فقط فارسی ساز کاملی تو نت نیست متاسفانه برای کایاکو . یه فارسی ساز هست که اون هم ناقصه .
فقط فارسی ساز کاملی تو نت نیست متاسفانه برای کایاکو . یه فارسی ساز هست که اون هم ناقصه .
ویرایش توسط dertgtr : November 2nd, 2013 در ساعت 23:56
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
منم چند وقته دنبال همچین سرویسی هستم
فقط پشتیبانی باشه نه چیز دیگه!
از اینهایی که دوستان معرفی کردند کدوم پیشنهاد میشه ؟
چه بسیارند کسانی که به هنگام غروب آفتاب چنان می گریند که ریزش اشک ها مانع از دیدن ستاره ها می شود.
فقط کایکو.
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
اگه جوملا کار میکنید یه کامپوننت فارسی هست که میتونید استفاده کنید
تلگرام : farshidghanbari@
وب سایت : larsa.ir
من وردپرس استفاده میکنم
چه بسیارند کسانی که به هنگام غروب آفتاب چنان می گریند که ریزش اشک ها مانع از دیدن ستاره ها می شود.
با سلام من میتونم یک کامپوننت جوملایی برای شما معرفی کنم با هزینه مناسب برای شما شخصی سازی میشه در این سیستم شما می تونید مدیران را جدا تعریف کنید نحوه ارسال ایمیل به کاربر مدیر و... را تعریف کنید، فایل اضافه کنید (به صورت کاملا شخصی سازی شده پسوند فایل ها را مشخص کنید. ) فایل ها را به صورت کاملا دقیق (با حفظ تاریخ ) برای شما در هاست ذخیره می کند. تیکت ها را بسته و فقط مدیر تیکت ها را باز کند (در whmcs مشتری قادر به باز کردن تیکت بسته شده است) بینهایت دپارتمان قابل تعریفه و ... چنان خواستید پ.خ. بگذارید تا دموی آن را بفرستیم
با سلام
دوست عزیز اگر بدون هیچ دردسری دنبال آخرین نسخه کایاکو کاملا فارسی شده، راست چین شده با تاریخ شمسی هستید به سایت زیر مراجعه کنید. ( نصب و راه اندازی رایگان )
هم طرف ادمین هم کارمند و هم کاربر کاملا فارسی و راست چین شده است.
سیستم پشتیبانی از مشتریان - کایکو (سیستم پشتیبانی از مشتریان - کایاکو - Kayako)
04113351313
www . ikayako . ir
شرکت فراسیستم
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)