اگر همه با هم همکاری داشته باشیم بنده تضمین میکنم کمتر از دو روز تمام مشکلات حل خواهد شد
اگر همه با هم همکاری داشته باشیم بنده تضمین میکنم کمتر از دو روز تمام مشکلات حل خواهد شد
ویرایش توسط viasky : December 16th, 2013 در ساعت 13:58
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
قابل توجه دوستانی که فکر میکنن وقتی یکی سرور ارزون میده از کره ی ماه سرور آورده !
بعد طرف با افتخار میاد میگه با 50-60 تا یوزر ماهی 1 تومن سود دارم تازه رم 1 گیگ رو هم 15 تومن میدم . من تو اون تاپیک فروش اومدم بگم کسی که سایتش 1 تومن سود داشته باشه نمیفروشه و ... که دیدم کار از کار گذشته .روی یک سرور که حدود 28 تا سرور مجازی می تونه میزبانی کنه
42 سرور مجازی در حال کار وجود داره
تصور کنید تمام دوستان بخوان بک آپ بگیرین... هیچ وقت تمام نخواهد شد
جای مشتری باشم از سایت جدید هم خرید نمیکنم . چون از طمع و رفیق بازیشون کاملا مشخصه متعهد نیستن .
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
ویرایش توسط fardfard : December 16th, 2013 در ساعت 14:13
بله دوست عزیز . فروشنده ی معتبری که مشتری ثابت خودش رو داره در کنار کیفیت تو این انجمن فعالیت نمیکنه . شما هاست ایران - نت افزار - هاست دی ال و ... رو نگا کن ! ببین کدومش اینجا فعالیت داره ؟ یا من از نوین وی پی اس سرور داشتم کاملا راضی بودن و اونم اگه نگا کنید گاه گاهی میاد اینجا تا سرور های جدیدش رو معرفی کنه و مثل بعضی ها 24 ساعته آفر فروش نمیزنه . عده ای هم هستن که در بخش آموزشی کمک به هم دیگه میکنن .
شما تازه عضو شدی و فقط دو مورد vpsfars و farsdc رو دیدی در صورتی سابقه ی کلاه برداری تو این انجمن بیشتر از این هاست .
مدیران هم کاملا به فکر سودشون هستن و مطمئن باشید من و شما ذره ای براشون ارزش نداریم . زمینه ی لازم برای کلاهبرداری رو فراهم کردن و در مقابل با نوشتن یک جمله خودشون رو راحت کردن .
مسئولیت خرید و فروش های انجام شده در سایت به عهده طرفین می باشد و انجمن وب هاستینگ تاک هیچ مسئولیتی بر عهده ندارد . به همین سادگی . مدیر فقط به این درد میخوره که پول تبلیغات بره تو حسابش و از رفیقاش حمایت کنه .
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
داداش من که اصلا نفهمیدم آخرش چی شده فقط میدونم سرورم قطع شده میخوام هر چه زود تر راه بیوفته حالا یا سرور جدید بدید یا اونو ردیف کنید یا هر چیزه دیگه فقط چیزی که برای من مهم هست اینه که 3 روزه سرور خریدم یا ما بقی 15 تومنمو پس بدید ( که میشه 13 تومن ) یا یه سرور جایگزینش بهم بدید .
ممنون .
آی پی هم :192.208.182.71
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)