ویرایش.
ویرایش.
ویرایش توسط Mr.Te0 : April 28th, 2014 در ساعت 13:57 دلیل: عدم همکاری
**reza**, aminexe,boy_evil, branserver, clack, CrisS, dakkeh20, debugger, dland, elshan,eskelet-sokhte, farmanrava, freeacounting,fun3enter,glxx, helfi, heshi, host-net, idinkhabis, kala110manager,kashkulll, loveload,m.ahmadi, m.s.i, MAHDITX,mahmood.0131, masoud21, mohamad1377,namesis R, oj2008pc, paradisco, perince_3000, pudge, Quality,sajjad65, senator_offline, Server Manage, Sir.DarKNesS, Soltan.Aria, ssoheil, systech, مهدی پاتر, varzeshbank, viphyip,x00t, x11416, XDiaries, zio,__ERROR__
حق با شماست .
این زمانی کاربرد دارد که تعداد کاربران سرور محدود باشد.
خیلی از کاربران به دلیل مسافرت ممکن است دسترسی نداشته باشند و مشکلات دیگر ...
به هر حال تشکر میکنم از توجهتون و باید عرض کنم ما کاربری که مشکل به وجود اورده بود رو با مانیتورینگ 24 ساعته شبکه پیدا کردیم.
با سلام
قیمت های مربوط به منابع اضافه در در لینک زیر درج شده است.
شما کافی است پلان پایه را انتخاب و قیمت منابع رو مشاهده کنید.
Server Gate Inc سبد خرید
معمولا هارد اس اس دی ما تا 30 گیگ ارائه میدیم ..
حال شما بفرمایید چه میزان نیاز دارید؟
مطمئنن هارد های بالا با توجه به محدود بودن فضا ، قابل ارائه نیست.
اینم عرض کنم هارد های ساتا ما هم معمولی نیستند ، و دارای 240 گیگ کش کید اس اس دس هستند که سرعت پردازش بالایی نسبت به هارد های دیگر دارد.
info.mehranfar@gmail.com
سلام
کوپن تخفیف رو تمدید نمیکنید؟
درود
شما از کدوم مجازی ساز استفاده کردید ؟
آیا کنسول هم در اختیارمون قرار میدید ؟
یک عدد سرور سفارش داده شده و منتظر تحویلم
سلام در زمینه وی پی اس فعلا تخصصی ندارم . ( برای اموزش و یاد گیری میخواهم و همچنین فروش هاست محدود به نهایت 20 نفر )
لطف میکنید به این سوالات پاسخ دهید .
1. سرور های انگلستان موجود که فرمودین با اسکریپت های نال شده مثل وی بی مشکلی ندارند ؟ ساسپند نمیکنند یا حذف ؟
2. قیمت ها برای ماه اول و یا 3 ماه تخفیف دارد ؟ امکانش نیست تخفیف بصورت دائمی باشه ؟
3. بصورت خام تحویل میدین یا کنترل پنل نصب و کانفینگ میکنید . ؟ برنامه های مازاد چطور نصب میکنید ؟
4. لایسنس دایرکت ادمین و یا سی پنل رو خودتون ارئه میدین یا باید خریداری کنیم ؟
5. امکانش است دسترسی کامل بدین ؟ ( چون میخواهم یاد بگیرم نیاز به نصب مجدد است . )
* از اینکه یکی پیدا شده و اینجوری خدمات خوب میده و حداقل بیش از 60 نفر از ایشون رضایت داشتند هر چند نسبت به سروری که ارئه کردند مشخصه سرویس هاشون از کیفیت خوبی برخودار است خیلی خوشحالم که میشه دوباره اعتماد کرد . خسته شدم از بس اعتماد کردیم و کلاهبرداری کردند . ( دوست عزیز اقای mr.te0 چرا برای وبسایتان یا شرکت شماره ثبت و یا نماد اعتماد نمیگیرید ؟ اخه اولش نمیخواستم سرویس بگیرم از شما ولی الان که این همه رضایت مشتریانتان رو دیدم میخواهم خودم تست کنم ببینم واقعا درست میگن یا خیر )
سپاسگذارم
سلام و عرض ادب
قیمت ها و سرویس هاتون عالیه
هزینه منابع اضافه (سی پی یو - رم -هارد) رو بفرستید. تشکر
با عرض سلام و ادب
1- امکان ندارد دیتا سنتری با مباحث کپی رایت ها مشکلی نداشته باشد ، ولی تا گزارش کاملی به دیتا سنتر نرسد مشکلی نیست . در حال حاضر کاربرانی بسیاری هستند که از این نوع اسکریپت ها استفاده میکنند برای ماه ها و مشکلی نداشتند.
2. اگر توجه کرده باشید ، همانطور که اعلام شد تخفیف های 33% ما تا عید نوروز فعال بودند ، الان ما 10% تخفیف دائمی فعال داریم.
حتما شما مستحضر هستید که سخت افزار به این قدرت ، هزینه گزافی ماهانه براش پرداخت میشه و قیمت های ما هم بسیار معقولانه است.
در حال حاضر هم سرویس های 1 ماهه یا سه ماهه با همان 10% تخفیف ارائه میشوند.
3-معمولا چون قیمت هارو تا حدی که ممکن بود پایین اوردیم ، کانفیگ های جانبی رو با هزینه انجام میدیم ولی نصب کنترل پنل رایگان است و کانفیگ مشمول هزینه است.
4- فعلا ما لایسنس ارائه نمیدیم ولی همکاران خوب و قابل اعتماد زیادی هستند که میتونید لایسنس همراه پنل ازشون خریداری کنید.
5- مشکلی هم بابت دسترسی کنسولی نیست و براتون صادر میشه.
** اولا این نظر لطف شماست و همچنین کابران عزیزمان که مارا مورد لطف خود قرار دارند.
دوست ندارم صحبت های کلیشه ای کنم ولی تا به الان هرگونه کاری انجام گرفته از روی حس وظیفه بوده است و بس.
در مورد نماد الکترونیک:
برای دریافت نماد تمامی مدارک ارسال شده است ولی چون ارسال و پیگیری نماد با عید نوروز و تعطیلات تداخل پیدا کرد برای همین کمی به طول انجامید و این پروسه کمی طولانی شد.
ابن مژده رو باید بدم که طی 1-2 هفته اینده حداکثر ، نماد الکترونیک سرورگیت از وزارت صنعت و معدن هم صادر و در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت.
امیدوارم کاربران با این امر ، با ارامش خاطر بیشتری بتوانند خرید کنند.
ویرایش توسط Mr.Te0 : March 31st, 2014 در ساعت 20:07
info.mehranfar@gmail.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)