بله همان طور که جناب سجادیه فرمندن پشتیبانی اسیاتک به هاست دی ال داده شده و برای خرید یا پشتیبانی باید با هاست دی ال تماس بگیرید
بله همان طور که جناب سجادیه فرمندن پشتیبانی اسیاتک به هاست دی ال داده شده و برای خرید یا پشتیبانی باید با هاست دی ال تماس بگیرید
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
سلام
من بشخصه از افرانت سرور دارم خیلی راضی هستم
اگر براتون پینگ و ... مهم است، بهتره از دیتا سنترهای اروپا خرید کنید چون به ایران نزدیک هستند.
دیتا سنتر های ایرانی در مفایسه با اروپایی ها و امریکایی ها واقعا ضعیف هستند
قیمت انها نیز بسیار بالاتر است ، کیفیت و اپتایم هم بسیار پایین است ...!
خوب به هر حال، تبیان از بقیه بهتر است. از نظر اپتایم ...
ارادتمندم
سلام دوستان جایی رو سراغ دارن که هر ترابایت پهنای باند اضافه رو 80 تا 100 هزار تومان ارائه بده و 2 ترابایت پهنای باند دیفالت داشته باشه با کیفیت سرور بالا
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
پارس آنلاین
3 تا سرور کولو دارم نسبط به بقیه توی ایران قوانین راحت تری داره و سخت گیری کمتر از نظر پورت و... قوی هست
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
از ایران دیتاسنتر مبنا با کیفیت فوق العاده و قیمت پهنای باند مناسب (هر ترابایت 100 تومان) در خدمتیم.
دیتاسنتر سروش هم بسیار عالیست و پارس انلاین هم خوبه
هلدینگ وب ایده ارائه دهنده خدمات پیام کوتاه، گیتوی پیامکی، هاستینگ و دامنه
پنل و سامانه پیامکی | ایده گیت | صداقت نیوز
پیشنهاد من به شما دیتا سنتر مبنا هستش که توی این تاپیک میتونی بگیری پورتش یک گیگ هستش و ترافیکشم خوبه همه چیش عالیه خلوته دیتا سنترش
http://www.webhostingtalk.ir/f11/99936/
اینم لینک تاپیکش سرور هاشم کلو شده همه
سلام دوست من یک چیزی بهت بگم
آسیاتک یا همون شهراد خودمون که نماینده فروشش هاست دی ال هستش
مشکل اولش اینه که می تونی 1/4 پهنای باندت رو دانلودش کنی
و بعدش که تموم شه 60 تومن برای سند 180 تومن برای رسیو البته برای هر ترا میگیرن پورتش 100 مگ هستش اگر بخوای 1 گیگ بگیری 50 هزار میگیرن ازت
پشتیبانیش هم خوبه
فقط قیمتاش اینطوریه و تحویلشم حدودا 4 روز زمان میبره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)