مخابرات پینگ اش خوبه فقط
atilnic.comبه زودی
Email : atilnic1[at]gmail.com Tell : 045-3232-5473 0936-915-2949
چندتا دوستان این روش انجام دادن مشکل نبوده....سرور داخل ایران که به راحتی قابل ردیابیه برادر
اینترنت مخابرات ، یک سال و شیش ماه ، الان هم طرح نامحدود 256 دارم ، از سایت هایی که فایل هایشان درون سرور های خارجی باشد سرعت دانلود 110 و از سایت هایی که فایل های ان درون سرور ایرانی باشد سرعت دانلود 450 می باشد الکی صحنه سازی نکنید خودتون رو تو دردسر نندازین
با سلام
اینترنت من از مخابرات شهر مون بود پشتیبانیشون دیزلی و سیستم خیلی ضعیفی داشتن شارژ رو باید به صورت دستی و در مخابرات انجام میدادی
کلی هم قعطی و افت سرعت داشت و زمان قعطی و رفع اشکال زیاد بود.
سایتی هم برای گزارش کارکرد و تغییر رمز و شارژ اینترنت نداشت ، پشتیان هاشون هم یک شرکت پیمانکار بود که از نظر فنی در حد صفر بود و همیشه هم خط ها اشغال بود
2 ماه اینترنت به مشکل برخورد وکلی از کابران به قعطی خوردن اصلا هم پاسخگو نبودن ، فقط گفتند کسانی که اینترنتشون قطع شده 2 ماه اینترنت رایگان دریافت می کنند اما چه بدرد میخوره!!
من خودم الان از شرکت آسیاتک اینترنت دارم راضی هستم
کسانی هم که از مخابرات ناراضی هستن ، شرکتهای خوب زیاد هستش
و کسانی هم که از مخابرات راضی هستن نوش جونشون صداشو در نیارید!!! این که دعوا نداره
مرگ بر مخابرات !
هیچ مصیبتی بدتر از جهل نیست .
Server Pardazan - www.serverpardazan.com
متاسفانه مشکل دیگه ای هم که وجود داره اینه که در صورتی که خطی رو که میخواید روش اینترنت بیارید به نام شخصی فوت شده باشه باید برید انحصار وراثت و...
راه کاره ساده اش اینه که 1 اجاره نامه صوری بیارید بگید من مستاجر این خط هستم.![]()
من که رفتم برای شاتل اقدام کردم .
هیچ مصیبتی بدتر از جهل نیست .
Server Pardazan - www.serverpardazan.com
جدیدأ از طریق سامانه 2020 مخابرات اینترنت واگذار میکنه
من گرفتم و از سرعتش هم راضی هستم
512 1 به 10 نامحدود سرعت دانلود 150-250
پشتیبانی هم 24 ساعته هست با همون 2020
ای صاحب این ثانیه ها پس تو کجای...
اللهم عجل لولیک الفرج
WebKernel.Net
شرکت رایان دانش تدبیر - شماره ثبت 475
اصلا اینترنت مخابرات بدرد نمی خوره همین شکرت های شخصی خیلی بهتر است
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)