صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 34

موضوع: کسب مقام سوم (3rd) در مسابقات داخلی هک و امنیت در دانشگاه اصفهان

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن rashed.rafiee آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    378
    تشکر شده در
    264 پست

پیش فرض پاسخ : کسب مقام سوم (3rd) در مسابقات داخلی هک و امنیت در دانشگاه اصفهان

با سلام و تبریک به استاد گران قدر
    انشالله در تمام امور زندگی موفق باشین
    آفر های ویژه سرور مجازی از آمریکا
    تاپیک فروش در انجمن
    تلفن تماس:09178819626
    ایمیل و یاهو:fitserver_ir@yahoo.com

عضو دائم majidisaloo1 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    558
    تشکر تشکر شده 
    4,623
    تشکر شده در
    3,198 پست

با سلام
    بنده از طرف خودم و تیم پشتیبانی و فروش آنلاین سرور آرزوی توفیق روز افرون را برای شما دارم و امید وارم در تمام مراحل رندگی موفق باشید و به قله های بلند موفقیت دست یابید

با سپاس
    عیسی ل.
    شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
    آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12

عضو انجمن secure_host آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    171
    تشکر تشکر شده 
    1,382
    تشکر شده در
    508 پست

با سلام و تشکر از تک تک کاربران و دوستان و همکاران .
    بازهم مثل همیشه دوستان این حقیر رو شرمنده کردند.
    در حال حاضر امکان جواب کامل و پاسخ دهی به دوستان و همکاران را ندارم.الان سر کارم.
    انشاا... بعدازظهر پاسخ گوی دوستان خواهم بود.
    بازهم از همه دوستان تشکر میکنم.
    با تشکر
    ارایه دهنده خدمات ایمن سازی سرور های مبتنی بر لینوکس و ویندوز
    My Crime Is My Advisory . Hacking Is The Best But Security Is The First

The Best Secure Hosting in Iran http://SecureHost.ir

جهت تماس در شبکه IRC :mHUB.HIRCNetwork.com#Linux@Secure_Host

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    129
    تشکر تشکر شده 
    232
    تشکر شده در
    150 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط secure_host نمایش پست ها
    با سلام و تشکر از تک تک کاربران و دوستان و همکاران .
    بازهم مثل همیشه دوستان این حقیر رو شرمنده کردند.
    در حال حاضر امکان جواب کامل و پاسخ دهی به دوستان و همکاران را ندارم.الان سر کارم.
    انشاا... بعدازظهر پاسخ گوی دوستان خواهم بود.
    بازهم از همه دوستان تشکر میکنم.
    با تشکر
    استاد یادتون رفت این تاپیک را جواب بدین.
    ما بی صبرانه منتظر جواب شما هستیم.
    ممنون

عضو انجمن GOD آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    317
    تشکر تشکر شده 
    1,300
    تشکر شده در
    543 پست

خبر مسرت بخشی بود
    موفق باشید اون سری سر اماده نشدن پاسپورتت خیلی ناراحت شدم
    دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد

عضو انجمن hadi_am آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    880
    تشکر تشکر شده 
    2,675
    تشکر شده در
    1,170 پست

درود

واقعا تبریک عرض میکنم جناب مسافر...

واقعا خوشحالیم که یوزرهای خوبی مثل شما تو این انجمن هستند و فعالیت میکنند...

ارادتمند شما

هادی امیری

عضو جدید heshi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,857
    تشکر تشکر شده 
    164
    تشکر شده در
    126 پست

سلام احسنت دستت درد نکنه

تشکر تشکر کرده 
    171
    تشکر تشکر شده 
    1,382
    تشکر شده در
    508 پست

با سلام و عرض پوزش بابت تاخیر پاسخ
    نقل قول نوشته اصلی توسط DUST نمایش پست ها
    آیا اسم واقعی شما مسافر هست
    نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    اول از همه تبریک میگم بهتون جناب مسافر..

دوستان عزیز سوالات شخصی زیاد نپرسید. تو دنیای ایشون امنیت حرف اول رو میزنه.از همچین کسانی توقع نداشته باشید اطلاعات خاصی بتونید بیرون بکشید!! بهتره سوالاتتون در ضمینه های عمومی تر و تجربی باشه!!
    خدمت شما همکار گرامی باید عرض کنم که در دنیای مجازی پروفایل و یا nickname شخص باقی می ماند نه نام و نشان حقیقی و یا مجازی !!!‌به عنوان مثال کسی اگر با این حقیر دراین فروم کار دارد یا برای بنده پیفام خصوصی ارسال می کند و یا از راههای ارتباطی دیگر ارتباط برقرار میکند و در این نوع برقراری ارتباط ملاک تشخیص شناسه کاربری و یا ایمیل و یا سایت و .... می باشد که در این حالت نیز با نام و نشان شخص کاری ندارد.
    حالا شما فرض کن فامیل بنده مثلا رضایی ، رحمانی ، کاظمی ، و یا مسافر باشد چه فرقی می کند. شما هرکدام را راحتری صدا بزن . بنده هستم در خدمت شما .کما اینکه که برخی از همکاران مارا همچنان کاربر Secure_Host خطاب می کنند و در تماس تلفنی نیز به ما میگویند آقای Secure_host

نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
    یک مورد :

در مورد رشتتون توضیح بدید به نظرم و بفرمائید زیر شاخه چه رشته ای هست و کل توضیحات

همچین رشته ای نیست به نظرم که همه جا پخش شده باشه.
    با سلام خدمت همکار محترم جناب سجادیه !!! سوال شمارا می توان از ۲ جنبه نگریست .
    منظور شما رشته در جامعه آکادمیک دانشگاهی است ؟
    یا منظور شما رشته در بازار کار و تخصص تجربی است ؟
    --------------------------------------------------------------
    دوستان اگر سوالی در مورد مسابقه و مسایل فنی پیرامون دارند بنده در خدمت شما هستم.
    با تشکر

عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط secure_host نمایش پست ها
    با سلام و عرض پوزش بابت تاخیر پاسخ

خدمت شما همکار گرامی باید عرض کنم که در دنیای مجازی پروفایل و یا nickname شخص باقی می ماند نه نام و نشان حقیقی و یا مجازی !!!‌به عنوان مثال کسی اگر با این حقیر دراین فروم کار دارد یا برای بنده پیفام خصوصی ارسال می کند و یا از راههای ارتباطی دیگر ارتباط برقرار میکند و در این نوع برقراری ارتباط ملاک تشخیص شناسه کاربری و یا ایمیل و یا سایت و .... می باشد که در این حالت نیز با نام و نشان شخص کاری ندارد.
    حالا شما فرض کن فامیل بنده مثلا رضایی ، رحمانی ، کاظمی ، و یا مسافر باشد چه فرقی می کند. شما هرکدام را راحتری صدا بزن . بنده هستم در خدمت شما .کما اینکه که برخی از همکاران مارا همچنان کاربر secure_host خطاب می کنند و در تماس تلفنی نیز به ما میگویند آقای secure_host

با سلام خدمت همکار محترم جناب سجادیه !!! سوال شمارا می توان از ۲ جنبه نگریست .
    منظور شما رشته در جامعه آکادمیک دانشگاهی است ؟
    یا منظور شما رشته در بازار کار و تخصص تجربی است ؟
    --------------------------------------------------------------
    دوستان اگر سوالی در مورد مسابقه و مسایل فنی پیرامون دارند بنده در خدمت شما هستم.
    با تشکر
    رشته که در دانشگاه زیر شاخه it هست اما در بازار کار نمیدونم فکر کنم باید دیده باشید که هر کسی از راه میرسه یک سری کلاس های تخصصی امنیت میگذاره یا مثلا بیشترین کلاس و معروفترینش قدیم آشیانه بود که الیته الان کلا به چشم نمیخوره صحبت این کلاس ها دیگر در انجمن ها.

کلا نظر خودتون در مورد کلاس ها چیه ؟ اصلا جایی داریم که خارج از دانشگاه واقعا کلاس درست بگذاره و کسی تا کنون از راه کلاس های بیرون به جایی رسیده ؟ شما دانشگاه تحصیلات را ادامه دادید یا کلاس های امنیت اطلاعات بیرون ؟

یا حق
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

تشکر تشکر کرده 
    171
    تشکر تشکر شده 
    1,382
    تشکر شده در
    508 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
    رشته که در دانشگاه زیر شاخه it هست اما در بازار کار نمیدونم فکر کنم باید دیده باشید که هر کسی از راه میرسه یک سری کلاس های تخصصی امنیت میگذاره یا مثلا بیشترین کلاس و معروفترینش قدیم آشیانه بود که الیته الان کلا به چشم نمیخوره صحبت این کلاس ها دیگر در انجمن ها.

کلا نظر خودتون در مورد کلاس ها چیه ؟ اصلا جایی داریم که خارج از دانشگاه واقعا کلاس درست بگذاره و کسی تا کنون از راه کلاس های بیرون به جایی رسیده ؟ شما دانشگاه تحصیلات را ادامه دادید یا کلاس های امنیت اطلاعات بیرون ؟
    یا حق
    با سلام
    قبل از اینکه در مورد کلاس بنویسم. لازم است ۲ تا مورد را توضیح بدم.
    به اعتقاد من هر شخص یا نباید وارد حرفه ای شود ویا اکر واردکار و حرفه ای شد به صورت تخصصی اون کار و حرفه رو ادامه بده . به عنوان مثال در صنعت هاستینگ که زیر شاخه های مختلفی دارد باید افرادی باشند که فقط و فقط به صورت تخصصی به زیر شاخه ها بپردازند و تحقیقات خود را در این زیر شاخه ها به عنوان سرمایه در شرکت استفاده کنند که اگر اینطور باشد . موفقیت تخصصی در شرکت محقق خواهد شد.
    به عنوان مثال در هاستینگ موارد زیر می توان به عنوان زیر شاخه تقسیم بندی نمود.
    1- Security
    2- optimization
    3- R&D
    4- virtualization
    5- sale
    و.....
    خوب برای هر کدام باید بخش ها مجزا و افراد نیز مجزا باشد مثلا کسی که در زمینه امنیت کار میکند باید تمام وقتش و مطالعاتش را صرف این حوزه بکند و از قسمت های دیگر نیز آگاهی داشته باشد .
    خوب ولی برای بخش های دیگر نیازی نیست که در مورد امنیت مباحث را تخصصی بنگرند ولی برای به مخاطره نیوفتادن امنیت باید نتیجه تحقیقات را در اختیار بخش امنیت قرار دهد تا بررسی کند که باتنظیماتی که مثلا برای بخش optimization انجام میشود آیا مخاطره امنیتی برای سرور ها حاصل می گردد یا خیر.
    پس نتیجه میگیریم که اگر کسی پا در حوزه امنیت اطلاعات میگذارد باید علوم مختلفی را فراگیرد ولی به صورت تخصصی وقت را صرف مطالعات نماید.
    ----------------
    حوب با مقدمه ای که در بالا ذکر شد حالا به موضوع کلاس ها میپردازیم.
    همیشه کلاس ها نقش هموارکردن راه و دادن سر نخ را دارد. برای همین نمی توان تنها به کلاس بسنده کرد.
    کلاس خوب است ولی در کلاس ۲ تا پارامتر همیشه مدنظر قرار میگیرد
    ۱- استاد
    ۲- منابع مطالعاتی و آزمایشگاه مربوطه
    اگر استادکسی باشد که خودش خاک خورده حوزه مورد تدریس باشد رفتن این کلاس توصیه می گردد ولی اگر غیر از این باشد توصیه نمی گردد.و همچنین اگر ۲ تا پارامتر باهم محیا شود وجود این کلاس شدیدا احساس می گردد و رفتن این کلاس شدیدا توصیه می گردد.
    کلاس هایی که در ایران تدریس میشود معمولا یکی از پارامتر ها را ندارد که در این حالت فقط و فقط باید به رزومه استاد نگاه کنید که اگر واقعا شخص مورد نظر در اون حوزه دارای فعالیت های متعدد است و یا دیگران شخص مربوطه را تایید می کنند بعد به کلاس بروید .
    برای این مورد هم دلیل دارم . به عنوان مثال ۲ سال قبل یکی از مشتریان ما (که در اینجا هم یوزر دارند) در کلاس های امنیت یکی از شرکت های امنیتی در ایران را که بهتر است اسمش را اینجا نگم . شرکت کرده بودند و اساتید آنجا به این فرد گفته بودند که شما وقتی ROOKITHUNTER را در سرور نصب میکنید بعد از چک کردن سرور اگر WARNING در نتایج بود به این منزله است که سرور شما موردنفوذ قرار گرفته است.
    ما نیز از قبل برروی سرور این شخص نرم افزار مربوطه را نصب کرده بودیم. حالا باید به ایشان ثابت می کردیم که نفوذ انجام نشده است. و WARNING های مربوطه به این خاطر است که کرنل و برخی از نرم افزار های که در سرور update شده بود . بعد از update رشته MD5 نرم افزار بروز رسانی شده تغییر کرده بود و rookithunter هم به این خاطر warning میداد و ربطی به نفود در سرور نداشت.دیگه خدامیدونه چقدر طول کشید که ما به ایشان ثابت کنیم که نفوذی در کار نبوده.
    اکر استاد مورد نظر حداقل در حوزه هاستینگ فعالیت داشت این مشکل برای ما به وجود نمیامد.
    ---
    در مورد دانشگاه های ایران که متاسفانه چیزی یادم نمیدهند که به درد بخورد برای همین کلاس های بیرون احساس می شود.
    من خودم در مقطع لیسانس با این که رشته مخابرات تحصیل می کردم ولی سعی کردم در همان زمان تواما 2 مورد را تحصیلات دانشگاهی و کلاس های بیرون را باهم دنبال کنم که انصافا این کار خیلی سخت بود.
    ولی ۹۰ درصد یادگیری در فضای غیراز دانشگاه بوده است . ولی در مقطع ارشد که خارج ایران است . رشته مورد نظر information Security است که خارج از ایران است و یادگیری به صورت 50-50 در داخل دانشگاه و خارج دانشگاه است.
    در مورد کلاس های بیرون اگر شما مشکل زبان انگلیسی ندارید . کلاس های زیر توصیه می گردد.چون تخصص کاری من penetration Testing است. از کلاس های زیر استفاده کردم که انصافا ۲ پارامتر مربوط به کلاس در این سایت ها واقعا لحاظ شده بود مخصوصا sans.ORG

SANS Information, Network, Computer Security Training, Research, Resources
    Offensive Security Training and Professional Services
    http://security-tube.com
    InfoSec Institute - Information Security Training and IT Boot Camps

حق نگهدارتان.
    ببخشید که سرتان را به درد آوردم.
    با تشکر

11. تعداد تشکر ها ازsecure_host به دلیل پست مفید

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)