-
April 17th, 2010, 01:03
پاسخ : آموزش نصب Nginx
من هم برای سایت های دانلود رو vps یا Server هاشون نصب می کنم!
مصرف رم vps با دانلود میانگین 600 تا 700 کیلوبایت در ثانیه خیلی زیاد شه 20 مگ و لود cpu هم به همین نسبت کم خواهد بود.
اوایل که nginx اومده بود، به خاطر سرعت پاسخ بالا و مصرف بسیار کمی که داشت، یک موج مهاجرت به nginx راه افتاده، که بعد از انتشار نسخه 2.2 آپاچی و بهبود آن، اون سیل مهاجرت به nginx تا حدی مهار شد!
این هم باید بدونید که تفاوت سرعت nginx با آپاچی و Lighttpd فقط در سایت های پر بازدید و با تعداد پردازش بالا قابل حس هست و در سایت های کم بازدید بعد از انتقال از آپاچی به nginx تفاوت عمده ای رو در سرعت و ... دیده نمی شود.
تاکنون هیچ کنترل پنلی بر روی Nginx ارائه نشده و بهتر هم هست برای یک سایت مشخص با بازدید یا مصرف بالا مورد استفاده قرار بگیره.
کسی خواست در خدمتیم،
ویرایش توسط kitiran : April 17th, 2010 در ساعت 01:06
-
-
April 17th, 2010 01:03
# ADS
-
April 17th, 2010, 03:03
عضو انجمن
کسی هست که تونسته باشه با این آموزش نصب کنه ؟
من هم چک کردم اصلاً پوشه etc/nginx ایجاد نمیشه
چون تو make این ارور رو داریم
make[1]: Leaving directory `/nginx-0.8.33'
-
-
April 17th, 2010, 20:52
فدورا یک پچ (اسم دقیق یادم نیست) داره مخصوص nginx از اون استفاده کنید در Centos بدون هیچ مشکلی کار می کنه ، تو سایت های خارجی زیاد آموزش دادن فقط عیبش اینکه ورژن nginx یکم قدیمیه
-
-
April 22nd, 2010, 21:42
chmod 755 /etc/init.d/nginx
chmod: cannot access `/etc/init.d/nginx': No such file or directory
مشکل چیه؟
-
-
April 22nd, 2010, 21:50
service ngnix start
ngnix: unrecognized service
-
-
April 23rd, 2010, 21:17
1) هاست شیر نباشه
2) از این به بعد nginx رایگان فقط روی پنل Kloxo براحتی و بدون مشکل سوار میشه( اگه میبینید iranproud.com روی cpanel الان nginx نصب کرده بدون از ngnix.eu سفارشی براش nginx رو کانفیگ کردن . )
3) روی vps سعی در نصب نکنید که خطاهای make و امثال اون رو مشاهده میکنید . ( البته vps هم بسته به نوع مجازی ساز داره )
اگه رعایت کردید ارور های بالا رو دیگه ندارید و مثل آموزش پیش برید ok کانفیگ میشه اگه رعایت نکردید که باز ... 
موفق باشید .
-
-
April 23rd, 2010, 22:15
vps openvz
در make هم مشکلی نبوده!
روی کلوکسو اتوماتیک نصب میشه بکنه؟
اگر نه به چه صورت هست!
-
-

نوشته اصلی توسط
shixaz
vps openvz
در make هم مشکلی نبوده!
روی کلوکسو اتوماتیک نصب میشه بکنه؟
اگر نه به چه صورت هست!
Open VZ عالیه - VDS عالیه و مجازی سازهایه دیگه ای که دسترسی بالا میدن .
این آموزش خوراکش Kloxo هست .
-
-
May 11th, 2010, 21:46
من تونستم با yum نصب کنم اما چطور باید کانفیگ بشه! به جای تمام سایت های روی سرور یه وب پیچ نشون میده که میگه nginx نصب شده!!!
-
-
May 12th, 2010, 01:15
از تو سایتش روش کانفیگشو خوندم اما بعد تنظیم کردن برای یکی از دامین ها خطای 403 میده! آیا باید permission عوض بشه؟
-