-
November 29th, 2013, 19:29
پاسخ : بک آپ گریری از کانفیگهای ویندوز سرور 2003 جهت انتقال به سرور جدید

نوشته اصلی توسط
ss_movies
جالب توجه دوستان پرفسور که میگن نمیشه و ...
وقت کنم اموزشو براتون میزارم
ولی در کل توی تنظیمات برو بکاپ رو پیدا میکنی
اونطوری که استارتر گفتن، سرویس دهنده قصد نداره براشون بکاپ رو منتقل کنه روی سرور جدید
شما اگر راهی برای انتقال کانفیگ های مورد نظر ایشان با دسترسی ریموت دسکتاپ (نه توسط مدیر سرور) دارید همینجا ارائه بفرمایید تا دوستان دیگر و هم استارتر بتونن استفاده کنن
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از persicgroup به دلیل پست مفید
-
November 29th, 2013 19:29
# ADS
-
November 30th, 2013, 01:08
از لطف دوستان و راهنماییشان متشکرم . مجبور شدم هزینه دوباره بدم و کانفیگ انجام شد . اما متوجه شدیم که چند تا پورت هم بسته هستش که به ادمین اشاره شده و منتظر جواب هستم
یک سئوال : به نظرتون میتونم ازشون درخواست بدم فایل تمپلیت هر دو سرور رو که هم wmware , و هم xen را بهم بدن و من نگه دارم برای یه همچین موقه ای که بعدا اگه سرور را از جای دیگه گفتم و مجازی سازشون یکی از اینها بود بدم برام ریستور کنند ؟ این کار را میشه کرد؟
-
-
November 30th, 2013, 03:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hamed-pc
از لطف دوستان و راهنماییشان متشکرم . مجبور شدم هزینه دوباره بدم و کانفیگ انجام شد . اما متوجه شدیم که چند تا پورت هم بسته هستش که به ادمین اشاره شده و منتظر جواب هستم
یک سئوال : به نظرتون میتونم ازشون درخواست بدم فایل تمپلیت هر دو سرور رو که هم wmware , و هم xen را بهم بدن و من نگه دارم برای یه همچین موقه ای که بعدا اگه سرور را از جای دیگه گفتم و مجازی سازشون یکی از اینها بود بدم برام ریستور کنند ؟ این کار را میشه کرد؟
بله نباید مشکلی باشه و اگه حجم سرور زیاد نباشه به احتمال زیاد اینکار رو میکنن
-