سلام قسمتش میدونم کجاست مشکل من اینه که بعد از اپلود لوگوم چه جوری بهش کد بدم؟؟؟که مثل کدهای لوگو باشه تا نشونش بده.ممنون میشم راهنمایی کنید![]()
سلام قسمتش میدونم کجاست مشکل من اینه که بعد از اپلود لوگوم چه جوری بهش کد بدم؟؟؟که مثل کدهای لوگو باشه تا نشونش بده.ممنون میشم راهنمایی کنید![]()
فایل های html این ساده پردازه یک کجاست ؟ از کجا میتونیم تغییرات خودمونو اعمال کنیم ؟
فایل html نداره
باید cake php بلد باشید
فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
برای خرید کلیک کنید
دوستان به نظرتون تعویض کپی رایت با تغییرات در سیستم اشکالی نداره ؟ چون اپن سورس هست و فک نکنم آقای امیری از این کار ناراحت بشن و استقبال هم میکنن
سلام کسی میتونه تست کنه ببینه
پرداخت از طريق دروازه الکترونيک بانک پارسيان
ایراد داره یا فقط برا من اینجوریه (به دروازه بانک وصل نمیشه )
---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------
منظورم تو زرین پال هست
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
با سلام
يکي از مشکلاتي که برطرف نشد اين هست که مشتري بعد از اينکه پرداخت آنلاين زرين پال رو انجام ميده همانطور که مي دونيد در آخر دکمه اي در سايت زرين پال هست که مشتري بايد در انتها روي آن کليک کنه تا به سايت فروشنده برگرده. ولي وقتي مشتري کليک ميکنه به صفحه سايت فروشنده بر نمي گرده. اين مشکل چطوري برطرف مي شه و چطوري مي تونيم آدرس صفحه اي مثل تکميل فرم پرداخت آنلاين را تنظيم کنيم که مشتري به اون صفحه مورد نظر در سايت منتقل بشه؟
اين مشکل در مورد نرم افزار محصولات قيمت دار هست که مشتري محصول با قيمت از پيش تعيين شده اون رو در سايت فروشنده انتخاب مي کنه و به زرين پال وارد ميشه
بنده این سوال را در فروم پرشین تولز هم ثبت کردم که سریعتر پاسخی دریافت کنم
با تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)