سلام
خسته نباشی وهاب جان انشالله که این طرح های خوبت بیشتر بشه
خیلی خوب است که یک ارشیو از فونت فارسی در جامعه مجازی موجود باشد جدا از بحث کاری باعث حفظ فرهنگ زبان فارسی از دید خط میشود
موفق باشید
درود
بسیار عالی
موفق باشید
پ.ن : سایت های مشابهی با این موضوع دیده بودم
سلام مهران جان
ممنونم داداش اگه حمایت شما نبود من هم...
راستی اسیر این جملاتتم
سلام داداش
ممنون از نظر لطفت
ی چیزی بگم واسه خنده
وقتی خواستم این سایت رو بزنم تنها یک نمونه مشابه پیدا کردم :دی وقتی راه انداختم سایت رو دیدم 3یا 4 تا سایت مشابه با این موضوع هست
البته 3-4 تا رو آنالیز کردم و جز یکیشون بقیه فقط فونت ttf رو برای کاربرا آماده کردن ک بزارن تو سایتشون یعنی فقط مرورگرهایی ک tff میخونن میتونن سایت رو با این فونت نشون بدن در حالی که فونت وب فونت ها رو در 3 فرمت اصلی ttf , eot , woff که سازگار با تمام مرورگرها حتی اینترنت اکسپلورر نسخه 6 به بالا هست رو ارائه میده .
فونت های فونت وب با تمامی مرورگرها و تمام نسخه ها سازگار هست
ممنون از نظرت داداش
درود
کار زیبایی هستش وهاب جان با آرزوی موفقیت برات یک دو نکته هم من پیشنهاد میدم
سعی کن علاوه بر این 3 فرمت، فرمت نیمه تصویری svg رو هم اضافه کنی
این یکی برای الان زوده اما تو فکر باش درموردش کمک هم خواستی من در خدمتتم برای الگوریتم و ... اما خوده پیش نهاد اینه که cufon رو هم به مجموعه اضافه کن
cufon سیستم جالبی داره و فونت رو تقریبا به جاوا اسکریچت تبدیلش میکنه و کلا با جاوا اسکریپته و اساس کارش اینه که شما صفحه رو اول به ساده ترین حالت (از نظر فونت) بارگزاری میکنی و با سمت کاربر با جاوا اسکریپت فونت رو تغییر میدی و ... کمی برای کاربر عادی یا حتی حرفه ای مشقت داره تبدیل فونتها به خصوص که توی فارسی باگ داره و دوستان برطرف کردن مسئله رو تا حدودی و تو میتونی این رنج رو از دوستان کم کنی و اون نوع از فونت و خدمات رو هم ارائه بدی
فعلا همینا به نظرم اومد
موفق باشین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)