بنده همین الان با یکی از دوستام که تو بانک ملت (شعبه بهبودی) هستن تماس گرفتم و شنبه صبح قراره برم پیشش ، البته قبلش باید از بانک خودم واسه تراکنش تاییدیه بگیرم ، بنده اقدام میکنم اگه کسی مایله اقدام کنه اطلاع بده
بنده همین الان با یکی از دوستام که تو بانک ملت (شعبه بهبودی) هستن تماس گرفتم و شنبه صبح قراره برم پیشش ، البته قبلش باید از بانک خودم واسه تراکنش تاییدیه بگیرم ، بنده اقدام میکنم اگه کسی مایله اقدام کنه اطلاع بده
ویرایش توسط kaveh.s : February 14th, 2013 در ساعت 17:42
ای بابا من بیچاره دم دریا برم خشک میشه
زمان سفارش این سرویس به دوستم گفتم این همه تعریف میکنن اگه من که اومدم فحش ها شروع نشد هر چی میخای بگو....
نود تومن پول دادم پونصد گیگ اطلاعاتم هم رو هواست ....
انشاالله که میاد![]()
آنلاین شدن و الان تو تاپیک هستن :
و mostafacar20
is
invisible
با سلام
واقعا جای تاسف داره !
دوستان عزیز ، سروران گرامی! لطفا صبر کنید در حال پیگیری هستیم .
وای به حال این خراب کاری که این کار رو کرده ...
هیچ مصیبتی بدتر از جهل نیست .
Server Pardazan - www.serverpardazan.com
یعنی چی آقای محترم ، تازه طلب کار هم هستید ؟ اولین کاری که میکنم اینه که اطلاعاتم رو برمیدارم و ما رو به خیر و شما رو به سلامت ، شما که مشکل واسه سرورت پیش اومده اگه ریگی به کفشت نیشت گوشیتو خاموش نمیکنی ، اگه هم روزای معمولی ساعت 3 خاموش میکردی امروز باید تا ساعات غیر اداری هم روشن نگه داری و جواب گو باشی ، نه اینکه این پشت رقت انگیز رو بزنی
از رفتار شما معلومه که هیچ ارزشی واسه این همه آدمی که اینجا منتظر شما هستن نیستی ، بنده به هر حال اگه تا فردا شب آماده نشه شکایت خودم رو به بانک ارائه میکنم
na agha ishun ba ilma server fargh daran,mian tozih midan,omidvaram hamash shae'e bashe
گفتم ایشون اینکاره نیستن :D
ولی ایشون باید به بعضی ها حق بدن بلاخره با کلی بدبختی پول جور کردن از یجا سرور گرفتن اونجا هم پولو زده به جیب و خدافظ
ولی با این حال امیدوارم مدیر smart vps ناراحت نشده باشه و مارو درک کنه
بنده امروز چندتا بدشانسی آوردم !
یکیش این بود که گوشیم ترکید![]()
هیچ مصیبتی بدتر از جهل نیست .
Server Pardazan - www.serverpardazan.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)