Tell : 09102950430 .::|::. Skype : lizard.tiny .::|::. Gmail : lizard.tiny@gmail.comمحصولات, قالب, اسکریپت های خود را بدون هزینه به هزاران نفر معرفی کنید و بفروش برسانید
قصد تخریب ندارم ولی
ZPanel exploit?
یه زمانی واسه خودم دردسر شد
الان قیمت لایسنس به چه صورت هست ؟
رایگان چند ماهه هست ؟ بنده درست متوجه نشدم
Tell : 09102950430 .::|::. Skype : lizard.tiny .::|::. Gmail : lizard.tiny@gmail.comمحصولات, قالب, اسکریپت های خود را بدون هزینه به هزاران نفر معرفی کنید و بفروش برسانید
یه چند نفر هم اومدن یه کاری بکنن
یه عده اومدن خرابش کردن
تاحالا ندیدیم یهو یه برنامه اپن سورس این مدلی کلا پولی بشه ... همیشه پشتیبانی و اینجوری چیز ها هزینه میگیرن
اگه شما 6 ماه وقت گذاشتین
جای at&t بودین فکر کنم لینوکس رو هم میخواستین خدا تومن بفروشین
در هر صورت این پروژه خیلی باعث امید بود تو فرهنگ نرم افزاری ایران ..
این نظر شماست دوست عزیز
پنل با هزینه 10.000 تومان ارائه میشه دوستانی که تمایل ندارند میتونند استفاده نکنند
جز این 4 مورد دیگه هست که به همین شکل یزودی ارائه میشه ( البته پنل نیستند )
من نصب کردم 1 هفته پیش اما دامین ست نمیشود برای همین این و نصب کردم که تو این انجمن هم هست cyberonline. رو این 5 دقیقه ای ست میشه..نمیدونم مشکل چی هست
راستی اگر مورد حملات دی داس قرار بگیریم این پنل راهی هست جلوش بگیریم ؟
چون همه اموزش ها لینوکس هست
لینک ؟ لینک های پست اول باز نمیشند !!
You Can Get That, Or You Can Get This
You Can Go To Work, Or You Can Be The Boss
You Can Go Hard, Or You Can Go Home
یکی بگه این پنل کجا به فروش میرسه؟ عجب!
You Can Get That, Or You Can Get This
You Can Go To Work, Or You Can Be The Boss
You Can Go Hard, Or You Can Go Home
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)