پ.خ شد!
پ.خ شد!
رزومه خودتان را پ خ کنید برام..سیستم نیوک آشنایی دارید؟ وی پی اس و اف تی پی و زیپ کردن و.. آشنایی کامل دارید؟ هر پست 500 بهتون میدیم. پ خ بدید تا لینک تست پست براتون ارسال بشه.. سایت هم تو امضام هست.
روزمه رو همینجا میگم تا دوستان دیگه هم بدونن
مدیر ارشد در انجمن تخصصی بازی.پرو با 470 پست و 150 تاپیک اختصاصی در 2 ماه (البته انجمن به دلیل مشکلات بسته شده ولی اگه بخواید ای دی مدیر کل رو میدم باهاشون صحبت کنید)
مدیر کل نخستین مرجع تخصصی فارسی بازی های یوبی سافت با آدرس Index of / که پس از 4 ماه انجمن رو فروختم
مدیر وبلاگ های APGames با آدرس های Apgames.vcp.ir و Apgames.blogfa.com
این 2 تا هم ربطی به بازی نداره:
مدیر بخش در انجمن بادا اواس با آدرس اولین انجمن تخصصی فارسی سیستم عامل بادا با 25 هزار کاربر که مدیر کلش جناب آجودانیان بودن که اگه بخواید میتونید باهاشون درمورد من صحبت کنید (این انجمن هم بسته شد)
مدیر بخش در انجمن وی بی ایران با آدرس نخستین مرجع تخصصی رایگان ویبولتین با 28 هزار کاربر (هم اکنون با یوزرنیم AlirezaG درحال فعالیت هستم)
به سایت های مثل دانلود ها و پی سی دانلود و دانلود0098 و سایت های دیگر جهت همکاری ایمیل ارسال شده که متن ترجمه شده مورد پسند بوده اما به دلیل نیاز نداشتن به نویسنده جدید نپذیرفتن
-----------------------------
نیوک کمی آشنایی دارم
-----------------------------
اون سه تا که بله
---------------------------
سر قیمت باهم کنار میایم حالا
---------------------------
بله با سایتتون آشنایی دارم :D
--------------------------
پ.خ شد!
کس دیگه ای نبود؟
چون من وقت زیاد دارم
up.........
چرا خودتون یه سایت گیم نمیزنید؟
اگر مایل باشید خوشحال میشم منم همکاری کنم.
info.mehranfar@gmail.com
نه من میخوام نویسنده بشم تا خرجم کم تر بشه
اونجوری خیلی دردسر داره
یه مدت انجمن بازی زدم ولی بعد فروختمش
ممنون
من الان انجمن تخصصی بازی های یوبی سافت رو دارم ولی راش ننداختم یعنی حوصلش رو ندارم.
آدرسش هم اینه: ubi-soft.ir
اگه بخواید با هاست 5 گیگ میفروشمش به شما :D
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)