سلام من نسخه 1.57 رو نصب کردم فولدر Install رو هم پاک کردم ولی باز می گه فولدر رو پاک کنید !!!!!! و نمیزاره به درگاه وصل شی
سلام من نسخه 1.57 رو نصب کردم فولدر Install رو هم پاک کردم ولی باز می گه فولدر رو پاک کنید !!!!!! و نمیزاره به درگاه وصل شی
ویرایش توسط H0RS3 : November 20th, 2013 در ساعت 15:03
اگه از سي پنل استفاده ميكنين وقتي فايل منيجر رو اجرا ميكنين تيك گزينه show hiden files رو بزنيد تا فايل هاي مخفي هم نمايش داده بشن.باز چك كنين كه پوشه اي به اين نام وجودد داره
کسی نیست جواب بده ؟!
Telegram: Secure_Turk
منظورتون ورژن 2هستش؟ ورژن 1.57 اخرين ورژن هستشبراي سفارشي سازي با خود فرير تماس بگيرينfreer.ir
آقا کسی با هزینه نمیتونه درگاه paypal واسمون بنویسه؟
یه مشکل دیگه :
توی صفحه خرید بعد انتهاب محصول و تعداد و درگاه اگر شماره همراه رو وارد کنم . پرداخت میزنم وارد درگاه نمیشه بلکه به صفحه 404 میره ولی اگر فقط ایمیل رو وارد کنم مراحل پرداخت انجام میشه.
سلامدوست عزيزي كه گفتين خطا دارين ورژن پي اچ پي سرور رو به 5.2 تغيير بدين .دوستي كه سرورشونو تغيير دادن چك كنند كه اعلام خطا تو سرور جديدشون فعال هست.يا اونو از طريق فايل كانفيق غير فعال نكردند؟ بعد اون خطايي كه نمايش داده ميشه رو اعلام كنندو در مورد پست اخر ببينيد شماره موبايل رو درست وارد ميكنين اينطوري ميشه يا وقتي كه عدد دلخواه ميزنيد؟
ببینید مکانیزم اعلام خطا و یا ادامه روند برای موبایل و ایمیل یکی هستش. پس وقتی که پیام خطا برای موبایل دریافت میکنین مشکل ناشی از اون قسمت (index.php ) نیست.
احتمالا مربوط به ماژول پرداخت باشه. ماژول پرداخت سامان رو فعال کنید و بصورت صوری پرداخت رو بزنید ببینید باز همون مشکلو دارین؟؟
اگر وقتی که ایمیل خالی هستش و شماره موبایل رو وارد کردین خطا میدهد ( موقعی که هر دو رو وارد کردین بدون ایراد باشه ) باحتمال زیاد پی لاین برای ارسال رسید تراکنش مشتری نیاز به ایمیل دارد و لذا ارسال ایمیل از جانب شما الزامی هستش و چون ایمیل خالی هست صفحه 404 ظاهر میشه
در این صورت باید سطر 61 فایل index.php رو بصورتی که ایمیل اجباری باشه تغییر بدین
ویرایش توسط doctorportable : November 26th, 2013 در ساعت 13:07
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)