sms واریز مبلغ رو میده اما چیزی واریز نمی کنه! یک درگاه دیگه هم هست که با یک صفر کمتر وجه رو واریز می کنه!!
sms واریز مبلغ رو میده اما چیزی واریز نمی کنه! یک درگاه دیگه هم هست که با یک صفر کمتر وجه رو واریز می کنه!!
جی پل مشکلی نداشته و ندارد!!!
تاخیر در فعال سازی، به دلیل حجم بالای ثبت نام است؛ و شامل مراحلی جهت بررسی می باشد...
جی پل، در حال حاضر سیستم تیکتینگ ندارد!!! شما میتوانید از طریق ایمیل با ما در ارتباط باشید...
هدف جی پل، کسب درآمد نبوده و نیست!!!
هدف اصلی ما، کمک و راهنمایی فروشندگان و خریداران بوده و هست...
موفق باشید
ویرایش توسط sepadl71 : October 14th, 2013 در ساعت 00:57
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
طبق گفته دوستان تمامی درگاه هاشون توسط خود بانک بسته شده فعلا
اینجوری که من تو این تاپیک ها جمع زدم ایشون فقط تو این انجمن 20 میلیون تومن پول بلند فرمودن.
در هر صورت این هم یه نوع خلاقیت محسوب میشه در کلاهبرداری ، امیدوارم ایشون از این استعدادهاشون در راه های درست استفاده کنند.
سلام
این حروم لقمه 150 هزار تومان من رو الان چند ماه است که پرداخت نمیکنه
الانم که دیگه سایتشون هم بسته شده
10 تا تیکت زدم اصلا جواب ندادن-تازه اصلا تو سایتشون جایی به نام صندوق پیام وجود نداشت فقط میشد تیکت داد ولی جای جواب گرفتنی نبود
الان که دیگه کلاهبردار شدن
خدا ازش نگذره که پول من رو و امثال من رو اینطوری برداشتم و هیچ کس هم جوابگو نیست
شتاب دات بیز بد ترین درگاهی بود که تو عمرم دیدم
آقا اگه شماره ای یا ایمیلی دارید به ما هم بدید یه اقدام بکنیم
تلفن خودشو که جواب نمیده ! تلفن خونشو واگذار کرده کلا به درک واصل شده این حرومزاده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)