وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
پشتیبانی -- sales@vpsgroups.uk -- تلگرام:@vpsgroups
بنده یک مورد سرور ۱ گیگ آمریکا از ایشان تهیه کردم
وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
پشتیبانی -- sales@vpsgroups.uk -- تلگرام:@vpsgroups
با سلام
بنده مدیر فنی شرکت VPSGroups هستم . ای دی مسول فروش به علت قوانین امضا بن شده است . من یک خواهش داشتم لطف کنید بفرمایید دقیقا قوانین امضا چی بوده که نادیده گرفته شده ؟ ممنون
ویرایش توسط vpsgroups-noc : November 25th, 2013 در ساعت 03:57
با سلام
من ۲ تا سرور انگلیس دیگه می خواستم فقط می خواستم بدونم اون افر ۵۰ گیگ هارد اضافه فری هنوز موجود هست ؟
بنده باید یک چیزی رو اینجا مطرح کنم
کیفیت تمامی سرور های اینجا خیلی عالیه و شکی درش نیست
اما بنده شخصا از پشتیبانیشون اصلا راضی نبودم .... برای هر کاری که انجام میخواهد بدند باید فاکتور صادر کنند که همان کار هارو شرکت های دیگر به صورت رایگان انجام میدهند
به نظر بنده اگر دنبال پشتیبانی بهتری هستید از جای دیگری تهیه کنید
( این نظر کاملا شخصیه ) شاید دوستان دیگر راضی باشند و خوش به حالشون... اما برای من پشتیبانی حرف اول رو میزنه
باسلام
موردی که شما دنبالش هستید فقط در بین همکاران ایرانی یافت میشود! زمانی که سرویس self managed میباشد سرویس دهنده برای انجام هرکاری باید از کاربر هزینه دریافت کند!
یاد بگیرید به زمان دیگران احترام بگزارید! همان شکلی که زمان شما برای شما اهمیت دارد و برای ایشان هم اهمیت دارد! پس کاملا حق دارند برای دادن هرگونه پشتیبانی هزینه دریافت کنند
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
باید ذکر کنم که بنده یک مشکلی با پنل داشتم و بلد نبودم رفعش کنم و برای پنل بنده هزینه پرداخت کردم و این وظیفه پشتیبانیه که منو کمک کنه
بنده از زمانی که سرور رو خریداری کردم اصلا 0.0001% هم ازش نتونستم استفاده کنم...
بنده از جای دیگه هم سرور دارم به محض ارسال تیکت هر مشکلی باشه -- فرقی نمیکنه سریعا انجام میدن
الان که بیشتر فکر میکنم به این نتیجه میرسم که هرچی بیشتر پول بدی بیشتر آش میخوری..... یک دلیلی هست که 30 40 % تخفیف میدن....
ویرایش توسط Golden-star : November 28th, 2013 در ساعت 16:51
وظیفه پشتیبانی فقط بالا نگه داشتن سرور و رفع مشکلات احتمالی سرور اصلی میباشد. ولاغیر! در یک صورت حتما باید به شما پشتیبانی نرم افزاری بدهند که شما سرویس خود را به Managed تغییر داده باشید و یک هزینه ماهانه جهت پشتیبانی پرداخت کنید!
اون جای دیگه دارید میگید شمای کاربر رو بد عادت کرده و در حال ترویج کار غلط هست! پشتیبانی فقط مسئول پاسخگو بودن به مشکلات مروبط به سخت افزار سرور میباشد! نه نرم افزار!
و اگر برای پشتیبانی نرم افزاری هزینه دریافت کنند کاملا حق دارند! چون به قول خود شما "بلد نبودید" رفعش کنید! پس شخصی که بلد هست قطعا زمان گذاشته و هزینه اون زمان رو از شما دریافت میکنه!
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)