم خواهش می کنم دوستان درک کنند همیشه شرایط گونه ای نمی باشد که بتوانیم به قول های خود عمل کنیم گاهی مشکلاتی ایجاد می شود به هر حال تحویل سرور به صورت کامپیوتر صورت نمی گیرد بنده انسان هستم و مثل تمامی شما کاربران دچار مشکلاتی می شوم نباید انتظار داشته باشید الان که سفارش می دهید اگر برای من مشکلی پیش امده حتما یک ساعت یا 3 ساعت بعد تحویل داده شود
بنده شرمنده هستم به دلیل تاخیر و بیشتر شما ناراحت هستم زیرا واقعا در این مدت فعالیت دید من این بوده است که موفقیت هر شرکتی رضایت کاربران می باشد و این موضوع تنها به زمان خرید بستگی پیدا نمی کند بلکه در طول زمان ارائه خدمات می خواهم کاربران راضی باشند و مشکلی نباشد که باعث این گونه ناراحتی ها و مشکلات شود در هر صورت برای روشن شدن موضوع به بیان این مطالب پرداختم و از شما کاربر محترم به صورت مجدد پوزش می خواهم ارادتمند همه شما دوستان مهندس داود بادپیما پشتیبان سایت پرشین وی دی اس.
ویرایش توسط msmhost.net : January 27th, 2014 در ساعت 22:11
...
ویرایش توسط persianmagic : March 16th, 2014 در ساعت 18:38
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)