چه حسي؟جاتون خالي الان داشتم با بانكهاي آلمان به صورت اينترنتي كار ميكردم يك حس جالبي بود
چه حسي؟جاتون خالي الان داشتم با بانكهاي آلمان به صورت اينترنتي كار ميكردم يك حس جالبي بود
گر بار گران بودیم رفتیم.....
اگر نامهربان بودیم رفتیم.....
اي ول حاجي فكر نميكردم بفرستي
اينها چيه من كه سر در نياوردم چيكار كنم؟؟
دوستان ما كه بار خودمون را بستيم و رفتيم
ممنون ميلم را چك كردم ديدم به من هم رسيده
من هم تعجب كردم كه تالار قفل شده تازه گويا بعضي از پستها هم حذف شده و تعداد بازديد از اينجا از شش هزارو هفصد و خورده اي به سه هزار و خورده اي رسيده ؟؟؟؟؟؟ البته تعداد بازديد اين تاپيك به تاپيك Vpn رایگان شرکت سامانه نیک منتقل شده كه بايد از اين كار متعجب بود
البته دوباره تاپيك باز شده ..
من كه مستفيذ شدم گويا توفيق براي ديگران نبوده دوستان ميلاشون را چك كنند ببينند براشون ارسال شده يا نه ؟
كار ميكنم خبرش را به دوستان ميدهم
بله متاسفانه من هم الان دقت كردم ديد اينگونه شده يادمه ديشب حدود 6000 تا بوده
متاسفانه مسئولين سايت webhostingtalk در يك اقدام زشت و ناپسند دقايقي را اقدام به بسته نمودن اين تاپيك كرده بودند كه به نظر من كاري ناپسند بوده است زيرا بايد اگر اين تاپيك مشكلي داشت از قبل تذكر ميدادند و نه يك دفعه بسته بشه .من به اين سايت به عنوان يك سايت حرفه اي در زمينه هاستينگ حساب كرده بودم كه مديريت آن حرفه اي است
البته اين كار من نه تنها به ضرر آنها نبود بلكه كاربرهاي جديدي به فروم اضافه شدند و براي خيلي ها اين فروم شناخته شد و زمينه آشنايي خيلي ها را با مسائل هاستينگ در پي داشته است بازديد حدود 6800 از اين تاپيك گواه بر حرف من است كه البته به قول آقا سامان تغيير كرده
گويا من بايد در جاي ديگر پذيراي دوستان مي بودم
در ضمن هر سوال فني را دوستان فقط از پشتيباني شركت بپرسند كه به صورت شبانه روز در خدمت شماست لطفا مشخصات پكيج و همچنين شماره تلفن و سايت شركت و بخش پشتيباني را به صورت عمومي منتشر كنيد
ویرایش توسط alibaba : December 29th, 2009 در ساعت 21:31
شركت نسيم با مديريت و پشتيباني متفاوت در خدمت شماست
برای من که اولین درخواست بود.هنوز چیزی نیومده
این هم ایمیل : man_x96@yahoo.com
سلام من درخواستت داده بودم ولی ایمل نذاشته بودم
لطفا برام ارسال کنید ایمیل : iran_caro9077@yahoo.com
ممنون ...
سلام.
البته با این اطلاعیه شماره 3 که زدین واقعا دیگه جای سوالی نمیمونه فقط میشه بعد از یک هفته پکیج رو افزایش داد مثلا قرار داد برای رم بیشتر بسته بشه؟
ممنون میشم برای من هم ارسال کنید البته چندین مشکل فنی دارم که اگه بتونم اونها رو حل کنم حتما میخوام به لینوکس تغییر بدم چون امکانات بسیاری داره.
ایمیل منdvdsara09@gmail.com
با تشکر.
این پشتیبانی کجاست؟
آدرس سایت نمیدید؟
در ضمن اسم بگید که برای چه کسانی ارسال شده
گر بار گران بودیم رفتیم.....
اگر نامهربان بودیم رفتیم.....
برای من ارسال کردید ؟ iran_caro9077@yahoo.com
دوستان مثه اینکه هنوز نفهمیدند سرکار هستند !
چرا که من درخواست دادم و حتی قصد خرید دارم !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)