همین چند دقیقه پیش سرور طرح برنزی رو گرفتم. سرعت تحویل سرور و پاسخ به تیکت به 3 دقیقه نرسید :دی
بعد از لاگین هم پرسرعت ترین سرور مجازی بود که باهاش کار کردم. همه چی عالی. ممنونم از پشتیبانی خوبتون
yazdanpanah1367@chmail.ir
همین چند دقیقه پیش سرور طرح برنزی رو گرفتم. سرعت تحویل سرور و پاسخ به تیکت به 3 دقیقه نرسید :دی
بعد از لاگین هم پرسرعت ترین سرور مجازی بود که باهاش کار کردم. همه چی عالی. ممنونم از پشتیبانی خوبتون
yazdanpanah1367@chmail.ir
بنده 10 روزه که 2 تا VDS گرفتم، خیلی راضیم. سرعت لینک سرور واقعا عالیه.
فقط RedSatation نسبت به اسپم خیلی حساسه، پورت 25 کلا بسته است و اگر فعالیت اسپمینگ شناسایی کنه خیلی سخت گیرانه برخورد میکنه... که بنظر من نقطه قوت محسوب میشه.
در مجموع واقعا به قیمتش میارزه.
امیدوارم کیفیتش ماندگار باشه.
update:
سرورشون خیلی سرعتش خوب بود
ولی اخلاقشون خیلی بده.
سرور ما ۳۰ ساعت بخاطر تغییرات آی پی قطع بود آخرشم گفتن ناراحتی برو جای دیگه
متن مکالمه ما و بخش پشتیبانی به همراه ساعت و تاریخ اینجاست:http://axgig.com/images/01472904253724754799.jpg
هربار تغییر آی پی باعث کلی زحمت میشه
تمدید نکردیم
ویرایش توسط mhossein : January 11th, 2014 در ساعت 20:25
سلام ..
چرا امکان خرید سرور مجازی ازسایت غیر فعال شده ..؟
من سرورم را امروز سفارش دادم و تحویل گرفتم .قبل از هر چیزی یک تست سرعت از داخل سرورم گرفتم که تصویرش را براتون میذارم.
کاربر محترم دوست عزیز بنده خیلی واضح به شما عرض کردم و روشن کسی نگفته من بلد نیستم شما از نظر فهم کلمات متاسفانه دچار تداخل هستید
برادر گرامی سیستم عاملی که شما از ان می توانید به شاخه ها دسترسی داشته باشید در ویندوز و لینوکس است و در ایزو کمپانی شامل چنین موردی نمی باشد فقط جهت اطلاع از این موضوع که اطلاعات محدود دیگران باعث نشود به میتدی خواندن کارمندانی که اطلاعاتشون از شما خیلی بیشتر است با تشکر..
شما 5 سال با این روند ادامه بدی 2 میلیون سود میکنی.... به خاطر این موفقیت بزرگ بهت تبریک میگم....
شما داری ضرر میدی که رنک سایتت بره بالا... ولی یک چیز از من بهت نصیحت درست بفروش همیشه بفروش....
اگر چند تا آدم با سواد در زمینه سرور فعالیت میکردن هیچ وقت اوضاع بچه های هاستینگ به اینجا نمی رسید...
براش شما متاسفم که برای خودتون و به ظاهر شعلتون احترام قایل نیستید.
ویرایش توسط persianmagic : December 7th, 2013 در ساعت 20:39
لطفا یک سرور رم 2 گیگ برای من فاکتور کنید(با لحاظ 8 تومن تخفیف ماه اول)
و در صورت ممکن سرور رو در سرور دیگری(بجز سرور اولم با ای پی: 88.150.136.21) تحویل دهید
نام کاربری: Info@dkf.ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)