این رو هم در نظر داشته باشید ایرنیک قرار به 75 میلیون نفر بفروشه اما وریساین قرار به 6 ملیارد نفر بفروشه اما جفتشون دارن یک چیز رو میفروشن
پس این دو باید سیاستشون یکی باشه نه شرایطشون
همچنانی سیاست ایرانخودرو و بنز یکی هست اما شرایطشون فرق داره
این رو هم در نظر داشته باشید ایرنیک قرار به 75 میلیون نفر بفروشه اما وریساین قرار به 6 ملیارد نفر بفروشه اما جفتشون دارن یک چیز رو میفروشن
پس این دو باید سیاستشون یکی باشه نه شرایطشون
همچنانی سیاست ایرانخودرو و بنز یکی هست اما شرایطشون فرق داره
الانم نيک و verigin شرايطشون رو يکسان نکردنسياستشون رو يکسان کردن.
شرايط verigin گردش 200 هزار دلاری در سال هست در حالی که شرايط نيک تازه ميخواد بشه 150 تا 200 مليون تومان در سال. يعنی 1 سوم اون رقم.
سياستشون اين هست که هر کسی نماينده نشه و فقط شرکت هایی که اين توان رو دارن وارد اينکار بشن.
ضمنا نيازی به بولد کردن و سر و صدا نيست چون ما nic نيستيم که بخواين سرشون داد بزنيد![]()
در ضمن فرمودید شرکت هایی که توانایی این کار رو دارن میشه بفرمایید دقیقاً توانایی یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثلاً فرض کنید شرکتی همین امروز ثبت شده و همین امروز نماینده ایرنیک شده و دامنه رو داره به قیمت 3600 میفروشه این شرکت الان دقیقاً کجای تواناییش کم هست؟ اصلاً توانایی پایین شرکت در ثبت دامنه یعنی چی؟؟؟؟ یعنی مثلاً دامنه اش دیر پز باشه؟؟؟؟
یه حرفی میزنید دوست عزیز
اولين توانایی اين هست که بايد وبسرويسشون رو پياده سازی کنید. نياز به برنامه نويس داريد و به موارد فنی آشنا باشيد.
دومين توانایی تعهد خريد سالانه تا بتونيد به اون سطح تعرفه ها برسيد.
ضمنا دامين برای نماينده 4 تومن تموم ميشه. 3600 ای ديگه وجود نداره و اگر کسی زير 4000 تومن ميفروشه داره زير فروشی ميکنه چون نتونسته سقف قرار داد سالانش رو پر کنه و مجبوره ضرر کنه.
درود بر شما دوست عزیز
اولین توانایی رو که تا نداشته باشی بهت نمایندگی نمیدم پس مسلماً مشتری هم نخواهی داشت
دومین توانایی هم که به خود نماینده مربوطه و در بدترین حالت اینه که سلب نمایندگی میشه حتی در این صورت هم واسه دامنه هایی که قبلاً ثبت کرده مشکلی پیش نمیاد
در ضمن یکی پول مفت داره می خواد زیر فروشی کنه؛ دوست داره واسه ملت دامنه مفت ثبت کنه؛ من و شما و یا ایرنیک می تونیم بگیم چرا؟ ایرنیک که داره سود خودش رو می کنه شما هم اگه می تونی باهاش رقابت کنی برو باهاش رقابت کن؛ نمی تونی چرا خوشی ملت رو می خوای از بین ببری؟
با سلام
دوستان ایرنیک از شما هیچ ضمانتی برای فروش دامنه دریافت نمیکنه ( البته بجز اون 500.000 )
فروش ایرنیک بصورتی است که هر چه مقدار فروش دامنه شما ( ثبت دامنه نه خرید یونیت ) بالاتر رود مقدار تخفیف شما به 75 درصد میرسد لذا دوستانی که تازه میخواهند وارد این کار شوند میبایست به این نکته توجه کنند که اگر دامنه 4000 تومانی فروختند و در پایان قرار داد مثلا به مقدار تخفیف دامنه 7.000 تومانی رسیده باشند روی هر دامنه 3.000 تومان ضرر کرده اند
امیدوارم که دوستان متوجه شده باشند
در خصوص نمایندگی هم بنده و چند از همکاران دیگر در بخش دامنه از ایرنیک درخواست عدم جذب نماینده جدید شدیم و حتی خواستار قوانین سخت برای جذب نماینده جدید یا تمدید نماینده قدیم شدیم چون بازار این کار با توجه اوضاع فعلی مناسب نمیباشد لذا این درخواست میتواند حتی برای خود ما هم دردسر ساز باشد ولی حداقل یک سرسامانی در بخش دامنه ملی ایجاد میشود
فکر میکنم شما در این امر تازه کار باشید و وضعیت فعلی تجارت الکترونیک در ایران را هنوز درک نکردید
دوست عزیز اگر قرار باشه نمایندگی ایرنیک مانند هاست و ... بچه بازی بشه و هرکسی بتواند یه نمایندگی بگیرد و شروع به کار کند که دیگه هیچی باید منتظر ..................... بود
شما وضعیت خدمات دهنده های ارائه فضای وب را ببین اول تابستان تا اخر تابستان یکسری ناوارد این کار بعد از اتمام امتحاناتشان وارد این عرصه میشوند و لطمه بزرگی به خریداران و حتی شرکت های ارئه دهنده این خدمات که زحمت و خاک این کار راخورده اند و تازه از لحاظ فنی به حدی رسیده اند تا مشکلات کاربرانشان را برطرف کنند میزنند و بعد هم اقایان در اخر فصل تعطیلات غیب میشوند با این شرایط که بازار این کار را از نظر قیمت و اعتماد کاملا خراب و نابود میکنند
هرچه تعداد نمایندگان ایرنیک کمتر شود امکان ارائه سرویس های بهتر و جدید در ایران افزایش پیدا میکند و امکان ارتباط همکاری بین نمایندگان بیشتر خواهد شد و یک تمرکز بیشتری در این عرصه ایجاد خواهد شد که مشتری بر اساس کیفیت و خدمات و پشتیبانی و سرویس های قابل ارائه شده نماینده خود را انتخاب و همکاری کند و این رقابت بین نمایندگان هم بیشتر خواهد که بجای زیر فروشی بقول دوستان سامان کیش از سیاست فروش استفاده کنند
پیشنهاد میکنم اگر شما اهل کار و نو اوری هستید وارد این عرصه شوید ولی اگر مانند دوستانی اول تعطیلات شروع و اخر تعطیلات تعطیل کنید میباشید وضعیت خراب فعلی دامنه ملی را رها کرده و بگذارید روند بهبود ان طی شود
سلام
تمام صحبت های جدید رو خوندم
همکار خوبمون samansystems درست بیان کردن
بنده نمیگم طرز فکر و ایده شما درست نیست
ولی در بازار زیر فروشی و ارزون فروشی دلیل بر جذب مشتری نیست
مثال بنده از اون موقع که نمایندگی دامنه ملی رو کنسل کردم دامنه هام رو روی وب سایت فراسو ثبت میکنم
با اینکه قیمت زیر 4800 تومن همه جا هست
ولی من به هرکس اعتبار نمیکنم
چون خیلی جاها انلاین ثبت نمیشه
خیلی جاها برگشت اعتبار نمیزنن در صورتی که مشکل ساز بود دامنه
مردم لنگ 200 تک تومن نیستن که بخوان بگن کی چقدر میده کی چقدر
یک سرویس خوب با یک پشتیبانی خوب میسر میشه
مثال همکارمون samansystems زدند در این باره
ولی یک مثال هم بنده میزنم براتون
شما فکر کنید کسی از فرایند دامنه ملی اطلاعی نداره که چطور ثبت میشه
وقتی شما رو دامنه سود کنید
میتونید اپراتوری رو بزارید که تلفنی و یا ایمیل و هرچی راهنمای مشتری باشه
وقتی شما این اپراتور رو میزارید شخص میاد با اپراتور صحبت میکنه راهنمایی میشه که چطور دامنه رو ثبت کنه
ولی وقتی شما 4000 بخری بعد 4000 یا کم تر از اون بدی دیگه نمیتونی کسی رو در این زمینه استخدام کنید
پس پشتیبانی ضعیف میشه خودی خود
به نظر بنده الان هزینه ثبت دامنه ملی باید بین 5500 تا 6000 تومن باشه تا سود آور باشه
انشالله که موفق باشید عزیزجان
البته این رو بگم بنده خودم از مخالفان این طرح نیک هستم چون باعث میشه دولت الکترونیک و دامنه های ملی که روش کار کرده بودند تا زیاد بشه دوباره کاهش پیدا کنه
بهتر این بود که شرایط نمایندگی رو سخت میکردن
به نماینده میگفتن شما باید 3600 بفروشی
بعد دامنه رو به نماینده مثلا 2600 میدادند
تا اینطوری هم نماینده سود کنه
هم دامنه ملی کم نشه
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)