-
April 11th, 2010, 00:25
عضو انجمن
پاسخ : نیازمند هاست برای سیستم وبلاگ دهی
به سبب تجربه ای که در مديريت سايت آفتاب لاگ و مديريت سرور سايت جوان بلاگ داريم بايد بگم که شما بايد دور گزينه هاست اشتراکی رو به کلی خط بزنيد و دنبال vps و يا سرور باشيد.
مگر اينکه کارتون در سطح پايينی باشه ولی با توجه به اينکه شما ميگيد قراره پيشرفت داشته باشيد روی گزينه vps به بالا فکر کنيد و سعی کنيد از جايی خريد کنيد که تجربه اين کار رو داشته باشه!
چون علاوه بر مشخصات سرور، کانفيگ سرور خيلی ميتونه شما رو کمک کنه و خيلی از هزينه هاتون رو کمتر کنه و نياز به هزينه اضافه نباشه!
در هر حال موفق باشيد
-
-
April 11th, 2010 00:25
# ADS
-
April 11th, 2010, 15:21
اگر به پست های بنده دقت کرده باشید اطلاعاتی که داددید می دونم ، فقط می خوام بدونم کدوم یکی از شرکت های نام برده بهتر از بقیه است!
-
-
May 26th, 2010, 01:41
-
-
May 26th, 2010, 06:23
سلام من آمل هاست رو پیشنهاد می کنم
شروع پنل از 100 مگابایت فضا + تمامی امکانات نامحدود + کنترل پنل Cpanel +قیمت سالانه هم 10 هزار تومان است
پنل های بیشتری هم هست
www.Amolhost.com
-
-
May 26th, 2010, 08:12
عضو انجمن
سلام
اول اینجا رو ببین سرویس ویلاگ فارسی وارنا بلاگ
دوم هم اگه میخوای به مشکل نخوری و پول الکی خرج نکنی هاست اشتراکی نگیر. چون برای وبلاگدهی باید یه سری گزینه ها روی سرور فعال بشه که روی هاست های اشتراکی این کار ها صورت نمیگیره. برای مثال هاست دی ال رو همه تعریفشو میکنن خوده من هم هر کسی سایت سنگین داشته باشه به هاست دی ال معرفی میکنم ولی مناسب برای وبلاگدهی نیست به دلایلی مثل فعال نکردن گزینه هایی برای وبلاگ.
اگه خواستی من میتونم روی سروری مثل سرور وارنا بلاگ مسئولیت میزبانی رو قبول کنم. وارنابلاگ 7 ماه هست روی سرور ما بدون مشکل در حال فعالیت هست
-
-
May 26th, 2010, 13:04
عضو انجمن
به تاریخ تاپیک دقت کنید!
بسته شد!
پ.ن به استارتر تاپیک: اگه نیاز به ادامه داشت پ.خ بده.
-