من این تاپیک را هر دقیقه مطالعه می کردم و تمام پاسخ ها را خوندم. بر همه ثابت شد که کاربر secure_host از همه دست و دلباز تره.
ولی این رسمش نیست که این بنده خدا به ۷-۸ نفر سرور مجازی رایگان داده ولی ۱ قالب که چشمشو گرفته در صورتی که هزینه ای هم نداره این قالبی که داخل سایتتون هست.
بنده خدا میخواست اینو رایگان بهش بدید ولی متاسفانه فقط پوله که برای شما ارزش داره . ۲۵ هزار تومان هزینه ای نیست که شما نخوایین چشم پوشی کنید و بگید با تخفیف بهتون میدم.
همه از شما که استارتر تاپیکی انتظار ویژه ای داشتند ولی .............
من به جای ایشون باشم دیگه به کسی عیدی نمیدم.
کسانی که موافقند با نظر من like بزنند.
آقا یکی برام بیاد اسکریپت vip رو نصب کنه :D
خدا خیرش بده!
تجربه ثابت کرده ظاهر سازی حرام خوری رو راحت میکنه...این اینماد ها کشکه ؟
کی هاست ویندوز ایران عیدی میده؟
5 مگ هم باشه کافیه
کی یه ایندکس خفن عیدی میده؟؟
بیاد با ویرایش به من بده
من نیاز به لایسنس whmcs دارم ! اگر کسی ماهانه بتونه با تخفیف بهم بده ممنون میشم
سلام دوست من
ببینید اینکه ایشون دست و دلبازی کردند هیچکس شکی نداره و هر کس هم به نوبه خودش هدیه ای داد
من هرگز از قالب های سایت خودم مایه نذاشتم و گفتم عیدی ویژه ای دارم و قالبی جدید رو گذاشتم ک هدیه بدم به بچه ها و دادم و بازم میدم
اما...
این دلیل نمیشه ایشون به دوستان و... هزار تا سرور مجازی دادن و... من هم قالب هامو رایگان بدم
در اول تاپیک عرض کردم این تاپیک یه تاپیک دلخواه هست و هرکس هرچی دوست داره میتونه بده و بگیره
من هم برای هدیه چیزایی در نظر گرفتم
دلیل نمیشه بیام سایت خودمو حراج بزارم که هرچند من به ایشون و برخی از دوستان دیگر در خرید سایر قالب ها نیز قیمت بسیار پایینی رو داده و خواهم داد
اما این مورد دلیل نمیشه شما بیای و بگید ک من چی میدم و چی نمیدم
من استارتر اما دلیل نمیشه ک همه چیمو حراج بزارم
من انقدر مشکل دارم ک الان برام هزار تومن هم خیلیه
شاید شما 20 یا 25 تومن رو پول ندونید منم ی زمانی ک نیاز نداشتم هیچی نمیدونستم اما الان وضعم فرق کرده و تا خرخره تو غرض هستم و باید یه جوری مبلغی رو جمع آوری کنم
خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من / ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت
با تشکر از سارینا وب اقا یه سرویس یک گیگ توپ به من عیدی دادن خدا خیرش بده 67.pngtroll.png
سارینا | ایمیل مارکتینگ | طراحی سایت | فروش هاست و سرور | سرور مجازی | سئو | طراحی و ترجمه قالب
هیییییییی روزگارررررررررررررررررررر رر
آقا به عنوان عیدی کسی هست که لینک سایت مارو در تو سایتش بزاره ؟ اگر قسمت تبلیغات متنی داره![]()
طراح و برنامه نویس وب
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)