خیلی خوبه واقعا خسته نباشین
وب سرویس واریز وجه خودکار
ناحیه کاربری گسترده
وب سرویس اختصاصی
سیستم هوشمند برگشت تراکنش های نا موفق
واریز درخواستهای واریز وجه شتاب در همان روز
واریز درخواستهای واریز وجه شبا پس از یک روز
پشتیبانی (تلفن ، ایمیل ، تیکت)
سیستم های مدیریتی و کنترل هوشمند
تغییرات گسترده و به روزرسانی سریع سیستم
درگاه های پرداخت متنوع و پایدار
خیلی خوبه واقعا خسته نباشین
ویرایش توسط penfulmega : September 24th, 2012 در ساعت 13:40
سپهر عزیز این امکان این هست که مثلا ببنیم شناسه خرید x از چه یوزری دارد استفاده میکند ؟
۲ - امکان این هست که مثلا ما در قسمت کارت ها کارت ها رو که وارد کردیم آن هایی که فرخته شد در بخش دیگری قرار گیرد ؟
امکان افزوردن فیلد چهارم وجود دارد ؟
یک مشکلی بود که چند خرید همزمان انجام میشد فقط به یکی خدمات ارائه داده میشد و خریدار بعدی فقط شناسه 1 و 2 را دریافت می کرد، می خواستم بدونم این مشکل برطرف شده یا نه.
و اینکه برای آپدیت به این نسخه جدید چه کار باید کرد که اطلاعات قبلی پاک نشن(منظورم کارت های وارد شده هست)
با تشکر از آقای ممیز عادل
سلام دوست عزیز
من مراحل رزرور ، خرید و تحویل اکانت رو بررسی کردم ، با توجه به اینکه چندین و چند بار بنده خودم این مشکل رو تجربه کردم ، اما اگر به صورت تئوری ، همه چیز خوب و درست پیش می رود
ما یک تغییر کوچک در نمایش اطلاعات ایجاد کردیم که در فشار خرید بالا باید تست شود ؛ اگر مشکل حل نشد ، متدولوژی جدیدی از ابتدا تا انتهای خرید پیاده سازی خواهیم کرد
هم اکنون خریدار ، اگر هر دو شناسه را داشته باشد ، میتواند از طریق صفحه اصلی ، کارت یا کارتهایی را که خرید نموده است ، مشاهده نماید
برا به روز رسانی فعلا" راهی ارائه نکردیم ، اما با توجه به بررسی های بنده ، شما میتونید از کلید رمز نگاری اسکریپت فعلی به همراه دیتا های دیتابیس اسکریپت فعلی ، بر روی اسکریپت جدید استفاده کنید
موفق باشید
سلام سایت باز نمیشه مشکل داره؟
با سلام خدمت شما
با توجه به بررسی های ما ، مشکلاتی از سمت ISP های داخلی ، مخصوصا" شرکت مخابرات ایران به وجود آمده که حدس میزنیم برای DNS باشد
هم اکنون وب سایت ما بدون هیچ مشکلی ، در هال خدمت رسانی است :
http://www.websitepulse.com/tests/8d...site/jaypal.ir
Website Monitoring & Web Server Monitoring Service by WebSitePulse
Website Monitoring & Web Server Monitoring Service by WebSitePulse
در لینک های بالا ، اطلاعات مفیدی ارائه شده است
پیروز باشید
سلام
تو واریز وجه که بنظرم مهمترین بخش این نوع سیستم ها میتونه باشه خیلی ضعیف هست !!!
سایت های مشابه که دارند پیشرفت میکنن نهایت 1 روزه معمولا تصفیه میکنند ...
با عرض سلام
اول از همه از کار مثبت و خوبتون تشکر میکنم (منظورم ارتقا و رفع مشکلات Virtual Freer هست)
اگر بشه یه PHP Mailer خوب وسه این اسکریپت ساخت که بشه از این طریق از اکانت های گوگل و یاهو ای میل فرستاد خیلی خوب میشه و به نظرم دیگه کامل کامل شده.
دوم این که به نظرم کارمزد فعلی جی پال بالاست. الان حدود یک ماهی میشه دارم استفاده میکنم حدود 3.4 % کارمزد ور میداره (تو درگاه مستقیم، از هر تراکنش)
خب فرض کنید وقتی بخوایم یه محصول الکترونیک مثل کارت شارژ ایرانسل و همراه اول بفروشیم جی پال اصلا به صرفه نخواهد بود.
توصیه میکنم تصمیمی اتخاذ کنید که این درصد به حدود 1% کاهش پیدا کند که استفاده از سیسیتم جی پال برای فروش کارت شارژ موبایل به صرفه شود.
با تشکر
با سلام خدمت شما
خواهش می کنم
php mailer کاملا" مستقیم با قابلیت اتصال به Yahoo و Google برنامه ریزی و برنامه نویسی شده و به اسکریپت اضافه می گردد
در رابطه با کارمزد جی پال ، فعلآ" برای فروش کارت شارژ نیست. اما همانطور که عرض کردم ، صبر کنید تا درگاه های جدید با کارمزد های جدید مشخص شود ، سپس تغییراتی ایجاد می کنیم
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)